- Poruka
- 88.993
Nisu oni opremljeni Kornetima, inače bi bilo strašno. Vidiš koliko se svet promenio.Pa sad, ne znam koliko će tenkovi da pomognu. Pre svega ne vredi tenkove uvlačiti u civilne kvartove, tu su laka meta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu oni opremljeni Kornetima, inače bi bilo strašno. Vidiš koliko se svet promenio.Pa sad, ne znam koliko će tenkovi da pomognu. Pre svega ne vredi tenkove uvlačiti u civilne kvartove, tu su laka meta.
zrtvovace manjinu radi vecine ... jbg ...inace sad i nema vremena se razmislja ... ali mogu da tvrdim da posle ovoga Gaza vise nece postojati ... bar u ovakvom obliku kako smo je poznavaliKako će Izrael da roka po Gazi kad oni drže zarobljene izraelske vojnike i civile kao taoce?
Сад је касно, штета је велика...Богати Зики не мантрај. Ти нормални Јевреји како их ти зовеш су једнако угрожени као и најокорјелији ционисти.
Prema poslednjim informacijama, 250 Izraelaca je ubijeno dok je 1.452 ranjeno.
Sa druge strane poginulo je 232 Palestinaca, a 1.697 je ranjeno, prenosi timesofisrael.
pre ce biti da su dozvolili ovaj scenario da bi opravdali svoj genocid u najavijbg... arapi su istrenirani kroz islamsku drzavu i čečenske speznaze... islamska drzava je imala specijalce u svojim redovima... a Izrael je mali. Lako ih je bilo iznenaditi.
Kako da spuste sukobe ako druga strana neće?Сад је касно, штета је велика...
Израел је изгубио оно најважније - силу одврађања тешких напада, управо због неспособног Бибија који је поштедео ултрадесницу да не иде у војску на фронт, а од грађанске левице добио бојкот...
Сад бруталним рушењем цивила у Гази, само навлаче још већи гнев против себе у Европи и Америци... Тотално су лоше одиграли на националистичку карту, уместо да спуштају сукобе...
Неће им Амери много помоћи са АВ Бибијем, и то морају да поправе ако оће да се боље сачувају
Наш је гори.ja mislim da izrael ima najgori moguci geostrateski polozaj na svetu
Šta mislite, koji stepen hebanja keve sledi, na skali od 1 do 10?
Jednom ce tako i lokalni…evropski islamisti i dzihadisti…organizovano pokusati da okupiraju Evropu.
Седну за сто са Палестинцима и дају им минимум гаранција...Kako da spuste sukobe ako druga strana neće?
ne zaboravi da su neke i ubijene, nisu sve zarobljene...Meni se već zavrtelo u glavi od vakog ratnog plena.![]()