Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.538
Kao sto tebi nema logike za Bosnjake,tek su Hrvati oksimoron,ali ajde.Ali da hrvati i nemci podrzavaju izrael...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto tebi nema logike za Bosnjake,tek su Hrvati oksimoron,ali ajde.Ali da hrvati i nemci podrzavaju izrael...
pece ih savest, genocidase, sve osim srbina milanovicaAli da hrvati i nemci podrzavaju izrael...
Kao sto tebi nema logike za Bosnjake,tek su Hrvati oksimoron,ali ajde.
Ali da hrvati i nemci podrzavaju izrael...
Situacija zahteva donošenje teških odluka: svako će morati da se opredeli.Dzeg je dzihagistkinja, ja sam za izrailj
Lupaš za bošnjake.Kao sto tebi nema logike za Bosnjake,tek su Hrvati oksimoron,ali ajde.
Da nije opet pokvarena raketa Hamasa.
Iranski mediji - unisticemo sve americke baze na bliskom istoku cim krene kopneni napad na Gazu
Ma ja nisam spominjao nigde Srbiju,vec da menjaju stav prema Rusiji zbog Zelenskog.Lupaš za bošnjake.
Ok mrze izrael znamo zasto. Islamisti. Ali upamti da je njihova primarna mrznja Srbija. Rusiju naravno mrze jer je zastitnik srba, veto protiv rezolucije o djemosajdu ne mogu da oproste.
Zato su ludački podrzavali Ukrajinu. No to je sekundarna mrznja prema rusiji primarna mrznja smo mi.
Tako da ce oni voleti rusiju ili preć na njihovu stranu je ravno čudu. To znaci preći na stranu zastitnika RS i automatski ostati bez glavne podrske - USA njihovog ktitora...
Bilo bi to divno da jednom Krug pakla izmedju nas stane... Ali bošnjo je drugačiji od arapa...
Vjerovo ili ne i ja sam. Hrvati su uvjek zlo bili na ovim prostorima a bosnje su im samo alat u borbi protiv srbina...ја сам ЗА БОШЊЕ...ПРОТИВ рвата.
Бошње су добри,простодушни Људи.
Amerika ulazi u rat protiv muslimana na Bliskom Istoku!
Znam. Na to sam ti i govorio. Sumnjam da ce zbog nas da preokrenu stav prema rusiji koja je zastitnik RSMa ja nisam spominjao nigde Srbiju,vec da menjaju stav prema Rusiji zbog Zelenskog.
Procitaj opet
Дакле, имамо Јевреје који су против Израела и не признају га и који су противници ционизма...Poznato mi je da ima ortodoksnih Židova koji ne priznaju državu Izrael, i to je u skladu s njihovom vjerom, jer nisu se ostvarili događaji koji prethode stvaranju židovskog kraljevstva.
... и Бајдена који је стари циониста.Али без САД не би било ништа.
Има снимак Бајдена из 1986, када брани донацију сваке године Израелу од 3 милијарди ус$. Као данас 30
Kako ko, uglavnom zavisi od toga koju stranu podržava politička partija za koju glasaju i mediji koje prate.Ali da hrvati i nemci podrzavaju izrael...
Sta kaze dizu im moral stekom?
Hehe...jadna crnacka sirotinja...koja kao roblje gine za neonaci Amere....
....
Zaoštravanje u zoni izraelsko-palestinskog sukoba: Hezbolah sve aktivniji, nastavljeno bombardovanje Gaze (MAPA)
Nastavljaju se međusobni udari i granatiranje duž izraelsko-libanske granice. A, ako Hezbolah napadne vojne mete u vidu terenskih kampova i drugih pozicija IDF iz protivtenkovskih sistema, koristeći migrirajuće posade, onda IDF uzvratnim udarima spaljuje granično područje Libana. Slična situacija se dogodila u oblasti baze Dovev, gde je, kao odgovor na nekoliko ATGM projektila, artiljerija IDF spalila selo Jaron.
Ilustracija telegram rybar
Ipak su daleko najobjektivniji.Ilustracija telegram rybar
Ne menja stvar da će dotični i dalje biti protv Srba.Има логике на дуже стазе.
Од свих муслимана једино су муслимани из БиХ уз Америку, али промениће се то...
И СА полако се дистанцира од САД
Ti uopšte ne znaš kakva je situacija u Americi po tom pitanju - neki veterani ovde bukvalno prose na ulici, dobri su im samo dok ne ostanu bez ruke ili noge ili ne obole od PTSD, posle bude “sve će to narod pozlatiti”, a za crnce posebno.Jadniji su ljudi koji su ratovali za male i nemocne drzave,u Americi taj crnac rizikuje zivot tacno to je uzas ali ima garancije da ako pogine u ratu da ce mu porodica biti obezbijedjena ekonomski i socijalno