- Poruka
- 3.278
Pa Vučić je bio devedesetih na vlasti.Vucic radi sve obratno od onih ranije (90 pa nadalje), sto znaci da radi dobar posao. Sada sto je Srbima pljuvacina nacionalni sport je vec drugi problem.
Zato je bilo toliko odvratno naime
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Vučić je bio devedesetih na vlasti.Vucic radi sve obratno od onih ranije (90 pa nadalje), sto znaci da radi dobar posao. Sada sto je Srbima pljuvacina nacionalni sport je vec drugi problem.
Da ali nelogično je da jedna Velika Britanija pada na šarm marijana rističevićaPa Vucic njemu, vidimo da je uspeo da obrati Ameriku protiv siptara i Haradijana i bolumente. Nismo im vise primarni, kao meta. Sto je dobro. Nije lose da budemo u dobrim odnosima dok ne oslabe pa cemo zajednickim snagama da ih odvalimo.
U kojoj se to sekti moli za zlo? I
U kojoj se to sekti moli za zlo? I

Eto, dešava se...Da ali nelogično je da jedna Velika Britanija pada na šarm marijana rističevića
Ova dekada će doneti promene.Eto, dešava se...
Da, sad je mala Britanija.
Da, u dečjoj igraonici su oni na redu.Ova dekada će doneti promene.
Naime DS preuzima volant
Od kafe hoće da izraste repDa, u dečjoj igraonici su oni na redu.
Veliki piju kafu.
Prenesi im svoju zabrinutost.Od kafe hoće da izraste rep
Konkretno sarkoma karlice
Možda si primetio da je na jednoj od martovskih KZN Adolf Šizoje pravio bolne face.Prenesi im svoju zabrinutost.
Ja mislim da je hteo da prdne kad su ga pitali nešto o bibliotekaru.Možda si primetio da je na jednoj od martovskih KZN Adolf Šizoje pravio bolne face.
To je od male karlice
Ne moze kafa al step sok zato ide hahahOd kafe hoće da izraste rep
Konkretno sarkoma karlice
Ne znam, taj sok je bio pre mog vremena.Ne moze kafa al step sok zato ide hahah
Sad je velika potražnja na siromašnom Zapadu.Ne znam, taj sok je bio pre mog vremena.
Dow se već oporavlja 23,670Sad je velika potražnja na siromašnom Zapadu.
Ako je krenuo s nule gde je bio, opet je nula.Dow se već oporavlja 23,670
Cipuljanac yebe li yebe i usi zavrce.Bugojanac rastura![]()

Pa skoroMa ima 100% podrške.
Pa nažalost to je istina. Evo sutra da izađem na izbore ne znam za koga bih glasala, ali znam za koga ne bih. Ja nemam ništa protiv Vučića lično, ali mi se ne sviđa način na koji vodi državu. Počevši od toga da drži skoro sve medije, pa do stanja u zdravstvu i pravosuđu koje je katastrofa. A da su osobe koje su jedva završile osnovnu školu na nekim funkcionerskim pozicijama, to uopšte neću ni da komentarišem. Ali eto takav način mu uspeva, tačno zna kako da kontroliše mase i što je najbitnije tačno zna KOGA treba da kontroliše.Pa ajde ti pametnice reci ko je bolji od Vucica na politickoj sceni Srbije? Samo pazi da bude smislen odgovor a ne debilski.
Pa nažalost to je istina. Evo sutra da izađem na izbore ne znam za koga bih glasala, ali znam za koga ne bih. Ja nemam ništa protiv Vučića lično, ali mi se ne sviđa način na koji vodi državu. Počevši od toga da drži skoro sve medije, pa do stanja u zdravstvu i pravosuđu koje je katastrofa. A da su osobe koje su jedva završile osnovnu školu na nekim funkcionerskim pozicijama, to uopšte neću ni da komentarišem. Ali eto takav način mu uspeva, tačno zna kako da kontroliše mase i što je najbitnije tačno zna KOGA treba da kontroliše.