Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 269.261
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2000 km lete jemenske rakete?
Meni je, iskreno, neverovatno sa koliko strasti forumaši raspravljaju o ovom sukobu, koji je tako daleko od nas, a traje već decenijama.Сиротињски Шити објављују рат Израелу.
А што се тиче лажи
Mstislav C1
anajade C1
KaramDjordje C3, ban
MysticPlus C3, ban
DedaStojan C3, ban
Zbog vredjanja i spamovanja.
Nosferatu C3, ban
Zbog vredjanja i avatara.
komšija C2, ban
Mystic+ C3, ban
Branko Lori C3, ban
Zbog širenja mržnje.
Na temi o Izraelu.
Sjedi 1To što njegova dela nisu identična hamasovim znači da je Jašari čist? Potvrdio si moju tvrdnju o vašem soju. Obraz = đon.
Dakle, ako nekog upozorim imam pravo da ga ubijem
I evo, o jadnim Nemcima '45.
Da su ovakvi Izraelci bili crvena armija i da su upali u Berlin i Ist. Nemačku, ne bi "skor" bio poginulih 27 crvenih naspram 5 miliona švaba. Izraelci bi kalemili mrtve dok žrtve suprotne strane ne budu bar trostruke, a tada Nemaca ne bi ni bilo više.
Eto vidiš što je mazohizam....poziv IDF da ih poravna.
Ovo je vrlo zabrinjavajuće i unosi opšti nemir, strah i nesigurnost kod ljudi širom sveta, jer shvataju da UN nema nikakvu moć i da ih sutra niko neće zaštititi ako im se nešto slično dogodi. Više se ni ne krije da slabi i siromašni nemaju nikakve šanse ako postanu plen jakih i bogatih. Ranije je postojao bar privid sigurnosti, nada da će UN, UNICEF ili neko drugi makar decu zaštititi... Mi, naravno, odavno znamo kako stvari stoje, ali mnogi u svetu su šokirani ovim što se dešava.
UN, UNICEF su sarena laza za naivne. Njihov stav je bitan kao stav KUD "Ivo Lola Ribar" iz Donjeg Milanovca.Ovo je vrlo zabrinjavajuće i unosi opšti nemir, strah i nesigurnost kod ljudi širom sveta, jer shvataju da UN nema nikakvu moć i da ih sutra niko neće zaštititi ako im se nešto slično dogodi. Više se ni ne krije da slabi i siromašni nemaju nikakve šanse ako postanu plen jakih i bogatih. Ranije je postojao bar privid sigurnosti, nada da će UN, UNICEF ili neko drugi makar decu zaštititi... Mi, naravno, odavno znamo kako stvari stoje, ali mnogi u svetu su šokirani ovim što se dešava.
Na žalost...UN, UNICEF su sarena laza za naivne. Njihov stav je bitan kao stav KUD "Ivo Lola Ribar" iz Donjeg Milanovca.