ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.290
Ne projektuj se amoајде, ајде, немој ту да ми се преузносиш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne projektuj se amoајде, ајде, немој ту да ми се преузносиш.
Нисам ја критиковао братију и сестрију, већ ти, друг.Ne projektuj se amo
Izrael nije zakazao pregovore sa Hamasom u Dohi.Kada sa nekim zakažeš pregovore ne koristiš to da ih ubiješ.
Ko god to bio.
Ko je?Izrael nije zakazao pregovore sa Hamasom u Dohi.
Ne znam, tamo se trebalo pregovarati? Meni to djeluje kao da se glavešine našle da se dogovore kako će nastupiti u budućnostiKo je?
The attack came as negotiators from Hamas were meeting to consider the latest ceasefire proposal put forth by the US.Ne znam, tamo se trebalo pregovarati? Meni to djeluje kao da se glavešine našle da se dogovore kako će nastupiti u budućnosti
Pa do sada je svatko trebao naučiti da Izrael ne oprašta niti ne zaboravlja. Ko će da ih kazni? Katar? Iran? Hamas?The attack came as negotiators from Hamas were meeting to consider the latest ceasefire proposal put forth by the US.
Katar je zvanični posrednik između USA i Izraela sa jedne i Hamasa sa druge strane, neutralna država koja je saveznik USA, a sada je Izrael napao njen glavni grad, koji god da je razlog ovo je teško kršenje međunarodnog prava i jak šamar Kataru.
Izrael je ultimativni rogue state, najobičniji bandit koji ni na sekund ne pomisli da poštuje bilo čije pravo. Ako ti misliš da ovako mogu nekažnjeno još dugo onda srećno vam bilo.
Pišeš gluposti, u pitanju su međunarodni principi i pravo, te floskule "mi ne opraštamo" ne stoje kad napadneš treću zemlju.Pa do sada je svatko trebao naučiti da Izrael ne oprašta niti ne zaboravlja. Ko će da ih kazni? Katar? Iran? Hamas?
Katar je glavni financijer Hamasa (uz Iran). Rukovodstvo Hamasa je do januara 2025 bili permanentno smesteno u Kataru,a posle toga ih je preuzela Turska.Na sastanak u Dohi su dosli iz Turske.Tesko da bi se Katar mogao smatrati "neutralan"The attack came as negotiators from Hamas were meeting to consider the latest ceasefire proposal put forth by the US.
Katar je zvanični posrednik između USA i Izraela sa jedne i Hamasa sa druge strane, neutralna država koja je saveznik USA, a sada je Izrael napao njen glavni grad, koji god da je razlog ovo je teško kršenje međunarodnog prava i jak šamar Kataru.
Izrael je ultimativni rogue state, najobičniji bandit koji ni na sekund ne pomisli da poštuje bilo čije pravo. Ako ti misliš da ovako mogu nekažnjeno još dugo onda srećno vam bilo.
Kada sa nekim zakažeš pregovore ne koristiš to da ih ubiješ.
Ko god to bio.
Katar je američki saveznik sa najvećom vojnom bazom u regionu.Katar je glavni financijer Hamasa (uz Iran). Rukovodstvo Hamasa je do januara 2025 bili permanentno smesteno u Kataru,a posle toga ih je preuzela Turska.Na sastanak u Dohi su dosli iz Turske.Tesko da bi se Katar mogao smatrati "neutralan"
Kakvo pravilo ratovanja?
Poslali su Hamas teroriste na intimno druženje s djevicama.
......................koju su Iranci gadjali uz americki, i katarski pristanakKatar je američki saveznik sa najvećom vojnom bazom u regionu.
S tim da je kod tebe ono lazno i umishljeno, a ono je bliznakinja sa gordoshcuНисам ја критиковао братију и сестрију, већ ти, друг.
Дакле, смиреније је закон.![]()
Нове вести док се ви свађате
Добро, значи Јемен је безбедан?