Rat na nebu

anajade

Elita
Poruka
17.589
А Он им рече: Ја видех сотону где спаде с неба као муња.Luka.
U ovom tumacenju, sotonin pad je buduci dogadjaj koji Isus vidi u viziji, znak konacnog trijumfa pravednosti nad zlom.

Iznad srbije vidjen pad sotone:p
1724616210-shutterstock_2268518573-1024x576.jpg

Neobična pojava na nebu šokirala je građane, nepoznati objekat koji pada ka zemlji viđen je večeras u Srbiji i Republici Srpskoj.

Mislim i da vidjen u crnoj gori server crne gire
Svyda gde su srbi.
Poruka je stigla

Citamo dalje luku koju poruku salje isus svojim.ucenicima i njihovim potomcima tj srpskom. narodu :heart: .Stihovi idu odma posle vizije o sotoni koji gori dok se spusta na zemlju.
Ево вам дајем власт да стајете на змије и на скорпије и на сваку силу непријатељску, и ништа вам неће наудити.

20. Али се томе не радујте што вам се духови покоравају, него се радујте што су ваша имена написана на небесима.

U ovom tumacenju, sotonin pad je buduci dogadjaj koji Isus vidi u viziji, znak konacnog trijumfa pravednosti nad zlom.

Iznad srbije vidjen pad sotone:p
Pogledajte prilog 1598956
Sotona je zbacen sa neba jos 1914 god
Kada ga je Isus pobedio i zbacio na Zemlju i tada je Isus postao Kralj Bozje vladavine na nebu

Otkrivenje 12

Otkrivenje12:9 “I bio zbacen veliki zmaj, prazmija, koji se zove Djavo Satana , koji zavodi ceo svet. Bio je bacen na zemlju, a sa njim su bili zbaceni i njegovi andjeli.”

Otkrivenje 12:12 “Zato veselite se nebesa i vi koji prebivate na njima. Tesko vama zemljo i more, je rje Djavo sisao k vama, veoma gnevan, znajuci da ima malo vremena!”

sapletes se i padnes, ajde kako je to rat? mastas sledeci za laznim otkrivenjem i onda ti krivi jw
Sotona je zbacen sa neba jos 1914 god
nece biti! pao je u momentu kada nam Hristos rece da je pao, pa kao bajagi sve do 1914 da je bio na nebu - NIJE, nego je pao u 1. veku kada su se demoni pokoravali apostolima, pa je posle antihrist kukumavcio sto mu je pao vodja, pa ga je dizao nazad na nebo LAZUCI da ce tek posle da padne.

LUKA 10,17 Vratiše se pak Sedamdesetorica sa radošću govoreći: Gospode, i demoni nam se pokoravaju u ime tvoje
10,18 A on im reče: Videh satanu gde pade sa neba kao munja [OTK. 16,17 i 18; 11,19; 8,5: 4,5]

Znači, ako Gospod još onda posvedoči da je satana pao sa neba, nije li djavolski plan ono što govori lažno otkrivenje, koji svojim scenarijem bacanja 1/3 zvezda na zemlju [OTK. 12,4], te zbacivanja [OTK. 12,10], tj. silaženja [OTK. 12,12 ...sidje k vama djavo...], pa bacanja u bezdan i puštanja iz tamnice [OTK. 20,7], predstavlja lukavo izmišljenu bajku koja zavodi svet

Poslednja izmena od moderatora:
kme kme, kmecanja ce biti

bilo je kada Hristos rece, apostolima dokaz cak da je pao jer su im se demoni pokoravali, da nije pao ne bi se pokoravali apostolima, nego satani na nebu
LUKA 10,17 Vratiše se pak Sedamdesetorica sa radošću govoreći: Gospode, i demoni nam se pokoravaju u ime tvoje
10,18 A on im reče: Videh satanu gde pade sa neba kao munja

sapletes se i padnes, ajde kako je to rat? mastas sledeci za laznim otkrivenjem i onda ti krivi jw

nece biti! pao je u momentu kada nam Hristos rece da je pao, pa kao bajagi sve do 1914 da je bio na nebu - NIJE, nego je pao u 1. veku kada su se demoni pokoravali apostolima, pa je posle antihrist kukumavcio sto mu je pao vodja, pa ga je dizao nazad na nebo LAZUCI da ce tek posle da padne.

10,18 A on im reče: Videh satanu gde pade sa neba kao munja [OTK. 16,17 i 18; 11,19; 8,5: 4,5]

Znači, ako Gospod još onda posvedoči da je satana pao sa neba, nije li djavolski plan ono što govori lažno otkrivenje, koji svojim scenarijem bacanja 1/3 zvezda na zemlju [OTK. 12,4], te zbacivanja [OTK. 12,10], tj. silaženja [OTK. 12,12 ...sidje k vama djavo...], pa bacanja u bezdan i puštanja iz tamnice [OTK. 20,7], predstavlja lukavo izmišljenu bajku koja zavodi svet
E sad on ga video a drugi tu oko njega nisu.
Pise lepo kao munja Nije nevidljivo.
Kao sad ovo sto pade s neba.Svedoka kolko.volis.

