Рат у Босни и Херцеговини

Naoružanje Vojci Srbije ne mora toliko ni da se šalje jer ga odavno imaju poprilično.
Koliko ja znam bio je samo Bosanski Koridor i Hrvatski Koridor,nisu se nikada udružili.Osim ako taj Istoričar ne propagira da se oni udruže,neće se udružiti u skorije vreme.
Još da dodam,Vojno Vazduhoplovstvo nema veze sa Kopnenim Koridorima.Rat se drugačije vodi u Vazdušnom Prostoru.

О "дјелима" хрватске гардијске бригаде из Вараждина по уласку на Српска подручја у Босанској Крајини 1995 године

http://www.novossti.com/2009/10/presuceno-strijeljanje-pukovnika-bosanskih-srba/

http://www.politika.rs/rubrike/region/O-zlochinu-varazdinskih-Puma-kod-Mlinishta.lt.html
Nisam pročitala ceo Tekst ali Uvek je Manjina najviše ugrožena.Ako su Srbi bili Manjina u Varaždinu oni su Masovno Proterani za Vreme Rata.Većinsko Stanovništvo su činili Hrvati i tu nema više priče.Nakon Rata gde su ostali Srbi kao Manjina koji nisu proterani naravno da imaju Protekciju Srpske Države ako su Srpske Nacionalne Pripadnosti.Bez obzira što su na Hrvatskoj Teritoriji.Oni su tu Nacionalna Manjina Srpske Nacionalne Pripadnosti.

I opet bi se , najverovatnije , "za zelenim stolom izvrsila korekcija" , a posebno sto su bile non - stop pretnje bombardovanjem od strane zlocinackog NATO pakta ...
Da ne pricamo o "izvesnim licnim interesima pojedinaca ".
Za Bihacko ratiste je Alija "prebacio nekom na licni racun , po sopstvenom priznanju , nekoliko miliona DM priznajuci to u jednom komentaru Rasimu Delicu , koji se hvaliasao kako je on spasao Bihac" .
Sta , tek , reci o Sarajevskom , Tuzlanskom , Koridorskom "eventualnom prebacivanju" ...?
Alija je Potkupio Nekoga za vreme Rata?To su neki Siromasi i Sigurno Nisu mnogo Doprineli da 'Spase' Bihać.

Mogu i ja da mu Pošaljem Bankovni Račun za Nadoknadu jer me Jasmin Fazlić-Jala Brat,Musliman već duže vreme Psihički Maltretira.Njegove Pesme imaju Konotaciju 'Šta je Naca Radila u Sarajevu prije Rata'
Takodje ima i pesme sa Konotacijom 'Šta Naca Radi u Srbiji,Hrvatskoj,Grčkoj,Kataru i u Ostalim Državama poslije Rata u Sarajevu'

Poslednja izmena:
To je teško oitanje na koje nikad odgovor nećemo dobiti!!
Zna se ..... po priči jednog od oficira koji je u Banja Luku došao iz Ljubljanskog garnizona nakon povlačenja JNA iz Slovenije, 04.10.1990. 16 pripadnika JNA je zauzelo zgradu republičkog štaba TO Slovenijei i tad je već bilo da se predaju svi političari, a nakon pokušaja zauzimanja graničnih prelaza Kučan i kompanija su se već bili pomirili sa životom. Nažalost nedostatak strateškog razmišljanja za unaprijed par koraka i čuvena taktika kreni stani je dokusurila JNA i SFRJ. SFRJ nije mogla da opstane u onakvom okviru jer Slo a kasnije ni Hr nisu htjele ostati u Jugoslaviji.

Back