I sve do tada bojkot?Hoce ako ga smrt ne prevari pa prdekne za koju godinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sve do tada bojkot?Hoce ako ga smrt ne prevari pa prdekne za koju godinu.
Daleko bilo..Hoce ako ga smrt ne prevari pa prdekne za koju godinu.
Mora neko da nosi zastavu Istine, bez obzira što ste se vi poturčili.

Blizu je to ..2/3 godine ocas posla prodju.Kad ne moze narod da ga smeni Bog ce to uraditi.Daleko bilo..
Nema.Toliko su bedni da je agenciju sramota da imenuje drugoplasiranog,trećeplasiranog itd.Ima li rezultata za ostale?
Čim ti imaš ikakve reči hvale za Aleka, to pokazuje da si nosio klicu zla još od ranije.
Ne sudi o drugima prema sebi.Opaaa! Alek!?
Sad mu još tepaš. Brzo ćeš se ti poturčiti
kao Komšija.

a zbog korone ponestalo i natovskih sendvica 

Ušao je u politiku zarad 100:1 a završio kao muška medicinska sestra.
Nažalost teško. Mislim da je zbog ove korone dobio još veću popularnost i sve dok ima baba i deda i polumozgaša koji glasaju za njega, ne vidim da će se tu išta promeniti u skorije vreme.Ostajem pri predviđanju da će SNS biti smenjen 2020.
Izbori će biti nelegalni jer učestvuje samo vlast.Nažalost teško. Mislim da je zbog ove korone dobio još veću popularnost i sve dok ima baba i deda i polumozgaša koji glasaju za njega, ne vidim da će se tu išta promeniti u skorije vreme.
Malopre si rekla da Kavez ide na izbore, naime sigurno...Izbori će biti nelegalni jer učestvuje samo vlast.
Pa ajde ti pametnice reci ko je bolji od Vucica na politickoj sceni Srbije? Samo pazi da bude smislen odgovor a ne debilski.Nažalost teško. Mislim da je zbog ove korone dobio još veću popularnost i sve dok ima baba i deda i polumozgaša koji glasaju za njega, ne vidim da će se tu išta promeniti u skorije vreme.
To je jako glupo pitanje, jer pretpostavlja da vučić nije najgora osoba sveta.Pa ajde ti pametnice reci ko je bolji od Vucica na politickoj sceni Srbije? Samo pazi da bude smislen odgovor a ne debilski.
To se zove diplomatija koju ti ne kapiras. To je kao kada bi ja tebi rekao bravo Sofi, uvlacio ti se ovo ono, da bi izvukao neku korist od tebe. Kapiras? On mu zamazuje oci.Znači bio je kolektor knjige Prdež Bler, a onda ga imenovao za višeg stručnog savetnika.
Kakav debil onda podržava takvu konstrukciju
AV akcije su upravo porasle zahvaljujući efikasnoj kampanji čačanskog bibliotekara.Znači bio je kolektor knjige Prdež Bler, a onda ga imenovao za višeg stručnog savetnika.
Kakav debil onda podržava takvu konstrukciju
Ko kome zamazuje oči tuTo se zove diplomatija koju ti ne kapiras. To je kao kada bi ja tebi rekao bravo Sofi, uvlacio ti se ovo ono, da bi izvukao neku korist od tebe. Kapiras? On mu zamazuje oci.
Pa Vucic njemu, vidimo da je uspeo da obrati Ameriku protiv siptara i Haradijana i bolumente. Nismo im vise primarni, kao meta. Sto je dobro. Nije lose da budemo u dobrim odnosima dok ne oslabe pa cemo zajednickim snagama da ih odvalimo.Ko kome zamazuje oči tu
U kojoj se to sekti moli za zlo? ITreba da se molis Bogu i palis svecu da umre sto pre da spasis Srbiju od propasti.