Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.574
Ako to kaze dzihad Sputnjik mora mu se verovati.pa ko sto vidis ne mogu da prodru ni 10 km u Liban

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako to kaze dzihad Sputnjik mora mu se verovati.pa ko sto vidis ne mogu da prodru ni 10 km u Liban

Josip Broz je podržavao teroriste koji su hteli da unište Izrael.opet ispadoše izraelci bolji i sposobniji od palestinaca
e zato zaslužuju državu!
u vreme josipa broza nije postoja izraelJosip Broz je podržavao teroriste koji su hteli da unište Izrael.
opet ispadoše izraelci bolji i sposobniji od palestinaca
e zato zaslužuju državu!
izraelci redovno biju arape još od 47meAko uklone Natanjahua...bice sposobni...
U suprotnom...vec ionako pune letove za van Izraela...
...
izraelci redovno biju arape još od 47me
i bez netanjahuja i sa njim
Прво реци ти како је теби у истом табору са Осамом бин Ладеном?A ti sa bajdenom pritiv bibija?
Ovo sad je terminalna faza...
Natanajhu je prosto dark side...
A ta strana nikad ne dobija...
...
znači došo i sudnji dan (po ko zna koji put)![]()
Jesi okacio kamalinu sliku? Ako dodje Tramp gotove su ti mule Irana.Прво реци ти како је теби у истом табору са Осамом бин Ладеном?
Јеси чуо некад ону познату партизанску песму ,,Нема друга, нема брата, без Јасера Арафата"??u vreme josipa broza nije postoja izrael

Кад ти окачиш Миладинову.Jesi okacio kamalinu sliku? Ako dodje Tramp gotove su ti mule Irana.

ne, znam samo onu koju su pjevali na sutjesci "Samo jednu nedelju da ti gužvam postelju..."Јеси чуо некад ону познату партизанску песму ,,Нема друга, нема брата, без Јасера Арафата"??![]()
sssr varšavski pakt i sfrj doživeše svoje sudnje daneSvako ima svoj sudnji dan...kako individualno tako i sire...
...
Да ли знаш ко се борио у бици на Сутјесци?ne, znam samo onu koju su pjevali na sutjesci "Samo jednu nedelju da ti gužvam postelju..."
Na tvoju veliku žalost, u istoriji će ostati zapisano da je Josip Broz podržavao palestinske teroriste.u vreme josipa broza nije postoja izrael
Spasioci se silno trude zaustaviti rušenje cijele zgrade na glavu mlade palestinske djevojke koja je jedva preživjela eksploziju izraelske bombe
[
To je onaj drugi tito nije josip brozNa tvoju veliku žalost, u istoriji će ostati zapisano da je Josip Broz podržavao palestinske teroriste.
nemci, ustaše, četnici, partizaniДа ли знаш ко се борио у бици на Сутјесци?
Vanbračnom sinu čerčila i ruske knjeginje olge koga je gestapo postavio na čelo KPJ 1937 a telo pravog josipa broza izbacili iz podmornice negde u atlantikuPogledajte prilog 1629217
@Dobro situirani gospodin , да ли знаш коме је ово Јасер Арафат салутирао?
Несрећни @PA8 је овде у праву, јер ти и колега Мстислав сте у некој врсти противприродног блуда, јер величате Тита и Израел.To je onaj drugi tito nije josip broz
taj tito se nije ni potpisivao kao josip broz
tito je umro 1937 a izreala ja ne veličam već sam bog otac ga veliča, to ti nisam ja krivНесрећни @PA8 је овде у праву, јер ти и колега Мстислав сте у некој врсти противприродног блуда, јер величате Тита и Израел.