Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 268.748
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno Ali nema pravo da ubija djecu! Da je Izrael otisao u Gazu da ubija hamasovce niko glas ne bi podigao.Izrael ima puno pravo da se razracuna sa Hamasom
Tacno Ali nema pravo da ubija djecu! Da je Izrael otisao u Gazu da ubija hamasovce niko glas ne bi podiga
a zbog cega je tamo izraelTacno Ali nema pravo da ubija djecu! Da je Izrael otisao u Gazu da ubija hamasovce niko glas ne bi podigao.
Hamas je teroristička organizacija, dok je Izrael država i ne mogu se ni u snovima izjednačavati standardi koje moraju da poštuju.a zbog cega je tamo izrael
nisi ovako pricao kada je Hamas ubijao decu
sta je Hamas trazio na koncertu, koliko se secam nisu bili tamo da slusaju muziku
vidi Boga ti , znaci Jevrejska deca manje vredna od Hamas ove deceHamas je teroristička organizacija, dok je Izrael država i ne mogu se ni u snovima izjednačavati standardi koje moraju da poštuju.
BTW, postupci Izraela i IDF-a su objektivno gori.
ti mene smes da upucas, a ja tebe ne, nece moci takvo nestoHamas je teroristička organizacija, dok je Izrael država i ne mogu se ni u snovima izjednačavati standardi koje moraju da poštuju.
BTW, postupci Izraela i IDF-a su objektivno gori.
Ako ti smatraš Izrael i IDF teroristima onda ok, važi ta logika.ti mene smes da upucas, a ja tebe ne, nece moci takvo nesto
opet spinujesAko ti smatraš Izrael i IDF teroristima onda ok, važi ta logika.