Stih se moze posmatrati kao neka vrsta prorockog iskaza. To je u skladu s drugim odlomcima u Novom zaveetu koji govore o kosmickoj borbi izmedjuu sila dobra i zla, borbi koja će kulminirati konacnom Bozijom pobeedom.
A pad sotone je neizbezan.Pao direkt u srpske ruke haha

Ove reči mogu da se odnose na budućnost...kao proročanstvo...
NE, VEC SU TE RECI OBJASNJENJE APOSTOLIMA KOJI SE RADUJU STO IM SE DEMONI POKORAVAJU, A RANIJE NISU

oni se vracaju i hvale se radosni Hristu sto im se demoni pokoravaju, a on im objasnjava zasto je to tako - jer je satan pao s neba, nije vise nad tim demonima vlast

zasto se ranije nisu demoni pokoravali apostolima? jer satana nije jos pao, pa su se pokoravali svom vodji na nebu

to je uradio s neba, i apostolima je Hristos ali tek potom dao vlast da sto na zemlju svezu, tako bude i na nebu
Slažem se.
Niko ne može ništa činiti ako mu nije dato odozgo...Hrist im je dao silu da im se i đavoli pokoravaju...Ali oni su tu i pre Hrista...pa još u vreme potopa su svašta radili...
Zato kažem da meni ove reči deluju proročki...Hrist vidi šta će se desiti u budućnosti kada preuzme apsolutnu vlast koja mu je data...
Zna šta će uraditi....
Bar ja tako vidim...

Hrist im je dao silu da im se i đavoli pokoravaju
tek na kraju jevandjelja kaze da im daje silu da im se pokoravaju, a tada kada je poslao 70-oricu, nije im dao, vec ih salje jadne bez sile kao jaganjce medju silne vukove
Luka 10,3Idite; eto ja vas šaljem kao jaganjce među vukove.
da sotona nije pao oni kao jaganjci nikakvu silu ne bi imali da pokoravaju demone, tako da ti nisi u pravu., lepo ti objasnjavam, najbolje sto znam
Luka 10,17Vratiše se pak sedamdesetorica s radosti govoreći: Gospode! i đavoli nam se pokoravaju u ime tvoje.
Luka 10,18A on im reče: ja vidjeh sotonu gdje spade s neba kao munja.
da nije pao demoni im se ne bi pokoravali jer su bili kao jaganjci medju vukovima, znaci bez ikakve sile - plus me teras da ti nadjem koje se jos sz prorocanstvo ostvarilo sa ovim, ali to je samo za moju bracu, necu sa vama JW da se petljam

tek na kraju jevandjelja kaze da im daje silu da im se pokoravaju, a tada kada je poslao 70-oricu, nije im dao, vec ih salje jadne bez sile kao jaganjce medju silne vukove
Luka 10,3Idite; eto ja vas šaljem kao jaganjce među vukove.
da sotona nije pao oni kao jaganjci nikakvu silu ne bi imali da pokoravaju demone, tako da ti nisi u pravu., lepo ti objasnjavam, najbolje sto znam
Luka 10,17Vratiše se pak sedamdesetorica s radosti govoreći: Gospode! i đavoli nam se pokoravaju u ime tvoje.
Luka 10,18A on im reče: ja vidjeh sotonu gdje spade s neba kao munja.
da nije pao demoni im se ne bi pokoravali jer su bili kao jaganjci medju vukovima, znaci bez ikakve sile - plus me teras da ti nadjem koje se jos sz prorocanstvo ostvarilo sa ovim, ali to je samo za moju bracu, necu sa vama JW da se petljam
Kako bi im se pokoravali da nisu imali silu da to čine.
Rekoh ti da niko ne može činiti ništa sam od sebe ako mu nije dato...njima he dato i ne čine ništa silom svojom već Božijom...

Ne znam u kom smislu misliš da je đavo pao?
On i dalje riče i hoće da proždre i dalje tera u tamnicu izabrane...
Pre svega je i dalje na slobodi i nebi ništa mogao da čini da nema dopuštenje...
Ima dozvolu od Svevišnjeg da deluje...

Kako bi im se pokoravali da nisu imali silu da to čine.
Meni se moj pas pokorava bez ikakve sile samo mu pokazem prst i on ide gde pokazem.
Lepo ti pise kao jaganjci medju vukove, i ti sad kazes da jaganjci imaju silu nad vukovima?
Lepo ti odgovorih da im je Hristos rekao zasto su im se pokoravali bez sile, jer je njihov vodja satana pao, a inace ne bi

Meni se moj pas pokorava bez ikakve sile samo mu pokazem prst i on ide gde pokazem.
Lepo ti pise kao jaganjci medju vukove, i ti sad kazes da jaganjci imaju silu nad vukovima?
Lepo ti odgovorih da im je Hristos rekao zasto su im se pokoravali bez sile, jer je njihov vodja satana pao, a inace ne bi
O kakvom pokoravanju zboris.
ne radujte se sto su vam duhovi pokorni; nego se radije radujte, jer su vasa imena zapisana na nebu.Ako mu se posvetimo, on ce nas voditi ispravno u svemu.Duhovi gordosti is is.

O kakvom pokoravanju zboris.
moras da ispratis sve sto sam sa cicolinom pisao,
ne radujte se sto su vam duhovi pokorni; nego se radije radujte, jer su vasa imena zapisana na nebu.Ako mu se posvetimo, on ce nas voditi ispravno u svemu.Duhovi gordosti is is.
to je drugi kontekst, moras da procitas prvi koji smo cicolino i ja diskutovali vec, a ti preskocila

to sto ti mene pitas nije to na sta odgovaras, a ispred jeste

Back