danzadan
Zainteresovan član
- Poruka
- 124
znaci li ovo da ti podrzavas terorizamAko ti smatraš Izrael i IDF teroristima onda ok, važi ta logika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci li ovo da ti podrzavas terorizamAko ti smatraš Izrael i IDF teroristima onda ok, važi ta logika.
Ne nego ako si terorista vojska ima pravo da te juri i ubije, ali nema pravo da sravni naselje u kome se nalazišopet spinujes
po tebi bi bilo, da ako si terorist imas povlastice
znaci ajde svi da budemo teroristi
Ja ne podržavam Izrael i IDF.znaci li ovo da ti podrzavas terorizam
a to drugim recima znaci da podrzavas terorizamJa ne podržavam Izrael i IDF.
Izrael i IDF se ne bore protiv terorista nego koriste teroriste kao izgovor da izvedu etničko čišćenje stanovništva na teritorijama koje su okupirali i žele da prisvoje.a to drugim recima znaci da podrzavas terorizam
jer Izrael odnosno IDF se bore protiv tetorista
laz koja se koristi za simpatije prema terorizam i HamasIzrael i IDF se ne bore protiv terorista nego koriste teroriste kao izgovor da izvedu etničko čišćenje stanovništva na teritorijama koje su okupirali i žele da prisvoje.
opet spinujesokupirali i žele da prisvoje.
totalno si izmesao lonciceIzrael i IDF se ne bore protiv terorista nego koriste teroriste kao izgovor
Prvi ti meni odgovori, jel Izrael okupator Gaze i Zap.Obale ili nije?totalno si izmesao loncice
znaci ovako Hamas ovci su tetoristi ili nisu
kao prvo nisi odgovorio na postavljeno pitanje, veoma jednostavno pitanje, izbegavas odgovor jer si simpatizer i volis Hamas ovih tetorista i ubica mladih ljudi na koncertuPrvi ti meni odgovori, jel Izrael okupator Gaze i Zap.Obale ili nije?
prijatelu ti si vec jednom nogom u Hamas ovom kampuPrvi ti meni odgovori, jel Izrael okupator Gaze i Zap.Obale ili nije?
Ja imam dobar razlog zašto to pitam, jer samo tim odgovorom možemo postaviti pravi kontekst.kao prvo nisi odgovorio na postavljeno pitanje, veoma jednostavno pitanje, izbegavas odgovor jer si simpatizer i volis Hamas ovih tetorista i ubica mladih ljudi na koncertu
prvo ti daj odgovor
nemas nikakav dobar razlog, samo obicno naklapane, videces zastoJa imam dobar razlog zašto to pitam, jer samo tim odgovorom možemo postaviti pravi kontekst.
ovim si sve rekao, sada si se stavio na Hitlerovu stranu i izjednacio Hamas sa Hitlerovim hordamaovako, dali su partizani bili teroristi u ww2 ili ne? Ako jesu onda su i hamasovci teroristi. Ako nisu onda se definisanje terorista komplikuje
Naprotiv, izjednačio sam IDF sa Hilterovim hordama, a Hamas sa partizanima.ovim si sve rekao, sada si se stavio na Hitlerovu stranu i izjednacio Hamas sa Hitlerovim hordama
Palestinci su domicilno stanovništvo, genetski jako povezano sa stanovnicima Palestine u vreme Isusa.ti bi da poistovetis narod star 3000/4000 sa palestincima iz 19 veka ove ere
omg Isus palestinacPalestinci su domicilno stanovništvo, genetski jako povezano sa stanovnicima Palestine u vreme Isusa.
neki novi termin za "novi" narod sa genetskim kodom od 4000 godinaModerni Izraelci su velikom većinom evropskog porekla, nema tu nikakve potrebe da se razglaba, to su sve doseljenici iz Evrope nakon WW2.
prazna floskulaKlasično naseljavanje na tuđoj teritoriji i etničko čišćenje starosedelaca
izjednacio si partizane i tvoje HamasovceNaprotiv, izjednačio sam IDF sa Hilterovim hordama, a Hamas sa partizanima.
Nisi odgovorio, da li su partizani bili teroristi, kako su ih nacisti tada nazivali?