- Poruka
- 76.576
Немој молим те да ме засмејаваш.Ja sam rekao istinu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој молим те да ме засмејаваш.Ja sam rekao istinu.
Ti si rekao da nemacki narod nije veliki narod.Немој молим те да ме засмејаваш.![]()
Jevreji ne vole i ne žele Palestince ali jako vole i žele njihovu zemlju i to je suština svega jao palestinski teroristi opet ste pokrenuli neki rat i sad moramo da vam opet otimamo zemlju to vam nikada nećemo oprostiti itd itd. i tako decenijama i gle čuda opet evo upravo sad sve je ista matrica i ista fora
Па и није баш. Срби су много већи.Ti si rekao da nemacki narod nije veliki narod.
Tko može vjerovati u takve laži, baš me zanima? Bez iti jednog jedinog dokaza. Nevjerojatno koliko naivno poimanje svijeta. A tek mantre o žrtvama.13 YEAR OLD GIRL RAPED IN PRISON BY IOF SOLDIERS.A friend of mine lives in Jenin on the West Bank. During one of the raids of the IOF on Jenin, his 13 year old daughter Layan threw a rock at one of the IOF’s armored vehicles. They arrested her and placed her under “administrative detention”, aka without charging her with anything.They starved her for 5 days and gang-raped her both vaginally and anally, so brutally that she was rupture from front to back. They released her this evening by dropping her off at a checkpoint near Jenin. Her father drove her to a hospital immediately where she is now undergoing emergency surgery to fix the ruptures in her lower body.And people have the audacity to say Hamas is evil? Layan is not the only young girl who got this “treatment” from the IOF. They told her that if she would speak to the media about what happened to her in prison, they would do the same thing to her 9 year old sister.
13 GODIŠNJA DJEVOJČICA KOJU SU SILOVALI U ZATVORU VOJNICI IOS-a.
Moj prijatelj živi u Jeninu na Zapadnoj obali. Tijekom jednog od napada IOS-a na Jenin, njegova 13-godišnja kći Layan bacila je kamen na jedno od IOS-ovih oklopnih vozila. Uhitili su je i stavili u “administrativni pritvor”, tj. ne optuživši je ni za što.
Izgladnjivali su je 5 dana i grupno je silovali vaginalno i analno, tako brutalno da je bila puknuta sprijeda i straga. Pustili su je večeras tako što su je ostavili na kontrolnoj točki u blizini Jenina. Otac ju je odmah odvezao u bolnicu gdje je sada podvrgnuta hitnoj operaciji kako bi joj sanirali rupture u donjem dijelu tijela.
I ljudi imaju drskosti reći da je Hamas zlo? Layan nije jedina mlada djevojka koja je dobila ovaj “tretman” od IOF-a. Rekli su joj da će, ako progovori za medije o tome što joj se dogodilo u zatvoru, isto učiniti i njezinoj 9-godišnjoj sestri.
Pogledajte prilog 1469408
Ako koga zanima, preporučam knjigu Jevgenija Primakova, Rusija i Arapi. Iza kulisa na Bliskom istoku od Hladnog rata do današnjih dana, podnaslov.
Iran je u sukobu preko proxyja, odnosno korisnih budala, Hamasa i Hezbolaha.kad iran bude u nekom sukobu
onda cu se i tu mesati,
osim toga , misli se na mesanje velikih sila, a ne mene, pojedinca
Па и није баш. Срби су много већи.![]()
Od putinofila mozes da očekuješ samo obmane, laži, manipulaciju
Па то онда значи да Хамас није толико глуп као што ти тврдиш.Nevjerojatno koliko Hamas može biti glup da misli da će im itko vjerovati. Još je nevjerojatnije da svijet to zapravo čini
Срби су најстарији народ познат 5000 година пре нове ере. Док су Срби славили Перуна и стварали цивилизацију, преци ткз. Немаца су живели потуцајући се по мочварама.
Владимир Владимирович Путин је један од највећих Државника Данашњице! Види се да има српске корене.Нарочито што би и совјетски бојовници добили по Пичкањску.
Али то на страну, ово ти само показује колико је Путин најстрашнији, најкрвавији и најбеснији совјетски диктатор још од Стаљина.
Хрушчов јесте средином 50их затегао каиш и довео свет на ивицу светског рата, али се испоставило да је то блеф. После је одступио и за узврат добио економску сарадњу.
Брежњев је био релативно мек па чак и разуман, Горбачов и Јељцин чак још и више.
Путин је сличан Стаљину у смислу да још од раних 50их Совјетски Савез није имао диктатора који емоционално, бесно и са жаром мрзи западни свет и сања о његовој пропасти. Без трунке прагматизма.
Срби су најстарији народ познат 5000 година пре нове ере. Док су Срби славили Перуна и стварали цивилизацију, преци ткз. Немаца су живели потуцајући се по мочварама.![]()
pa šta fali, ako može muslimanska BIH i muslimansko Kosovo i Methija, može i muslimanska švabija.a zamisli logike da muslimani u svabiji kazu, imate 21 hriscanska drzava u evropi, i bas vam smeta muslimanska svabija?
to sto postoje brojne muslimanske drzave, kakve to veze ima sa palestinom?
dok izrael na oci sveta vrsi etnicko cisnjenje, noa kaze da je to zato sto neko drugi ZELI etnicki da ocisti majusni izrael, znaci da taj neko drugi ima zlocinacke pomisli, i da zato izrael ima pravo da ih zaista pocisti pobije i protera
Да, ипак нема наде за тебе.
pa šta fali, ako može muslimanska BIH i muslimansko Kosovo i Methija, može i muslimanska švabija.
Да, ипак нема наде за тебе.