leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.601
kažu da su amerikanci u vijetnamu masovno ginuli od prijateljske vatre ..У тоталном су хаосу, дефинитивно...
Неко их је хаково опасно, а то може само ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kažu da su amerikanci u vijetnamu masovno ginuli od prijateljske vatre ..У тоталном су хаосу, дефинитивно...
Не знам шта су хаковали, бирај смисаоSigurno je bilo propusta izraelskih obavještajnih službi, ali to ne možeš prevesti birtijaškim rječnikom "Probili im šifre".
Racionalizuješ, falilo im je ljudstvo, ovo može samo kad nemas dovoljno pešadije, vidiš da zaposedaju baze uz simboličan otpor?To su promili. do ovoga je došlo ne zbog nedostataka rezervista nego jer su ovi što su bili na granici spavali mirno i pobijeni i uhvaćeni u gaćama bukvalno. U Mosadu će neko da se oklizne na bananu uskoro jer ovo je težak blam , ali pre toga ide masakr HAMASA i nažalost mnogo običnih Palestinaca.
Ne bi me čudilo da Gaza bude ukinuta.
Verovatno mnogo više, cele naselja su bila zaposednuta i odvođeni su svi koji nisu pružali otpor.Trenutno stanje žrtava
Prema poslednjim informacijama, 250 Izraelaca je ubijeno dok je 1.452 ranjeno.
Sa druge strane poginulo je 232 Palestinaca, a 1.697 je ranjeno, prenosi timesofisrael.
Данас им био празник...Racionalizuješ, falilo im je ljudstvo, ovo može samo kad nemas dovoljno pešadije, vidiš da zaposedaju baze uz simboličan otpor?
Бар десет пута... оно је тамо била општа кланица - у седам насељаVerovatno mnogo više, cele naselja su bila zaposednuta i odvođeni su svi koji nisu pružali otpor.
Kazu da gvozdeni stit Izraela nije mogao da reaguje ako se rakete ispale odjednom u rojevima? Mislim svasta pisu ,i cinjenjica je da mala razdaljina . Ovog puta je Mosad zakazao ,pitanje je kako su Palestinci ovo prikrili,da nema telefona,dousnika,dojave? Nije mala operacija .
Putin?У тоталном су хаосу, дефинитивно...
Nije “zakazao Mosad” nego imaš preteranu i prenaduvanu predstavu o Izraelu i zapadnom oružju, a tek koliko je wokeizam demoralisao IDF - padale su baze kao zrele kruške jer je levica pozivala rezerviste da se ne odazivaju na pozive.Kazu da gvozdeni stit Izraela nije mogao da reaguje ako se rakete ispale odjednom u rojevima? Mislim svasta pisu ,i cinjenjica je da mala razdaljina . Ovog puta je Mosad zakazao ,pitanje je kako su Palestinci ovo prikrili,da nema telefona,dousnika,dojave? Nije mala operacija .
Nisu bili u pripravnosti očigledno osim što ih je jasno bilo nedovoljno uz sam pojas. Verovatno je procena da je opasnost od Hezbolaha bila veća i držali trupe gore na severu. Izrael ima redovnu vojsku i bukvalno je svako rezervista,ne nedostaje im kadra, ovo je klasičan primer kada obaveštajna služba zasere a vojnici se opuste.Racionalizuješ, falilo im je ljudstvo, ovo može samo kad nemas dovoljno pešadije, vidiš da zaposedaju baze uz simboličan otpor?
Он не сигурно... Иран вероватно или неко ''изнутра''Putin?
A imaš izjavu Kurtija i našeg A.V. koji podržavaju zajedno Izreal, wtf?
ne znam da li si gledao snimak...svaki muskarac je ubijen a zena postedjenaMislim da ove žene što su zarobljene, da nijednoj neće faliti dlaka sa glave.
Pretpostavljam samo, moje mišljenje.
Ovo nije uopšte mali udarac, da li si video kako im hvataju vojnike po bazama, kao bele lale. Simptom potpuno demoralisane vojske, pogromi traju neprestano svuda gde su uspeli da zaposednu izraelska naselja. A tek kako će ohrabriti Arape…Nisu bili u pripravnosti očigledno osim što ih je jasno bilo nedovoljno uz sam pojas. Verovatno je procena da je opasnost od Hezbolaha bila veća i držali trupe gore na severu. Izrael ima redovnu vojsku i bukvalno je svako rezervista,ne nedostaje im kadra, ovo je klasičan primer kada obaveštajna služba zasere a vojnici se opuste.
Brzo će se oni stabilizovati i završiti sa ovim,jedino će bruka ostati i nepoverenje sopstvenih građana iza ovoga. Da bi to ublažili osećam da sad sleduje masakr dole.
Siluju ih redom. Po telegramu imaš grozote koje rade. A woke uglas zahtevaju slobodu za narod Gaze.Mislim da ove žene što su zarobljene, da nijednoj neće faliti dlaka sa glave.
Pretpostavljam samo, moje mišljenje.
Siluju ih redom. Po telegramu imaš grozote koje rade. A woke uglas zahtevaju slobodu za narod Gaze.