Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (3)

Da li uskoro sledi direktan sukob izmedju SAD/Izraela i Irana?

• Ukupno glasova
    37
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

HEZBOLAH NAJAVIO OSVETU! Raste broj žrtava u Libanu: Među njima i desetogodišnja devojčica, 3.000 ljudi RANJENO​

Vest broj jedan danas popodne u svetu je masovna eksplozija pejdžera koje je libanski Hezbolah koristio za komunikaciju. Hezbolah je zapretio odmazdom protiv Izraela nakon serije eksplozija pejdžera koje su pogodile Liban, usmrtili najmanje devet osoba i povredili skoro 3.000.

https://www.blic.rs/vesti/svet/rast...utm_term=cde-onesignal-app-breaking-news-1208
Најавили су освету и за Ханију...
И пре тога за оне иранске ђенерале...
И пре тога за иранског Председника...
И пре тога за Касема Сулејманија...

Iran Foreign Ministry spox condemned Israel’s “terrorist act” in Lebanon, targeting Lebanese citizens by exploding pagers. He called it an example of “mass murder” which violates international law, especially international humanitarian law, and warrants iinternational criminal prosecution, trial, and punishment

Defense Minister Yoav Gallant is holding an assessment with Israeli army Chief of Staff Lt. Gen. Herzi Halevi and other senior military officials, his office says

Iran Foreign Ministry spox condemned Israel’s “terrorist act” in Lebanon, targeting Lebanese citizens by exploding pagers. He called it an example of “mass murder” which violates international law, especially international humanitarian law, and warrants iinternational criminal prosecution, trial, and punishment

Defense Minister Yoav Gallant is holding an assessment with Israeli army Chief of Staff Lt. Gen. Herzi Halevi and other senior military officials, his office says
"targeting Lebanese citizens"

Ahahaha, kakav kreten.
Ako želiš "gađati građane Libanona," kreneš tepih bombardiranjem Bejruta.

O čemu lupetaš dečko
O tome da hezbolahov terorist ima pejdžer u džepu, iako je u civilu?
О страдалим цивилима у нападу. Ни добро, видели смо да за ционисте људски животи не вреде ништа.
Зар морају увек да их вребају и убијају кад су ови окружени масом невиних цивила??

О страдалим цивилима у нападу. Ни добро, видели смо да за ционисте људски животи не вреде ништа.
Зар морају увек да их вребају и убијају кад су ови окружени масом невиних цивила??
Najprecizije ciljan udar na teroriste od kad postoji borba protiv terorista.
Znaš zašto se meni nije ništa desilo?
Gle čuda, zato je ne koristim hezbolahov pejdžer, kao npr. Iranski ambasador.
Fantastičan potez Izraela.

Ирански амбасадор је повређена девојчица
1726606132117.png

Само се у једном могу сложити- да, за сад, Израел шамара Иранце и Хезболах. Док ови само прете, а ништа не чине.

Али, за страдање невиних људи и цивила нема оправдања!

Само се у једном могу сложити- да, за сад, Израел шамара Иранце и Хезболах. Док ови само прете, а ништа не чине.

Koliko je nevinih danas stradalo, a koliko krivih?

Koliko je nevinih danas stradalo, a koliko krivih?
Има и страдале деце.
Ужас шта се све ради!

Али, очито, муле немају петље да одговоре ционистима. Што није добро, јер ови како су кренули,има и иранског вођу да убију до краја!

Rekao sam ti ja dule još odavno da Iran ne smije puno čačkati mečku jer iranski narod nije baš prezadovoljan režimom a Izrael bi znao iskoristiti ta unutrašnja previranja u svoju korist. Ne zaboravi da su Persijanci i Jevreji vijekovima bili prijateljski saveznički narodi.

Rekao sam ti ja dule još odavno da Iran ne smije puno čačkati mečku jer iranski narod nije baš prezadovoljan režimom a Izrael bi znao iskoristiti ta unutrašnja previranja u svoju korist. Ne zaboravi da su Persijanci i Jevreji vijekovima bili prijateljski saveznički narodi.
Али мислим да је Израел решио да увуче Иран у рат. Можда чак и да сруши иранску власт.
Видиш да им мало, мало па убију неког генерала, званичника, функционера.

Него, не рече ми Маки шта значи тај натпис на аватару? :)

Има и страдале деце.
Ужас шта се све ради!

Али, очито, муле немају петље да одговоре ционистима. Што није добро, јер ови како су кренули,има и иранског вођу да убију до краја!
Stradala djevojčica zato jer joj je otac, hezbolahov terorista, dao da se igra s njegovim terorističkim materijalno-tehničkim sredstvima.
Mogao joj je dati i ručnu bombu pa neka je baca u zrak.
Ponavljam, najprecizniji mogući udar po teroristima. Onome tko je to osmislio, ali i onima tko je to sproveo treba dati doživotne počasti.
Pazi ideju, da presretneš nabavku pejdžera, svakog od njih valjda 4.000 raskopaš, ubaciš eksploziv i sistem aktivacije, i to u skučenom kućištu gdje je sve na milimetar, sve zapakiraš i isporučiš Hezbolahu tako da ništa ne posumnjaju.
Stvarno, protiv takvih planiraš ratovati? Sretno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back