Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.573
TakoeNikog Hamas nije ubio.
Štaviše, podelio đurđevak svakom koga su sreli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TakoeNikog Hamas nije ubio.
Štaviše, podelio đurđevak svakom koga su sreli
Gde si ti bio na temama o ratu u Siriji?Suva i neugodna istina.
Nije vazno, proreceno je tako i zaista se i zbilo da su postali rasuti po svetu, jer nisu poverovali u Hrista.A Židovi već 5784 godine.
Tada nam nije pretio svetski rat pa nisam hteo da trošim svoje vreme.Gde si ti bio na temama o ratu u Siriji?
i Jedno i drugo.Ali. Britanija, Arapske vodje srednjovjekovnog tipa,jevreji poput Jabotinskog i ekonomske prilike u kojima je obican Arap bio u situaciji da gleda kako njegov grad preuzima sposobniji su bile odrednice sukoba. Vjerovatno ne poznajes ni Jevreje ni Muslimane ali mi se izuzetno slazemo medjusobno dok se ne dotaknemo Palestine. u americi ce ti svaki balkanski musliman reci da od jevreja nema boljih ljudi. moj Point je da etnicki sukobi u Pl nijesu bili neizbjezni samo zbog cinjenice da su se jevreji doselili u palestinu I da ako se Arapi i Jevreji ostave na miru,naci ce zajednicki jezik.ILi kad su Jevreji poceli da bivaju bezobrazni i agresivni........
Francuska vlast tvrdi da se ne radi o teroristickom napadu. Videcemo.
toliko o znanjuTada nam nije pretio svetski rat
I da ako se Arapi i Jevreji ostave na miru,naci ce zajednicki jezik.
Lep podatak za muzejФотографија палестинског фармера у Јуришу који држи продајни документ стар 117 година са османским печатом који доказује да земља припада његовој породици.Овај 73-годишњи Палестинац рекао је да је овај документ, наслеђен од његовог деде, сачуван с генерације на генерацију у пластичном раму са излизаним ивицама.„Ово је документ из отоманског периода који показује да је мој деда Абдулфетах Мансур купио 60 јутара земље у Јуришу. Документ доказује да је земљу купио Абдулфетах Мансур. Испод се налази и отомански печат. Ово земљиште је у власништву нашег породица од 1906.
![]()
Ko i uvijek!!!Мислиш да су туђини завад'ли рају?
Kako bi vjerovali lažnom proroku? Izdali bi svoju vjeru.Nije vazno, proreceno je tako i zaista se i zbilo da su postali rasuti po svetu, jer nisu poverovali u Hrista.
I pretpostavljam, sve dok ne poveruju, tako ce i biti. Eto, nemaju mira ne od hriscana, nego od muslimana, i nije slucajno.
LepoStigla vest da je napadnut brod americke mornarice.
Ja bih voleo da je tako. Mislim da je to utopija. Pogledaj Evropu. Napunila se muslimanima. Imao sam pre vise godina dijalog oko toga. Bilo je optimista kao sto si ti. Kazu prilagodice se oni. Tvrdio sam da nece. Na moju zalost izgleda da sam bio u pravu.moj Point je da etnicki sukobi u Pl nijesu bili neizbjezni samo zbog cinjenice da su se jevreji doselili u palestinu I da ako se Arapi i Jevreji ostave na miru,naci ce zajednicki jezik.
SorotinjskiŽidovi kao i Zelenski. To je sve ista bagra. Soroš, Gates, Schwab i potrčkala
To tek s 12 godina. Ovi sa 9 i 10 dobiju samo kalaše.I gde je tu raketni lanser?
Nisam. Ali, podržavam Izrael u pravu na samoobranu, no ne i u napadima na civile. Davno bi se dogovorili s Palestincima da oni imaju normalne vođe. Ovako njihova snatrenja o bacanju Židova u more, ostat će samo puste želje.

Nema vise Asterixa i ObelixaFrancuska je gotova priča.

Za njih je Isus Hrist lazni prorok i cekaju svog "mesiju" koji nikako da dodje, ali zapravo to je antihrist koga oni cekaju, verovatno i ne znajuci vecina, za to.Kako bi vjerovali lažnom proroku? Izdali bi svoju vjeru.