Raste strah na Tajvanu: Mi smo sledeća Ukrajina, ako nas Kinezi napadnu, najbolje da se predamo!

Kada će Kina da preuzme Tajvan

• Za manje od godinu dana

glasova: 3 16,7%
  • Za godinu, dve

glasova: 4 22,2%
  • Za 5 godina

glasova: 4 22,2%
  • Nikad

glasova: 7 38,9%

• Ukupno glasova
    18
Bez prethodne najave, kineska vojska počela je u utorak veliku vežbu sa 76 aviona i više od 20 brodova, među kojima je nosač aviona Šandong. Kineska uprava za pomorsku bezbednost objavila je kasno u utorak da zbog vojnih vežbi do četvrtka uveče zatvara za brodove zonu na severnom delu provincije Žejiang, više od 500 km od Tajvana.

U propagandnom materijalu su i videosnimci koji prikazuju napad na Tajvan. Analitičari veruju da kineska vojska još nije sposobna za invaziju, ali zato deluje ekonomski, pravno i informativnim ratom, prenosi Gardijan.

Stejt department ponovo je poručio da ostaju predani podršci Tajvanu i drugim saveznicima "suočenima s kineskom taktikom zastrašivanja i destabilizovanja". Međutim, drastična promena politike predsednika Donalda Trampa prema Ukrajini otvara pitanje podrške Tajvanu.

"Danas Ukrajina, sutra Tajvan", piše bivša tajvanska ministarka kulture Jingtai Lung za Njujork tajms.

"Mnogi su zabrinuti. Ako je SAD mogle da povuku podršku Ukrajini da bi ugodili Rusiji, hoće li isto učiniti nama da bi ugodio Kini?", rekla je ona.

https://www.kurir.rs/planeta/963146...um=single_related&utm_campaign=adria_internal
Pogledajte prilog 1708339

Koje su vaše procene kada će Kina da preuzme Tajvan?
A ti znaš da će preuzeti,kada tako postavljaš pitanje?
Rekli ti u stranci?
Ne znam šta su ti dali,izmišljeno radno mesto,stan,ili su te oslobodili nekog slučaja za koje bi odgovarao,ali zaista se boriš to da im vratiš.
Kada već hvalimo Trampa,i mislimo da bi on Kinezima predao Tajvan,bez ispaljenog metka,bilo bi lepo znati uz koje države nam je danas povećao carine.
Tačno se vidi ekonomski tigar Evrope.
488500798_10170909356910433_1671336113237731069_n.jpg

A ti znaš da će preuzeti,kada tako postavljaš pitanje?
Rekli ti u stranci?
Ne znam šta su ti dali,izmišljeno radno mesto,stan,ili su te oslobodili nekog slučaja za koje bi odgovarao,ali zaista se boriš to da im vratiš.
Kada već hvalimo Trampa,i mislimo da bi on Kinezima predao Tajvan,bez ispaljenog metka,bilo bi lepo znati uz koje države nam je danas povećao carine.
Tačno se vidi ekonomski tigar Evrope.
Pogledajte prilog 1708680

Kako si samo ubacio botovanje za stranku (pretpostavljam da si mislio na SNS) u pitanje Kine i Tajvana?

Demonstriraš visok nivo ostrašćenosti i nizak nivo inteligencije.

Za Vas komuniste i liberale Crvene ili Žute internacionale i kominterne ne postoji atribut Srpski.

Nema toga u ОЗНА, УДБА или БИА

Знаш ли ти да тамо још виси Тито ?!? ... :manikir:
Ma znamo da visi,ali me zanima ko ne dozvoljava da se skine odatle?Ko sme da kaze,ko je taj sto je na belom konju ujahao?

Pa Kinezi su...Kao da vecina stanovnistva i sama drzava ne moze da vrsi teror nad svojim manjinskim stanovnistvom? To se jeli ne desava?
Извини али твоја тврдња је гласила да је неко отео државу Кину Тајванцима.
Пречесто лупеташ глуппсти које после пеглаш новим глупостима.

Ma znamo da visi,ali me zanima ko ne dozvoljava da se skine odatle?Ko sme da kaze,ko je taj sto je na belom konju ujahao?

Не-Срби. Унуци комунизма, верни својом ђедовима Ознаша.

Ко се осмели, тог избаце из БИА...

"Биа мач у рукама партије"

Не-Срби. Унуци комунизма, верни својом ђедовима Ознаша.

Ко се осмели, тог избаце из БИА...

"Биа мач у рукама партије"
Sve poznato,ali niko do sada nikada imena ne spomenu.Evo,jedino se mogu naci imena direktora propalih drustvenih gigata poput Geneksa ili Jata....

Back