- Poruka
- 71.612
bolid je ovoHaha bolid.
Bolid u prevodu je kreten idiot debil.
Pao bolid haha
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolid je ovoHaha bolid.
Bolid u prevodu je kreten idiot debil.
Pao bolid haha
Bolid visi nivo tuposti formula 1 hahabolid je ovo
a ovi što od meteora prave religiju su kreteniBolid visi nivo tuposti formula 1 haha
Ko munja vidjeno sa zemlje.a ovi što od meteora prave religiju su kreteni
moras da ides po nove djozle, nista ti ne vidis, samo zaebaes ovdeKo munja vidjeno sa zemlje.
Isti opis ko u bibliji.
I to medj srpski rod.A jesmo li nebeski narod ili nismo.
nekad mislim da se zezaš ali ozbiljniji je problem izgledaKo munja vidjeno sa zemlje.
Isti opis ko u bibliji.
I to medj srpski rod.A jesmo li nebeski narod ili nismo.
Niko sem.mene.a ovi što od meteora prave religiju su
prvi korak ka izlečenjuNiko sem.mene.
nekad mislim da se zezaš ali ozbiljniji je problem izgleda
Verujete u dolazak hrista a u pad satanin ne.moras da ides po nove djozle, nista ti ne vidis, samo zaebaes ovde
zaboravila si "haha"jeste veci problem
Evo mislim da je pao na staroj planini i neko mu pruzio pomoc .Ako se ne ulovi u kojih jataka je udomljen bice pusten i naebasmo.
ma jok, samo je nikad niko nije pripitomio, pa divlja ovdeprvi korak ka izlečenju
Verujete u dolazak hrista a u pad satanin ne.
Neverovatno
Ozbiljna zato nema hahazaboravila si "haha"
neobuzdanama jok, samo je nikad niko nije pripitomio, pa divlja ovde
u duhu samma jok, samo je nikad niko nije pripitomio, pa divlja ovde
to sam saletu replicirao, a tebi imas iznad sta sam repliciraou duhu sam
Slobodna
Da je pao mi bili svecke a ne bolidi.ma jok, samo je nikad niko nije pripitomio, pa divlja ovde
samo sebe citas, a lepo sam napisao da je satana pao tad kada Hristos vide, za tebe mora sve dva puta da se kaze. ne slusas uoipste
sveti ti kazu pokaj se, a ti kazes da ne mozes, neka oni prvo obore satanuDa je pao mi bili svecke a ne bolidi.
Imaš pravo misliti kako smatraš da je ispravno...Meni se moj pas pokorava bez ikakve sile samo mu pokazem prst i on ide gde pokazem.
Lepo ti pise kao jaganjci medju vukove, i ti sad kazes da jaganjci imaju silu nad vukovima?
Lepo ti odgovorih da im je Hristos rekao zasto su im se pokoravali bez sile, jer je njihov vodja satana pao, a inace ne bi
A tko je Isus iz Srbije ?А Он им рече: Ја видех сотону где спаде с неба као муња.Luka.
U ovom tumacenju, sotonin pad je buduci dogadjaj koji Isus vidi u viziji, znak konacnog trijumfa pravednosti nad zlom.
Iznad srbije vidjen pad sotone
Pogledajte prilog 1598956
On je sin Vrača pokoravao bi po selima no selo ima internetO kakvom pokoravanju zboris.
ne radujte se sto su vam duhovi pokorni; nego se radije radujte, jer su vasa imena zapisana na nebu.Ako mu se posvetimo, on ce nas voditi ispravno u svemu.Duhovi gordosti is is.