Rat u Gruziji

Te gruzijske priche o Rusima koji jedu gruzijske bebe, i ruske priche o Gruzinima koji siluju ruske pse i machke, ne treba shvatati preozbiljno.

Ima tu mozhda malo istine. Sve ostalo je tipichna ratna propaganda.

Shta bi?
Ruje josh nisu doshle da oslobadjaju Kosovo?:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa zar ti nisi poginuo u kodorskom klancu!?

An Associated Press reporter has seen 135 Russian military vehicles, including tanks, driving toward a key gorge held by Georgian forces.

The northern part of the Kodori Gorge is the only part of the separatist region of Abkhazia still held by Georgian forces, but they have come under attack.

Georgia says Russian troops are attacking, but Abkhazian officials say their own forces are carrying out the artillery attacks and that Russian forces are not involved.

Ovo je divno :) Rusi sad ne pucaju, ali ybg, pucaju Abhazi. Izgleda za njih ne vazi predsednicki ukaz.

Inteesantno,ti pozivash na odmazdu spram Gruzijskih civila:think:
To bi pomoglo..kako?
Da ih Gruzini josh vishe mrze i medjunarodna propaganda satanishe?
Vojsku su im ochigledno opleli,odmazda na taj nachin spram neduznih ljudi a ne politichkog rukovodstva bila bi kontraproduktivna.

Ma treba da ih poshalju u kameno doba, eto to ja mislim. :evil:

[klinci nek' preskoce ovo, da se ne smore]

Konstanta u nedavnim analizama rata FT i WSJ je bilo predskazanje da ce ova ratna avantura imati dugotrajne i teske posledice na rusku berzu i akcije najvecih ruskih kompanija.

Danas, medjutim, nastupa iznenadjenje - posle ukaza Medvedeva, vrednost indeksa RTS skace za preko 3%, vrednost akcija Gazprom Njefta za 60 centi (12%), Rosnjefta 37 centi, Gazproma 53 centa, Lukoila 2.80 dolara.

http://www.forbes.com/afxnewslimited/feeds/afx/2008/08/12/afx5313044.html

Rusi su ******. Da je meni onoliko oruzhja u Gruziji bi bilo: :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet: :stink: :stink::stink: :stink: :stink::stink: :stink: :stink: :orkestar:

Па много шта би било музика за моје уши, и призор за моје очи, али реално - постигло се колико се могло, а да цена не буде превисока.

[klinci nek' preskoce ovo, da se ne smore]

Konstanta u nedavnim analizama rata FT i WSJ je bilo predskazanje da ce ova ratna avantura imati dugotrajne i teske posledice na rusku berzu i akcije najvecih ruskih kompanija.

Danas, medjutim, nastupa iznenadjenje - posle ukaza Medvedeva, vrednost indeksa RTS skace za preko 3%, vrednost akcija Gazprom Njefta za 60 centi (12%), Rosnjefta 37 centi, Gazproma 53 centa, Lukoila 2.80 dolara.

http://www.forbes.com/afxnewslimited/feeds/afx/2008/08/12/afx5313044.html

Победничка дивиденда:ok:
Ајд' ћао ђаци!

Evo ga, zapadno licemerje na delu.

Ono šiptarsko-francusko đubre Kušner iz Tbilisija, gde je vodio borbu za očuvanje međunarodnih prava o nepovredivosti granica suverene i priznate Gruzije, sutra doleće u Beograd sa namerom da ubedi naše rukovodstvo da prihvati realnost da Kosovo više nije deo Srbije, te da odustanu od pokretanja postupka o utvrđivanju zakonitosti otcepljenja Kosova pred međunarodnim sudom.

Znači, ne verujem kakva drskost. Da je bar pustio da prođe nekoliko dana između Tbilisija i Beograda.
I što je najgore, ubeđen sam da će ovi naši izdajnici prihvatiti njegovo ubeđivanje, i niko od njih se neće setiti da ga pita: "A, jel' majstore, zašta si se ti ono beše zalagao u Gruziji? E, pa vidiš, ni mi ne tražimo ništa više od toga. Aj' sad, blago meni, reci da je Srbija međunarodno priznata zemlja kojoj se garantuje nepovredivost granica, kao i drugima, kao i Gruziji."

Ono šiptarsko-francusko đubre Kušner iz Tbilisija, gde je vodio borbu za očuvanje međunarodnih prava o nepovredivosti granica suverene i priznate Gruzije, sutra doleće u Beograd sa namerom da ubedi naše rukovodstvo da prihvati realnost da Kosovo više nije deo Srbije, te da odustanu od pokretanja postupka o utvrđivanju zakonitosti otcepljenja Kosova pred međunarodnim sudom.

Znači, ne verujem kakva drskost. Da je bar pustio da prođe nekoliko dana između Tbilisija i Beograda.
I što je najgore, ubeđen sam da će ovi naši izdajnici prihvatiti njegovo ubeđivanje, i niko od njih se neće setiti da ga pita: "A, jel' majstore, zašta si se ti ono beše zalagao u Gruziji? E, pa vidiš, ni mi ne tražimo ništa više od toga. Aj' sad, blago meni, reci da je Srbija međunarodno priznata zemlja kojoj se garantuje nepovredivost granica, kao i drugima, kao i Gruziji."

pa to govori vise o nama tj o onima koji vladaju srbijom. da oni nisu smradine kao sto jesu ne bi ih ni kusner tako ponizavao.

Shta je tu drskost?
Ako je realno da je OSetija nezavisna, isto je tako realno da je i Kosovo realno.
Rusi su sad dali razloge mnogim zemljama da priznaju Kosovo.
Bravo za bacushke.:hahaha::hahaha::hahaha:

:klap:
:ok: