Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi svoga Mesiju i dalje cekamo, a vi ste se istripovali pre 2k godina i krenuli u pogresnom pravcu. Hitler i svi ostali Nikolaji Velimirovici, mrzitelji jevreja, koji dolaze iz 'hriscanskih' nacija su samo metastaza svega toga.

Ono sto ce za vas biti antihrist za nas je Mesija.

Molim te što detaljnije o tome...
Ili me uputi na nek stranice da čitam tvoju istinu...

.

Da, spasavao nas je tako sto je svaku drugu recenicu pocinjao sa 'Jevreji i njihov bog Sotona' i tako dalje. To su vase pravoslavne vrednosti uglavnom.
Хоћемо ли почети износити цитате из Талмуда о Исусу Христу и хришћанима па да видимо какве су јеврејске вриједности визави хришћанства.

Ако то тврдиш по сведочењу Америчких беноновца, мани се... Хаббад је јако само у Русији

Човек снује, Бог одлучује... џаба све те припреме Хаббадоваца против јевреја, кад их Америчка војска не слуша... пре ће ти сатанисти да изгину, уместо нормалних јевреја
u murike slavimo dan edukacije posvecen snirsonu, osnivacu cabad kulta, pa ti vidi, nema predsednika koji se njemu nije poklonio, od regana mislim
palis se na onog pajka kao da je jos uvek gradj. rat, a o religiji nemas pojma, ziloticu
cabadLJUBovci jesu jevreji, ako mislis da su jaki kod putina, pa to je dovoljno za veliko armagednosko izginuce, ja vam to pricam odavno da se planira
Wolfgang Eggert -- Putin Part of Cabalist Armageddon Plot
https://henrymakow.com/historian_demands_action_on_do.html
https://henrymakow.com/2023/03/patrick-ocarroll---chabad-was-.html
https://henrymakow.com/are-jews-being-set-up.html
istorija se ponavlja, samo uvek u sledecoj fazi, opet im je namesteno
https://henrymakow.com/2017/04/Putin-and-Trump-Following-End-Times-Blueprint.html

Kakve sad veze ima Moskva sa ovim konfliktom?

Ja ta dva ne povezujem, ne zanima me stav Netenjahua o Moskvi, on je priznao Kosovo i saveznik je SADa, dakle moj neprijatelj.
Pa ni Ukrajina ne priznaje Kosovo, a Srbija salje oruzje Zelenskom

O tome pricam, vi ne znate dal podrzavate Siite ili Sunite, cak je i meni tesko da odredim, jer svaki cas menjate ko vam je miljenik

Kakve sad veze ima Moskva sa ovim konfliktom?

Ja ta dva ne povezujem, ne zanima me stav Netenjahua o Moskvi, on je priznao Kosovo i saveznik je SADa, dakle moj neprijatelj.

Upravo taj momenat Izraela - kada su priznali tzv Kosovo je momenat njihovog najveceg moralnog i karmickog posrnuca !

Cak bi se usudio reci da od tog trenutka im tek krece prokletstvo kojeg je mozda i danasnji dan deo...

...

О богами је Храм добрано мјерило. Ево јасан библијски доказ:
"6. Али ако се ви и синови ваши одвратите од мене и не уздржите заповести моје и уредбе моје које сам вам дао, и отидете и станете служити другим боговима и клањати им се,
7. Тада ћу истребити Израиља са земље, коју сам вам дао, и овај дом, који сам посветио имену свом, одбацићу од себе, и Израиљ ће постати прича и подсмех међу свим народима;
8. А дом овај колико је славан, ко год прође мимо њ, зачудиће се и запиштаће, и рећи ће: Зашто учини Господ ово од ове земље и од овог дома?
9. И одговараће се: Јер одусташе Господа Бога свог, који изведе оце њихове из земље мисирске, и узеше друге богове, и клањаше им се и служише им; зато пусти на њих Господ све ово зло.
" (1 Царевима 9:6-9).

Дакле за службу другим боговима 70 година без Храма. За Х без Храма 2000 године. Шта је Х? Какав је то толики гријех да превазилази идолопоклонство?
Hram je metafora. Drzava Izrailj je nas novi hram, a izgradili smo je pre 70+ godina.

Cenis da je tako ?Recimo da su Srbi osetljivi na one koji su priznali kosovsku drzavnost,da ne gledaju blagonaklono na one koji su muslimanima prodavali dronove samoubice sa kojima su ubijani hriscani 2020.Ima tu jos puno toga sta bi se moglo zameriti,poput cuvanja ledja IS dok su masakrirali hriscane u Siriji a zene i decu odvodili u ropstvo
Cenim. Lepo vam čovek rekao šta je poenta, ali džabe impotentnima pričati oni imaju 'više ciljeve'...

Znas sta je zanimljivo

Vec su zaboravili kako je Free Palestine movement izvrsio masakr nad Sirijcima u Yarmuku 2014-2015, sad su im dobri ko leba, to nema veze.

Ne mogu da odredim koga tacno podrzavaju ovi rusofili ovde na terenu, dal Siite dal Sunite. Tesko je jer nonstop menjaju strane, legli bi u krevet sa svakim.

Neprirodno je.

Zabole njih za site i sunite, samo se nadaju da ce krenuti rat dole i da Amerika nece imati municije za Ukrajinu. Milioniti pusti sanak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back