Dont_Break_The_Oath
Domaćin
- Poruka
- 3.684
divlja u srcu:Ti si covek mog narednog zivota! :razz:8-)
Tek narednog?
åh, forever is a long long time, a posto si ti ipak besmrtna, nacekacu se ja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja u srcu:Ti si covek mog narednog zivota! :razz:8-)
bundeva:e, a sta je to ops...ebi ga, ne umem ni da napisem :?
Misli o meni šta hoćeš - tvoje pravo.Kad_LupimLupim:@Calimerka
I sta sad covek da misli o tebi, kad procita ovde kako omalovazavas i pljuckas po drugima?
I mene to interesuje... Forum je idealno mesto za iznosenje utisaka, razmenu misljenja i pomoc prijatelja... Tu smo, da olaksamo jedni drugima.bundeva:e, oath, a stvarno, kako te je maltretirala?
Julian_Duranona:. A u Norveskoj upekao minus... zaledio raso'... so nagriza duge prste, a led ih sece i oduzima im gipkost... magle se naocare... inje se hvata na zulufe... vetrovi sa severa mrse dugu kosu...
Ako je to u pitanju, onda bih i ja kukao...
Julian_Duranona:I mene to interesuje... Forum je idealno mesto za iznosenje utisaka, razmenu misljenja i pomoc prijatelja... Tu smo, da olaksamo jedni drugima.
Nije mi jasno, na koji nacin supruga moze da maltretira coveka svoga? Jedino sto mi pada na pamet, je, da mu je mozda zabranjivala da svira gitaru... Zamisli da, recimo, sviras svoju omiljenu hevi-metal baladu, a onda dodje "ona" i posalje te na terasu po glavicu kupusa. A u Norveskoj upekao minus... zaledio raso'... so nagriza duge prste, a led ih sece i oduzima im gipkost... magle se naocare... inje se hvata na zulufe... vetrovi sa severa mrse dugu kosu...
Ako je to u pitanju, onda bih i ja kukao...
divlja u srcu:Pustite coveka da kuka, ako ce mu biti lakse.
Iskreno, niste vi nista manje sjebani od njega.Mozda ste samo sjebaniji.
Najlakse je zajebavati se na tudj racun.
Dont_Break_The_Oath:Moj prijatelj sa foruma Kad_LupimLupim, a posto on u F1 navija za Räikkönena, a ja za M.Schumachera, samo se na nasem terenu (autmobilizam) lepo i posvadjamo i pomirimo.
Peruzzi, napravio sam remek delo na gitari, moras da cujes.