Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izraelskog zlikovca zoveš Bibi.
Јесте зликовац, ал ме мрзи да му куцам пуно име...

Putina Puttler, mada ti je pobeglo, uteklo. Kisindžera ne zoveš, njega samo miluješ.
Кисинџер је десет пута веће џубре од Путина и Бибија заједно... директно прима наредбе од трговаца оружијем и политика, и даје пајсерима сигнал кад је шанса за агресију најбоља

Zašto je to tako i zašto je takvo stanje danas u našem pravoslavlju?
КГБ нас је разбуцо скоро свуда од 45те, Русе од 22ге - негативна селекција и испирање мозга политичарењем, које не зове зло правим именом, већ околиши ко киша око Крагујевца, због оног ван земље... неће битанге у мантији да стану иза истинитих речи о подвалама, јер знају да им следи Крст кога не желе да носе...

Рачун и кукавичлук ољагају образ и праве од људи неутралце где не треба, а навијаче где је погубно

Јесте зликовац, ал ме мрзи да му куцам пуно име...

Кисинџер је десет пута веће џубре од Путина и Бибија заједно... директно прима наредбе од трговаца оружијем и политика, и даје пајсерима сигнал кад је шанса за агресију најбоља

КГБ нас је разбуцо скоро свуда од 45те, Русе од 22ге - негативна селекција и испирање мозга политичарењем, које не зове зло правим именом, већ околиши ко киша око Крагујевца, због оног ван земље... неће битанге у мантији да стану иза истинитих речи о подвалама, јер знају да им следи Крст кога не желе да носе...

Рачун и кукавичлук ољагају образ и праве од људи неутралце где не треба, а навијаче где је погубно
Zili,mnogo si psihotičan.Nije to dobro.

Koleginica vrlo specifično ukazuje na događaj od 7.10.2023. kao početak lavine kojoj svedočimo 11 dana.
Nema potrebe postavljati se u sveznajući "pa znaš ti otkad ovo traje" ugao. To je PROMAŠENA primedba
Да ли сам те поменуо...уопште?
Обратио сам се њој.
Уосталом, врло добро знаш, из наших давних приватних преоиски, да ми супруга тамо има део фамилује и да је одлазила тамо.
Стога знам доста ствари и није ми баш да лудујем у овој ситуацији, а то свезнајући препуштам другима, као и промашеност, али не примедби.

Исламски џихад.
Није им први пут, често сами себе дигну у вадух оним њиховим склепаним ракетама.
Evo čitam upravo i nije me iznenadilo....ali me iznenadilo kako su srborusjaci sinoć ovdje sijali neviđenu mržnju prema Židovima.... strašno....ovi sinoć oko Izraelskih ambasada po bliskom Istoku su male bebe za njih.

Screenshot_20231018_144526_Chrome.jpg

Нисам испратио шта сте све писали, али зар не би месија требало да дође из другог народа?
Bila je priča o Antihristu, za kojeg sam ja napisao da će biti neko ko pripada britanskoj, belgijskoj, holandskoj kraljevskoj porodici, a on tvrdi da će to biti Hazar.
Mesija (u smislu spasitelj) se pominje posle toga.

EU je vazal SAD. O sudbini i svemu važnom za EU odlučuju SAD.

Tako to izgleda kada se postavi sistem pa se krije ko za čiji interes obavlja prljave poslove

Eno SAD bombardovala Srbe u Bosni pre +20 godina a sada im neki Šmit kroji zakone

SAD bombardovala Srbiju zbog Šiptara a sada "vazali"Nemci sikću da će Srbima uzeti sve ako im ne daju KiM
Naravno KiM im treba zbog uglja
Oštre zube na Poljsku da im otmu rudnike uglja ...ok možda to nekad jesu bile nemačke teritorije ali šta su svetu uradili za prvih 70 godina postojanja ne bi trebali postojati

Pusti ti te priče o jadnoj EU, USA ima dovoljno svojih resursa da ne mora otimati po svetu ali bojim se da EU tj njeno "srce" kuburu mnogo sa istima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back