Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da je tako kao sto ti pises i da postoji toliko snazno lobiranje i toliko snazan uticaj „cionista“ Izrael bi do sada bio raj na zemlji i bez ikakvih problema.

To sto oni (Cionisti) vode uzaludnu i besmislenu trku, to je njihov problem ne moj...
Oni sami iz loseg prave jos gori potez za potezom...a sve misleci da ce da se strateski ovajde...
Kazem ti nece...evo sve da sutra etnicki ociste celu Gazu i Zapadnu obalu da ne ostane nijedan Palestinac...opet ce biti u problemu cak moguce i vecem nego danas...

Cak bi se usudio reci da moguce i njima neko podmece te nalozene lose poteze...ne znam...
Ali da su losi karmicki i svakako..sigurno jesu...cak stavise njima ugrozavaju mnostvo obicnih Jevreja...
A zasto Cioniste zabole za obicne Jevreje...to je vec pitanje...

...

ne, pobrkao si loncice, i nije lepo da lazes,
kao prvo muslimanske drzave su vec medju sobom zavadjenje,
Јесу али сви здушно мрзе Израел сем заљевских елита које плаћа Америка.

i oni imaju svoje istoriske konflikte, i nisu to isti narodi,
bez obzira na veru,
drugo, puno tih drzava nije ni priznalo kosovo,
Нису признали из својих интереса. Но то не значи да на нас гледају благонаклоно.

Takav falsifikat.
Šta, nisi znao?
Што јел имаш доказ који нема СПЦ? :lol:
Само је до тумачења, велики људи збуњују често.
Читај Радована Биговића.
"Nikolaj je uvek mlad i nov. Nikad isti. Uvek aktuelan i savremen." Zaista, obimno delo vladike Nikolaja Velimirovića nalik je velikoj tržnici sa izborom različitih, pa i sasvim suprotnih ideja. Ako ste neonacista i želite svoje mišljenje da potkrepite citirajući neki autoritet koji afirmativno govori o Adolfu Hitleru, zavirite kod vladike Nikolaja i, kao što smo već videli, naći ćete ono što vam je potrebno. Ako ste za ideju jugoslovenstva, protiv ideje jugoslovenstva, za ekumenizam, protiv ekumenizma, za Evropu, protiv Evrope, za humanizam, protiv humanizma itd., itd., kod vladike Nikolaja za svakoga će se pronaći ponešto. Nikoga on neće ostaviti nezadovoljnim, osim one koji bi možda da o Jevrejima kažu neku lepu reč.

ne mogu oni nikako biti prvi,
vec imamo prve koji su se vec poklonili
i to jos od zlatnog teleta
Па ти ортодокси Хареди, Нетуреи Карта и остали мантраши чекају јеврејског Месију да дође и направи им Израел. Јеврејски Месија је, по Светим Оцима, нико други до антихрист. А они њега ишчекују.

Па више је држава признало Палестину него КИМ, то су чињенице.
Хамас је побиједио само у Гази, у осталим дијеловима Палестине и даље је Фатах главна фракција.
Ти дакле ако сам те добро схватио говориш како Палестинци треба да остану израелски Курди и да је то једино решење за блиски исток.
Podvukla sam ti ovaj deo, da probas opet da "dobro" shvatis.
Da li se bombarduje Zapadna Obala?
U prvoj recenici si kontradiktoran, kazes "mora im se dati drzava". A onda "pa vise drzava je priznalo". Nekad odgovara da su drzava, nekada ne.

Iz ovog statusa u kome su sad, koji god da je, nece ici ka ucvrscivanju drzavnosti sa Hamasom, jer je Hamas teroristicka organizacija proglasena sada od svih tih koji bi "trebali da daju" drzavu, i nece je dati Hamas koljacima. Kapiras vrlo prostu stvar? Ali posto Hamas nece odstupiti sa vlasti zato sto ga je neko lepo zamolio, odstupice ratom. I to je jedini nacin, da se skloni ta vlast, da bi se narod pacifikovao i u buducnosti imao neku normalniju vlast koja moze da ih povede u resavanje njihovog pitanja a ne u sprovodjenje sumanute ideologije.

