Rat Jermenije i Azerbejdžana

Ko je vaš favorit?

• Jermenija

• Azerbejdžan

• Neutralnost

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da li beše Putin izjavio da nas više niko ne sme napasti
Ne, to nije izjavio Putin.
To je izjavio Dragan J. Vučićević - Informer

1605134797710.png

1605134879055.png

Poslednja izmena:
Zanimljivo kako ta Rusija uvek ima izgovor da ne radi nista. Najobicniji kurtoni
Pa nije tačno. Eto radi posao u Siriji, sad je spasila Jermeniju od totalnog poraza i šta više hoćeš?

Te vaše lične percepcije i želje primjene nasilja gdje bi se vama to svidjelo nemaju veze sa stvarnim geopolitičkim odnosima navedenih država.

Baš ono po u stilu: " udrite Rusi Azere da spasite proruskog lidera Pašinjana, brata pravoslavca!!"

Koji niti je pravoslavac niti je proruski ali vama se tako priviđa.

Opet procitas sta pise, a ne slusas sta ti pricaju. Za buduci status KiM se referendum nigdje ne spominje. Pise samo: "will of the people of Kosovo". Ovi su to protumacili da moze i skupstinska odluka. Licno mislim da bi referendum bio najjasniji, ali zar treba sumnjati da ne bi bio isti rezultat, Mozda su namjerno napravili traljavo, pa da, ako Srbiji to bude posljednji argument, naprave i referendum.
Зар није међународни суд пресудио да се то не може сматрати вољом народа јер би воља народа имала међународно правне последице а та одлука је међународно правно безвредна по суду.

Pa nije tačno. Eto radi posao u Siriji, sad je spasila Jermeniju od totalnog poraza i šta više hoćeš?

Te vaše lične percepcije i želje primjene nasilja gdje bi se vama to svidjelo nemaju veze sa stvarnim geopolitičkim odnosima navedenih država.

Baš ono po u stilu: " udrite Rusi Azere da spasite proruskog lidera Pašinjana, brata pravoslavca!!"

Koji niti je pravoslavac niti je proruski ali vama se tako priviđa.
Što ne spašava Ruse u ukrajini,baltiku? :think:Odesa gori a putin se češlja.

koliko ima ambasada u Jerusalimu na današnji dan...da li je to pametan potez srpskog režima

Nemam pojma da li je dobar ili nije . Lično smatram da je besmisleno da se mi na tako nešto obavezujemo, da je suludo u formi u kojoj je potpisano , ali što je tako trebalo , ne znam

Takođe znam da se takve stvari ugovaraju mesecima unapred , da je sam čin potpisivanja samo formalnost i znam da je pre tog prvog termina za put u Vašington Lavrov dolazio u Bgd .

Dakle mogu samo, iz meni dostupnih informacija da zaključim da je "dogovor" bio izneneđanje za nas , a za bitne igrače već je bio prošlost

Posle je ostalo da se medijski pravi predstava i igranka za one sa jeftinim ulaznicama

Back