Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ILi kad su Jevreji poceli da bivaju bezobrazni i agresivni........
i Jedno i drugo.Ali. Britanija, Arapske vodje srednjovjekovnog tipa,jevreji poput Jabotinskog i ekonomske prilike u kojima je obican Arap bio u situaciji da gleda kako njegov grad preuzima sposobniji su bile odrednice sukoba. Vjerovatno ne poznajes ni Jevreje ni Muslimane ali mi se izuzetno slazemo medjusobno dok se ne dotaknemo Palestine. u americi ce ti svaki balkanski musliman reci da od jevreja nema boljih ljudi. moj Point je da etnicki sukobi u Pl nijesu bili neizbjezni samo zbog cinjenice da su se jevreji doselili u palestinu I da ako se Arapi i Jevreji ostave na miru,naci ce zajednicki jezik.

Izveštaj obaveštajnih službi SAD: Broj ubijenih u bolnici u Gazi između 100 i 300

Broj ubijenih u napadu na bolnicu Al Ahli u Pojasu Gaze verovatno iznosi između 100 i 300, ali ta procena se može promeniti, navodi se u izveštaju američkih obaveštajnih službi sa kojeg je skinuta oznaka poverljivosti. ''Smatramo da Izrael nije odgovoran'', navodi se u neklasifikovanom izveštaju američkih obaveštajnih službi, a prenosi Rojters.

Zvaničnici u Gazi rekli su da je najmanje 471 osoba ubijena u izraelskom vazdušnom napadu na tu bolnicu, a Izrael je negirao umešanost i za eksploziju okrivio neuspelo lansiranje rakete palestinskog Islamskog džihada.

Фотографија палестинског фармера у Јуришу који држи продајни документ стар 117 година са османским печатом који доказује да земља припада његовој породици.Овај 73-годишњи Палестинац рекао је да је овај документ, наслеђен од његовог деде, сачуван с генерације на генерацију у пластичном раму са излизаним ивицама.„Ово је документ из отоманског периода који показује да је мој деда Абдулфетах Мансур купио 60 јутара земље у Јуришу. Документ доказује да је земљу купио Абдулфетах Мансур. Испод се налази и отомански печат. Ово земљиште је у власништву нашег породица од 1906.
F80g-c8WsAAfrDq

Фотографија палестинског фармера у Јуришу који држи продајни документ стар 117 година са османским печатом који доказује да земља припада његовој породици.Овај 73-годишњи Палестинац рекао је да је овај документ, наслеђен од његовог деде, сачуван с генерације на генерацију у пластичном раму са излизаним ивицама.„Ово је документ из отоманског периода који показује да је мој деда Абдулфетах Мансур купио 60 јутара земље у Јуришу. Документ доказује да је земљу купио Абдулфетах Мансур. Испод се налази и отомански печат. Ово земљиште је у власништву нашег породица од 1906.
F80g-c8WsAAfrDq
Lep podatak za muzej

Evropski obaveštajci: 50 poginulih u bolnici u Gazi

Visoki evropski obaveštajni izvor kaže za AFP da veruje da je najviše 50 ljudi poginulo u eksploziji u bolnici Al-Ahli u Gazi u utorak. Izrael je negirao da je odgovoran za eksploziju, pružajući dokaze da ju je izazvala ispaljena raketa Islamskog džihada usmerena na Izrael, što su Velika Britanija, SAD i mnogi drugi prihvatili kao verodostojnu.

Izrael je takođe bacio veliku sumnju na Hamasove tvrdnje da je u eksploziji ubijeno 500 ljudi. Ministarstvo zdravlja Gaze koje vodi Hamas je kasnije saopštilo da je najmanje 471 osoba ubijena. Portparol IDF Džonatan Konrikus takođe je osporio brojke ministarstva koje vodi Hamas, pitajući: „Gde su sva tela?

moj Point je da etnicki sukobi u Pl nijesu bili neizbjezni samo zbog cinjenice da su se jevreji doselili u palestinu I da ako se Arapi i Jevreji ostave na miru,naci ce zajednicki jezik.
Ja bih voleo da je tako. Mislim da je to utopija. Pogledaj Evropu. Napunila se muslimanima. Imao sam pre vise godina dijalog oko toga. Bilo je optimista kao sto si ti. Kazu prilagodice se oni. Tvrdio sam da nece. Na moju zalost izgleda da sam bio u pravu.
Svako zeli da se nametne i misli da je on u pravu i da je njegov nacin zivota onaj ispravni. To je narocito izrazeno kod muslimana. Oni su sad u svom "srednjem veku". Nazalost jednostavno je tako.

Kako bi vjerovali lažnom proroku? Izdali bi svoju vjeru.
Za njih je Isus Hrist lazni prorok i cekaju svog "mesiju" koji nikako da dodje, ali zapravo to je antihrist koga oni cekaju, verovatno i ne znajuci vecina, za to.

Nema drugog "mesije" do Hrista i postoje prorocanstva da ce se u zadnjim vremenima bas mnogo Jevreja obratiti u hriscane, uvidevsi da su prevareni.

Ali do tada, bice sta ce biti, jer "videse a ne poverovase".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back