Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 268.821
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti normalan? Ka jevrejska ka arapska djeca. No ne ocigledno za tebe!nisi ovako pricao kada je Hamas ubijao decu
jos jedan Hamaso teroristicki ljubiteljJesi ti normalan? Ka jevrejska ka arapska djeca. No ne ocigledno za tebe!
Ti ono bas budalast a I krvolocan vidi sejos jedan Hamaso teroristicki ljubitelj
vi ste krvolocni, vi koji opravdavate masovno ubijanje i krvolocno kidnapiranje dece i mladih ljudi u cvetu mladosti koji su bili na koncertTi ono bas budalast a I krvolocan vidi se
a o budalastini moze se diskutirati, ko je budalast opravdavajuci teroriste vidi se iz dalekaTi ono bas budalast a I krvolocan vidi se
Nema diskusije. Niko na krstarici ne podrzava Hamas Ali svako normalan je protiv ubijanja djece pa bila palestinska ili jevrejska. E ti nijesi protivan ubijanju ako to doprinosi tvojim ciljevima. Prema tome, nema rasprave- budalast I krvolocan si!a o budalastini moze se diskutirati, ko je budalast opravdavajuci teroriste vidi se iz daleka
kako niko ne podrzavas , ti si primer za to da podrzavas Hamas , jer nemas ni jedne reci osude, nego si i njihov simpatizerNiko na krstarici ne podrzava Hamas Ali svako normalan je protiv ubijanja
si uleteo u raspravu da nema rasprave, smesan si, i duplo krvolocniji od svih onih koji osudjuju krvav pir na koncertuPrema tome, nema rasprave- budalast I krvolocan si!
Jedi fekalije konju, ja uvek stajem na stranu naroda koji negde živi a uvek protiv okupatora koji dolazi da ih pokori.izjednacio si partizane i tvoje Hamasovce
pogubio si se prijatelju
odgovor si dao sam sebi stajuci na stranu Hitlera
sto se tice ovoga, ja necu tebe da hranim nicim, jer ti si se sam toliko tih fekalija najeo ,sam, da nema potrebe jos ja da ti dodajem , tokom celog tvog pisanja sam samo to jedesJedi fekalije konju
opet tacno,stao si na stranu Hamasovaca teroristicke organizacijeuvek stajem na stranu
ti ovo nazivas istinomNe smeš da napišeš istinu a to je da su moderni Izraelci uglavnom evropskog porekla i nemaju veze sa teritorijom koju okupiraju, to su evropljani koji su primili judaizam. Palestinci su potomci onih koji su na toj zemlji živeli u doba Isusa.
i , ne stavlaj ime Isusovo u tvoja prlava usta , puna onoga kojim samog sebe hranisu doba Isusa.
tacno projekat star 4000 godinaIzrael je kolonijalni projekat evropljana.