Odakle vise vama podaci da mi imamo 800 hiljada stanovnika ,kada znamo da nas ima preko milion.Da, otišlo nas je dosta,ali otišlo je i drugog naroda dosta.Hrvata je nekad bilo oko 750 hiljada danas ih malo vise od 320 hiljada,a ekonomski stoje najjače u BiH.Bogatiji su od Slovenaca i HR pereca ali ih je manje. Za naše probleme mi smo krivi..Rusi su imali svoj vojni kontigent ovdje,pa nas baćuške ostaviše.Baćuške nas ostaviše 1999 odoše iz Ugljevika u Prištinu,a u Prištini ih Srbi dočekaše lijepo.Ne znam koliko se ruski kontigent zadržao na Kosovu ali Rusi su napustili Kosovo vrlo brzo.
Situacija nigdje na Balkanu nije sjajna,ali ja ne vidim neku pomoć Rusa Srbima sem stavljanja veto u vezi OHR i veto u Savjetu Bezbjednosti povodom Srebrenice i njihovih lažnih optužbi za tzv genocid. Za razliku od Rusa, evropljani bar neku fabriku naprave zaposle ljude,donira nam pomoć u sadnicama voća ili u steonim junicama USAID,Caritas...
Ne čuh da su Rusi kad šta otvorili kod nas ili ne daj Bože negdje uputili pomoć neku donaciju. Renovirali su i otvorili rafineriju u Brodu,koja njima daje višestruku korist.