Izraelci nisu palili nase zastave 90-ih dok Palestinci jesu. Palestincima bas stalo do srpskog Kosova.

Palestinci nisu nadletali F-16-kama na proslavi Oluje u Kninu...

Zamisli da smo mi na godisnjicu nekog progona Jevreja ili proboja Ausvica nadletali Migovima i pravili paradu proslave...

Jel bi bilo lepo i Bogougodno?

...

Dobro, ok, i Tramp će polomiti Iran i Hamas i svaku džihadsku gnjidu koja se ovde promoviše
Preskoćio si I izraelsko terorističku gnjdu ovde koja se promoviše

Kažem da je bolji jer je tramp Američki predsednik koji nije pokrenuo nijedan rat
Pametnome dosta !
Svaki američki presdnik ima na milione mrtvih na savesti
Normalno i Bibi pošto je jenkijevska kučka

Bolje nemoj da podržavaš nikog nego da podržavaš kukavičke i satanističke rituale žrtvovanja beba i žena , i pucanje na nenaoružane ljude. To su ustaški metodi borbe, i očigledno patiš od onog psihičkog poremećaja identifikovanja žrtve sa agresorom. Od silne mržnje ćeš postati i gori od svih naših neprijatelja.
I onda nemoj ni Srbiju da podržavaš, jer evo i mi takoreći priznasmo Kosovo.

satanizam je ovo sto jevreji rade

mozda ste ti i vucic izdali kosovo al mi patriote necemo nikad

Poslednja izmena od moderatora:
"Srpskom narodu kroz tamnički prozor" nije delo koje je napisao Nikolaj Velimirović.
To je pamflet u izdanju ljotićevskog autora, lažno potpisan Nikolajevim imenom

Emihs, fraze bez činjenica su besmislene.
Не разликујеш антијудаизам од антисемитизма. Да би разумио св. Николаја мораш схватити ову разлику.

Јесу али сви здушно мрзе Израел сем заљевских елита које плаћа Америка.

Нису признали из својих интереса. Но то не значи да на нас гледају благонаклоно.
istina je, da u politici niko nikog ne voli,
niti mora da voli, svi treba da gledaju svoje interese,
al mrvica morala i dostojanstva je dovoljna
da ne dodje do ovih pokolja,
na zalost, vecina ih nije imala, niti ima,
dok smo se mi srbi vecito borili protiv svih
za svoju slobodu, samostalnost i dostojanstvo,
drugi su se prodavali za saku zlatnika,
i tu ne mislim samo na muslimanske drzave,
takav je ceo zapad, takva je amerika, i gotovo svi
malo njih se mogu pohvaliti onim cime mi mozemo

Па ти ортодокси Хареди, Нетуреи Карта и остали мантраши чекају јеврејског Месију да дође и направи им Израел. Јеврејски Месија је, по Светим Оцима, нико други до антихрист. А они њега ишчекују.
pa cekaj, nisu oni gradili onaj hram ili sta vec u jerusalemu,
gde treba da dodje antihrist, nego cionisti

Cilj Bibijevog Izraela je da nestane.

Jer ne mozes ti nacionalistickoj stoci nista objasniti. Yitzak Rabin koji je u tolikim ratovima ucestvovao i borio se na kraju je skontao da se mora uspostaviti trajni mir. Seo potpisao sa Arafatom koji je takodje bio borac.

E ali, Yitzaka su ubili i dosao je Bibi. I sad su tu gde su.
Valjda je i Arijel Saron bio pre ovoga pa su bacili neke kletve na njega i pao u komu dugi niz godina.

• Haha
Reactions: Hix
"Oficir"? "Brani svoj narod"?

#TerroristSupporter
To ti kažeš :roll::Mnogo si toksičan ubiće te to
Normalan školovan oficir
Možeš ti to bolje nego da se baviš trivijalnim stvarima
Imam grešaka puno zbog dislekcije i rusko engleske tastature
Pametan čovek prati fabulu
Mali se bavi trivijalnostima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.