- Poruka
- 1.895
Ne kopčašpa ti si ovde ispoljio planinu duplih standarda
Samo realnost i objektivnost
Vro su se jasno ovde pokazalo pokazali pristrasni likovi sa sniženim nivom svesti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kopčašpa ti si ovde ispoljio planinu duplih standarda
Problem je u tome što se ljutite na odluku Izraela, a ok ste sa odlukom o neiznuđenom prethodnom priznanju Palestine.I gde je problem, Izrael priznao laznu drzavu Kosovo, Palestina nije niti ce, za mene je Palestinski narod blizi, ali ne teroristi nego iskljucivo narod nebitno da li su muslimani, judejci ili hriscani.
Dovuci expresno toliku tehniku na obale Izraela zbog tamo neke 2 palestinske enklave..nema nikakve logike...
Neka Egipat dostavi vodu i struju Gazi.
10.03 - Izraelski diplomata u Кini izboden u mogućem terorističkom napadu
Izraelsko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je službenik u izraelskoj ambasadi u Pekingu napadnut u petak.
Izrael NIJE RATOVAO protiv Srba.Mi nismo naletali Migovima u slavu progona nekih Jevreja ili na godisnjicu Ausvica...
....
a zašto drugima daješ to pravo a jevrejima ne?Izrael ima pravo da predimenzionirano i muški odgovori na teroristički napad i pobije hiljade civila?
Gde je međunarodni sud za njih?
Free Palestine!
jel ti i kadirov miljenik?Ne kopčaš
Samo realnost i objektivnost
Vro su se jasno ovde pokazalo pokazali pristrasni likovi sa sniženim nivom svesti
9.03 - Upozorenje zbog "dana besa"
Bi-Bi-Si prenosi da su izraelsko ministarstvo spoljnih poslova i Savet za nacionalnu bezbednost izdali zajedničko saopštenje pozivajući sve Izraelce u inostranstvu da danas preduzmu dodatne mere predostrožnosti.
U saopštenju se navodi da postoji mogućnost pokušaja napada na Izraelce i Jevreje odnosno uličnih akcija koje bi mogle rezultirati nasiljem.
Lokalni mediji navode da će danas biti pojačane bezbednosne mere u izraelskim diplomatskim misijama širom sveta.
Egipat ima GRANICU sa Gazom i fizičku mogućnost da izgradi vodovod i dalekovode.
NIJE TO URADIO.
Izrael JESTE
Jeftin pokušaj , moraš imati malo više inelegencije i suptilnosti ako hoćeš da pomogneš svom istomišljenikujel ti i kadirov miljenik?
Izrael NIJE RATOVAO protiv Srba.
Arapi JESU.
To je i ovako bila njihova teritorija koju su cionisti na kraju sveli na skoro pa nista.Problem je u tome što se ljutite na odluku Izraela, a ok ste sa odlukom o neiznuđenom prethodnom priznanju Palestine.
Da li je Gaza nezavisna država ili je deo Izraela?Egipat ima GRANICU sa Gazom i fizičku mogućnost da izgradi vodovod i dalekovode.
NIJE TO URADIO.
Izrael JESTE
Dakle, sami pali, sami se ubili.Hamas je trebalo da bude umerena palestinska opcija, nasuprot PLO teroristima.
Hamas je ubrzo otišao putem terorizma i džihada.
Bukvalno, minut nakon poletanja prvog Šahab 3, Iran će popiti nuklearni odgovor.nosaci su ti beskorisni od iranskih raketa
Ono sto je meni interesantno jeste da je cak i NATO baza na otetoj srpskoj zemlji na Kosmetu, Bondstil - u dometu iranskih dalekometnih raketa
![]()
Da, Hamas sam pao, sam se ubio.Dakle, sami pali, sami se ubili.
Gaza nije nezavisna država, ali jeste samoupravna teritorija.Da li je Gaza nezavisna država ili je deo Izraela?
Daj mi jasan odgovor.
Ja im dajem to pravo?a zašto drugima daješ to pravo a jevrejima ne?
jel su kadirov i prigožin delili mandarine po ukrajini?
Мајкл Мекол, председник Одбора за спољне послове: „Не знам како смо то пропустили, не знам како је Израел то пропустио – знам да је Египат упозорио Израел три дана пре напада.
Da li je Gaza deo Izraela?Gaza nije nezavisna država, ali jeste samoupravna teritorija.
Vidim, nijednom Izraelcu ne fali dlaka sa glave.Da, Hamas sam pao, sam se ubio.
Dobro, sad će ispraviti grešku, pa više neće biti potrebe za upozorenjima na napade iz Gaze.Мајкл Мекол, председник Одбора за спољне послове: „Не знам како смо то пропустили, не знам како је Израел то пропустио – знам да је Египат упозорио Израел три дана пре напада.
Tj. Hamas je sam odlučio da krene putem terora.Vidim, nijednom Izraelcu ne fali dlaka sa glave.![]()
Nije.Da li je Gaza deo Izraela?