Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ајде логички промисли. Кад сте били идолопоклоници и жртвовали дјецу Молоху Бог вас је казнио рушењем Храма на неких 70-80 година док вас није вратио из ропства и обновио вам Храм. Храм немате већ 2000 година. Ако сте за гријех идолопоклонства изгубили на 80 година какав гријех је почињен да сте га изгубили на преко 2000 година?
Vreme je samo koncept, 2000 ili 200000, nebitno. Samo onaj koji je strpljen biti ce spasen - JHWH

od svih nacina na koje su zlotvori pakovali mrznju prema jevrejima, ovaj je jedan od glupljih i bezocnijih

Исти тај владика Николај ког хулиш, вас је спашавао од Немаца и држо по манастирима да вас не поубијају у Србији, а ти опет хулиш незналицо ко из Палестине да си дошо

Znas sta je zanimljivo

Vec su zaboravili kako je Free Palestine movement izvrsio masakr nad Sirijcima u Yarmuku 2014-2015, sad su im dobri ko leba, to nema veze.

Ne mogu da odredim koga tacno podrzavaju ovi rusofili ovde na terenu, dal Siite dal Sunite. Tesko je jer nonstop menjaju strane, legli bi u krevet sa svakim.

Neprirodno je.

Па шта то направисте да немате Храм, основу ваше вјере, преко два миленијума? То мора бити далеко горе од обичног идолопоклонства.
Nije hram merilo bilo cega, mozda nemamo hram, ali imamo jednu od najmocnijih zemalja, to ne moze bez Bozje pomoci

Vidi, ovako nisu skoro napali Izreal. Sad su uzeli vojnike i visoko rangirane oficire kao taoce i odveli ih u Gazu.

Ne mogu tek tako Izrealci da bombarduju.

Veliki problem je koliko je ljudstva mudzosa ušlo u civilne zgrade i uopšte u gradove koji su na teritoriji Izreala. Lako je da čistiš Gazu ali ovo je sad malo komlikovanije. Malo više...
To je cena rata koju ce ti vojnici i oficiri morati da plate; niko normalan ne pregovara sa teroristima.

Od Gaze i Zapadne Obale ce napraviti parking. Njihovom vojskom ne komanduje Kukanjac.

Мантрашу пише да смо ми хришћани најгора створења. Горе од нечовјека. Најгора створења. Гори од сваке стоке, од сваког црва.
Ево, и овај нас извређо да су жива бића само од Јакова, ту перфидну пљувку не видиш...

Исти тај владика Николај ког хулиш, вас је спашавао од Немаца и држо по манастирима да вас не поубијају у Србији, а ти опет хулиш незналицо ко из Палестине да си дошо
Da, spasavao nas je tako sto je svaku drugu recenicu pocinjao sa 'Jevreji i njihov bog Sotona' i tako dalje. To su vase pravoslavne vrednosti uglavnom.

Opet vi sa svojim bednim licemerjem i izvrtanjem. Nemam ništa protiv Jevreja ali sam veliki protivnik zločina koje država Izrael vrši već decenijama pod zaštitom SAD. A priznali su i nezavisnost Kosova, tako da je ta država moj neprijatelj, a ne Jevreji.

Ali ovo je tek početak. Biće divno kad krenu protesti migranata po evropskim gradovima 🥰
Kakvo izvrtanje

Dal je Netanjahu bio u Moskvi da podrzi paradu pobede nad fasizmom kad EU i US nisu

Ili nije bio tamo

Kakvo te izvrtanje spopalo, nisi valjda opet stavljao superlepak u kesu?

E moj Mudabe, izgoreces mozak tako

Mi svoga Mesiju i dalje cekamo, a vi ste se istripovali pre 2k godina i krenuli u pogresnom pravcu. Hitler i svi ostali Nikolaji Velimirovici, mrzitelji jevreja, koji dolaze iz 'hriscanskih' nacija su samo metastaza svega toga.

Ono sto ce za vas biti antihrist za nas je Mesija.
Ne zezaj, bre. :lol:

I takav prelazak na judaizam se ne racuna, samo da znas. :lol:
Ima 4 godine da ucis, pa tek onda.
E!

Ili se ozeni Jevrejkom i sve ti se smanji na godinu dana. :D

Nije hram merilo bilo cega, mozda nemamo hram, ali imamo jednu od najmocnijih zemalja, to ne moze bez Bozje pomoci
О богами је Храм добрано мјерило. Ево јасан библијски доказ:
"6. Али ако се ви и синови ваши одвратите од мене и не уздржите заповести моје и уредбе моје које сам вам дао, и отидете и станете служити другим боговима и клањати им се,
7. Тада ћу истребити Израиља са земље, коју сам вам дао, и овај дом, који сам посветио имену свом, одбацићу од себе, и Израиљ ће постати прича и подсмех међу свим народима;
8. А дом овај колико је славан, ко год прође мимо њ, зачудиће се и запиштаће, и рећи ће: Зашто учини Господ ово од ове земље и од овог дома?
9. И одговараће се: Јер одусташе Господа Бога свог, који изведе оце њихове из земље мисирске, и узеше друге богове, и клањаше им се и служише им; зато пусти на њих Господ све ово зло.
" (1 Царевима 9:6-9).

Дакле за службу другим боговима 70 година без Храма. За Х без Храма 2000 године. Шта је Х? Какав је то толики гријех да превазилази идолопоклонство?

"Najmocnijoj zemlji sa Bozijom pomoci"... su upravo u gacama uhvatili vrhovnog Generala za taj sektor...da sve ostalo ne navodimo...

Sta mislis da li je i njima onda pomogao Bog ako su savladali "najmocnije"?

Ili se mozda Bog naljutio na vas?

...

Proradili turski geni kod dela Srba pa podržavaju džihadiste...
Cenis da je tako ?Recimo da su Srbi osetljivi na one koji su priznali kosovsku drzavnost,da ne gledaju blagonaklono na one koji su muslimanima prodavali dronove samoubice sa kojima su ubijani hriscani 2020.Ima tu jos puno toga sta bi se moglo zameriti,poput cuvanja ledja IS dok su masakrirali hriscane u Siriji a zene i decu odvodili u ropstvo.Srbi ce uvek imati simpatije prema jednima i drugima,ali Netanjahu je veoma veoma los cova

Poslednja izmena:
Kakvo izvrtanje

Dal je Netanjahu bio u Moskvi da podrzi paradu pobede nad fasizmom kad EU i US nisu

Ili nije bio tamo

Kakvo te izvrtanje spopalo, nisi valjda opet stavljao superlepak u kesu?

E moj Mudabe, izgoreces mozak tako
Kakve sad veze ima Moskva sa ovim konfliktom?

Ja ta dva ne povezujem, ne zanima me stav Netenjahua o Moskvi, on je priznao Kosovo i saveznik je SADa, dakle moj neprijatelj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back