Rastanak - Don't Break The Oath

Meni DBTO-ovi postovi izazivaju opstipacije... Zato ih i ne citam, niti komentarisem...
Jer, krenes li da se raspravljas s njim, prikaci ti se kao pijavica...
Uzas...

Jasno, nismo svi isti i poshtujem one kojima se njegova pisanija dopadaju... Iako ih uopste ne razumijem... Ljude, ne pisanija...

Kad_LupimLupim:
@Calimerka
I sta sad covek da misli o tebi, kad procita ovde kako omalovazavas i pljuckas po drugima?
Misli o meni šta hoćeš - tvoje pravo.

Usput, ja PRVA u ovoj temi nisam omalovažavala nikoga.
Odgovorila sam na temu, a tema je bila Oath.
Onda je on (i Divlja, koja to radi kad god stigne, ne pratiš fabulu KLL!) krenuo da vređa mene. Onda sam ja lepo i bez uvijanja rekla šta imam. I o njemu i o svemu.

Da li ćeš ti ili bilo ko drugi ovde da misli lepo ili ružno o meni - ne tiče me se. Vaša stvar bre.
Ne moram svima da se dopadam, nisam reklama za Koka Kolu nego živ čovek.
Ja svoje mišljenje o ljudima formiram na osnovu sopstvenih merila,
i nije mi problem da ga (ako je tema primerena, ili ako me neko izazove)
JAVNO I DIREKTNO IZNESEM.
A to mišljenje nije uvek lepo i ružičasto.
Meni se ne dopadaju svi ljudi.
Samo neki.

bundeva:
e, oath, a stvarno, kako te je maltretirala?
I mene to interesuje... Forum je idealno mesto za iznosenje utisaka, razmenu misljenja i pomoc prijatelja... Tu smo, da olaksamo jedni drugima.
Nije mi jasno, na koji nacin supruga moze da maltretira coveka svoga? Jedino sto mi pada na pamet, je, da mu je mozda zabranjivala da svira gitaru... Zamisli da, recimo, sviras svoju omiljenu hevi-metal baladu, a onda dodje "ona" i posalje te na terasu po glavicu kupusa. A u Norveskoj upekao minus... zaledio raso'... so nagriza duge prste, a led ih sece i oduzima im gipkost... magle se naocare... inje se hvata na zulufe... vetrovi sa severa mrse dugu kosu...
Ako je to u pitanju, onda bih i ja kukao...

Julian_Duranona:
I mene to interesuje... Forum je idealno mesto za iznosenje utisaka, razmenu misljenja i pomoc prijatelja... Tu smo, da olaksamo jedni drugima.
Nije mi jasno, na koji nacin supruga moze da maltretira coveka svoga? Jedino sto mi pada na pamet, je, da mu je mozda zabranjivala da svira gitaru... Zamisli da, recimo, sviras svoju omiljenu hevi-metal baladu, a onda dodje "ona" i posalje te na terasu po glavicu kupusa. A u Norveskoj upekao minus... zaledio raso'... so nagriza duge prste, a led ih sece i oduzima im gipkost... magle se naocare... inje se hvata na zulufe... vetrovi sa severa mrse dugu kosu...
Ako je to u pitanju, onda bih i ja kukao...

E Juliane, ala ti umes da utesis coveka. Nasmejao sime ovim postom. Gde se seti kupusa samo.....

Ja bih zaista izneo ovde kako je izgledao moj brak, i na koji nacin sam ja trpeo jedno izivljavanje, ako mogu tako da kazem. Moji postovi na ovom forumu koji datiraju iz vremena mog braka su bili svecano lazni, jer sam bio ubedjen da je to ljubav, da je to odsustvo istinskih osecanja bas TO sto meni treba u zivotu. Sam sebe sam zakljucao u taj svet gde je njena bila prva i poslednja dok me to nije dovelo do totalnog nervnog rastrojstva, opsteg pesimizma. Ali ja sam bio ubedjen da je to zivot. A onda da bi se spasao, ostavio sam je. Tacnije jedna osoba sa foruma je izazvala onu iskricu zivota u meni, podsetila me na to da samo ljubav ne izgleda tako, da je ona mnogo svetlija i mnogo opustenije stanje nego sto sam ja imao do tada.

Da, ja bih sve pricao, i to bez osecaja mrznje, zelje za osvetom, cisto osecam potrebu da kazem.
Ali dok maliciozni komentari sitnih dusa ovde i dalje obigravaju kao lesinari hvatajuci svaki trag egocentricnosti kod mene nisam siguran da mogu izraziti bilo sta.

- Zeleo sam da budemo jedno, ali se tog osecanja vise i ne secam. Tesko je izraziti onu ljubav koja je postala neizrazajna. Svuda je ostala samo smrt, beskrajna hladnoca, precutni prezir i nemiri. Negde tome mora biti kraj.
- Ti si najobicnija kukavica!
- Jesam. I ovaj zivot mi je odvratan. Ne zelim da zivim ni minut duze nego sto moram. Ti si ta koja nosi zivot i estetsku vrednost u njemu, a moje je da pored tebe ostvarim tvoj cilj koji mi je nametnut psihickim nasiljem. Da budem sasvim i potpuno mrtav.

divlja u srcu:
Pustite coveka da kuka, ako ce mu biti lakse.
Iskreno, niste vi nista manje sjebani od njega.Mozda ste samo sjebaniji.
Najlakse je zajebavati se na tudj racun.

Rezime svega nije kukanje draga moja Divlja. Daleko je ovo od emocija, daleko je ovo od istinske patnje i nesto ne primecujem da sam ja sjeban zbog nje, naprotiv. Bio sam sjeban vise nisam. Ovo je samo iznosenje jednog zivotnog iskustva, jedne ljubavi koja je nosila laz u sebi. Nema kukanja malena.
Ide se napred.
U otpimizam, u zivot, u uzivanje u svemu i svacemu sto sam taj zivot donosi. Tu je muzika, tu su knjige, tu je pozoriste, ljudi, devojke, osmesi, blanonaklona sreca, volja da se iskusi zivot do kraja.

Hej ljudi, necu vise niko da mi dira The Oath-a.
Mnogo ga cenim, i pored svih nasih svadja, svadjica i slatkih pomirenja, pa cak i pored velike razlike nasih karaktera, mi se medjusobno postujemo.
Mislim da ostali mogu da pokazu bar osnovno postovanje licnosti, i ne samo prema njemu, vec prema svim "neshvacenima" u svetu i na ovom forumu.

izon ef
Dont_Break_The_Oath:
Moj prijatelj sa foruma Kad_LupimLupim, a posto on u F1 navija za Räikkönena, a ja za M.Schumachera, samo se na nasem terenu (autmobilizam) lepo i posvadjamo i pomirimo.

Peruzzi, napravio sam remek delo na gitari, moras da cujes.

a.....:)
interesantno

posalji covece. moze i postom. uostalom svrati neki dan...ili da se vec sretnemo u bgu u subotu?

Back