Rat Jermenije i Azerbejdžana

Ko je vaš favorit?

• Jermenija

• Azerbejdžan

• Neutralnost

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
2020-11-10 21_25_09-Jermenija i Azerbejdžan - rat _ 304. strana _ Forum Krstarice – Google Chr...png

Ovo citirano ja nikada nisam napisao. Ne znam zbog čega se služiš ovakvim podmetanjima.

Pa mnogi Srbi su ostali na Kosmetu nakon Nato okupacije 1999. Da su srpske sredine ostale pod zastitom Rusa, ne bi bilo pogroma 2004.
Arcah je velicine KiM ili nesto manji,naseljuje ga nesto preko 140 000 ljudi,mozes li da zamislis kolika je to pustara kada je selo Susa sa 4000 ljudi drugi najveci grad.Susa ide pod kontrolu Azera,Stepankert je glavni grad i bice 4km udaljen od azerskih linija,ko ce tu da zivi i od cega ?Na toj teritoriji u ovom casu nema ni polovine predratne popuacije,poginuli i pobegli,i ti bi da u takvim uslovima na teritoriji manjoj od velicine Srema instaliras naoruzanje Vagnerovce ,....i najuris Azere do Bakua
Kako je vama dobro :lol:

Jedan mali deo brigade, 4000 (*******ija kaže 6000) ljudi...

A razlog...
Pa ako uzmemo u obzir činjenicu da su vaše dezertiranje štitili NATO avioni
i da posle tog događaja Kruševac više nije bio bombardovan...

Izgleda da ste promenili stranu, junačine!
ti, izgleda bolje znaš od mene, šta se dešavalo u Kruševcu...deo Brigade je napustio odredište na Kosmetu, većina je ostala i učestvovala u akcijama...uglavnom, u sadejstvu sa aktivnom vojskom i policijom...bolje rečeno, druga linija...tako da ne pričaj smešne stvari...već se informiši šta su radile socijalističke glavešine, na primer Mile Meda...javašluk i anarhij u gradu...gde se lovatori oslobađali, a i deca funkcionera...sve se to saznalo, trebalo je samo vremena

Arcah je velicine KiM ili nesto manji,naseljuje ga nesto preko 140 000 ljudi,mozes li da zamislis kolika je to pustara kada je selo Susa sa 4000 ljudi drugi najveci grad.Susa ide pod kontrolu Azera,Stepankert je glavni grad i bice 4km udaljen od azerskih linija,ko ce tu da zivi i od cega ?Na toj teritoriji u ovom casu nema ni polovine predratne popuacije,poginuli i pobegli,i ti bi da u takvim uslovima na teritoriji manjoj od velicine Srema instaliras naoruzanje Vagnerovce ,....i najuris Azere do Bakua
Kako je vama dobro :lol:
Nek se naoruza Jermenija i nek napadne Azere. Ako ne smiju ili ne mogu, nek prestanu da se qrče.

Back