malo vise takticnosti. jer aleksa nam je najblizi za preobracanje, odrecice se crvene zveriТи си дериште комунизма, значи ниси Србин !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo vise takticnosti. jer aleksa nam je najblizi za preobracanje, odrecice se crvene zveriТи си дериште комунизма, значи ниси Србин !
Kod nas nije bilo pravog komunizma. Već socijalizam. Pravom komunizmu se samo SSSR bio donekle približio.malo vise takticnosti. jer aleksa nam je najblizi za prebracanje, odrecice se crvene zveri
a ko je meni dao thumb up, na svo moje "slava dezerterima"? guglaj, pa vidi, samo moje replike izlaze za taj upit pod navodnicimajesu li svi ti mladi Ukrajinaci uzalud poginuli u borbi za svoju zemlju?
jasan si ti meni,. ali se ne slazem sa tobom, blizi mi je Mystic+:samo je malo napadan, a mogao bi sve da nas podyuciKod nas nije bilo pravog komunizma. Već socijalizam. Pravom komunizmu se samo SSSR bio donekle približio.
A ti znaš da će preuzeti,kada tako postavljaš pitanje?Bez prethodne najave, kineska vojska počela je u utorak veliku vežbu sa 76 aviona i više od 20 brodova, među kojima je nosač aviona Šandong. Kineska uprava za pomorsku bezbednost objavila je kasno u utorak da zbog vojnih vežbi do četvrtka uveče zatvara za brodove zonu na severnom delu provincije Žejiang, više od 500 km od Tajvana.
U propagandnom materijalu su i videosnimci koji prikazuju napad na Tajvan. Analitičari veruju da kineska vojska još nije sposobna za invaziju, ali zato deluje ekonomski, pravno i informativnim ratom, prenosi Gardijan.
Stejt department ponovo je poručio da ostaju predani podršci Tajvanu i drugim saveznicima "suočenima s kineskom taktikom zastrašivanja i destabilizovanja". Međutim, drastična promena politike predsednika Donalda Trampa prema Ukrajini otvara pitanje podrške Tajvanu.
"Danas Ukrajina, sutra Tajvan", piše bivša tajvanska ministarka kulture Jingtai Lung za Njujork tajms.
"Mnogi su zabrinuti. Ako je SAD mogle da povuku podršku Ukrajini da bi ugodili Rusiji, hoće li isto učiniti nama da bi ugodio Kini?", rekla je ona.
https://www.kurir.rs/planeta/963146...um=single_related&utm_campaign=adria_internal
Pogledajte prilog 1708339
Koje su vaše procene kada će Kina da preuzme Tajvan?
A ti znaš da će preuzeti,kada tako postavljaš pitanje?
Rekli ti u stranci?
Ne znam šta su ti dali,izmišljeno radno mesto,stan,ili su te oslobodili nekog slučaja za koje bi odgovarao,ali zaista se boriš to da im vratiš.
Kada već hvalimo Trampa,i mislimo da bi on Kinezima predao Tajvan,bez ispaljenog metka,bilo bi lepo znati uz koje države nam je danas povećao carine.
Tačno se vidi ekonomski tigar Evrope.
Pogledajte prilog 1708680
To će i da bude.Najbolje im je da se odmah predaju. To je isti narod. I deo Kine. Pa onda ima da prokopaju tunel do Tajvana.
Kurir tako kaže, a odakle su oni "čuli" ne znam.bila je najavljena nedeljama pre pocetka.
just sayin'
Ma znamo da visi,ali me zanima ko ne dozvoljava da se skine odatle?Ko sme da kaze,ko je taj sto je na belom konju ujahao?Za Vas komuniste i liberale Crvene ili Žute internacionale i kominterne ne postoji atribut Srpski.
Nema toga u ОЗНА, УДБА или БИА
Знаш ли ти да тамо још виси Тито ?!? ...![]()
Извини али твоја тврдња је гласила да је неко отео државу Кину Тајванцима.Pa Kinezi su...Kao da vecina stanovnistva i sama drzava ne moze da vrsi teror nad svojim manjinskim stanovnistvom? To se jeli ne desava?
Ma znamo da visi,ali me zanima ko ne dozvoljava da se skine odatle?Ko sme da kaze,ko je taj sto je na belom konju ujahao?
Tako je Bimboje...Извини али твоја тврдња је гласила да је неко отео државу Кину Тајванцима.
Sve poznato,ali niko do sada nikada imena ne spomenu.Evo,jedino se mogu naci imena direktora propalih drustvenih gigata poput Geneksa ili Jata....Не-Срби. Унуци комунизма, верни својом ђедовима Ознаша.
Ко се осмели, тог избаце из БИА...
"Биа мач у рукама партије"
Турчине, напуши се кучине.Tako je Bimboje...
Njega raduje propast,rat,ekonomija bilo sta,samo da je destrukcija....Ima li neki rat, pozar, zemljotres u svetu, na koji se on ne raduje?![]()
uf kurirKurir tako kaže, a odakle su oni "čuli" ne znam.