Rastanak - Don't Break The Oath

evi:
EE evo nasla sam poruku koju je napisao nakon dva meseca kako sam ga ostavila.

"Ja moram nocas da bijem na tvoja vrata kao neko ko je prestrasen i zakasnio, jer ja sam od onih kojima zemlja nema sta da kaze. Ja moram nocu da se dizem, da te trazim i pitam: Koje je moje mesto i moj kraj, jer ne mogu do veka ziveti kao siroce bez imena i puta. Kako su slabe ljudske ruke i kako tvrdo moze da spava bog. Ali ja se nemam kuda vratiti: ne odstupam, i vracam se uvek ponovo kao talas bez sna.
Ako nas nista drugo nisu naucili zivot i burne mnoge godine, jedno jesu: da se oprastamo. Bez reci, bez drhtaja, ne treptuci, suva oka, mirne ruke poslednje sto mogu, veran sebi, da ucinim u tvoju slavu, to je da se tako rastanem i sa tobom, drago ime jer u tebi su sva dobra i sve lepote, i ti zasluzujes svaki napor i svaku zrtvu. ZBOGOM i kazem, bolje reci mislim, jer nemam kome da kazem, niti ima koga da me cuje, a svetlost jos ide kao reka koja je tamo na izvoru vec usahla, ali jos tece. ZBOGOM, a svetlost otice u tisini, jer je zamro i zvuk, drug koji je tako cesto prati, nestaje.
Pozeli da si zelja, ja cu te zeleti, pozeli da si nada , ja cu se nadati, pozeli sve da budes ja cu te voleti, ali samo nikad nemoj da pozelis da si bol-necu te preboleti.
Poslednjim delicem snage koji sacuvah, za se, vracam se u sebe, mozda je tamo ne otkriveni neki ja koji ce da me spase.
Zauvek tvoj"

Sta je on s tim hteo? Oduseviti te kao pisac ili traziti da se vrati tebi?

genijalno.....velike rechi velikog choveka....bitno da su iz srca....ovim postom odajem pochast jednom istinski emotivnom choveq....koji postuje svoje najprivatnije poruke na forum bez ikakvog smisla razloga potrebe van bilo kog konteksta il bilo chega shto se na forumu pishe....dakle dodje chovek na forum...i kao ....aham sad tju ja da napishem kako sam raskinuo sa zhenom....a gde je tu pojenta molitju lepo?....gde je tu bilo kakva potreba za bilo kakvom konverzacijom na datu nam temu?....iiiii da....jedan si od najnegativnijih ljudi na forumu....to je moje skromno mishljenje....ja jesam i ovakav i onakav....al ti si losh....meni makar....mada da sam zhensko svakako bi odlepio na tvoju emotivnost i tvoje vidjenje prave i iskonske ljubavi....chiste kao novorodjenche....jake kao noga pastuva....a opet tako nezhne kao latice ruzha uvijene u svilu....mislim ....bljax

Dont_Break_The_Oath:
Zbog toga molim te da me ne kontaktiraš radi mog sopstvenog zdravlja.
Mislila sam da Oath odlazi odavle...ali jok.
Još jedna tirada Osećajnog Oatha o Osećanjima. :roll:
Oath je, po mom mišljenju, najobičniji egocentrik osrednjeg uma, koji smatra da je OSEĆATI nešto samo po sebi uzvišeno, a beskrajno pričanje o tome kako Oath oseća još uzvišenije, nešto što će mu (pored gitare, naravno!), doneti neviđenu reklamu i učiniti ga jbno izuzetnim.

Njegova oproštajna ljubavna poruka, i njeno javno postovanje, to još jednom potvrđuje. Ne znam šta mi je u tom lancu bljutavije... sama poruka, njeno postovanje, ili sumanuta lična ideologija osobe koja sve to piše. (smajli koji povraća)

Dont_Break_The_Oath:
Pronašao sam skoro poslednju poruku koju sam napisao svojoj bivšoj supruzi pred razvod. Sa obzirom da je to poglavlje mog života završeno i da je ta moja usamljenost koja je nemilosrdno vladala u braku, a prouzrokovana njenom tiranijom i njenom nadljudskom voljom da sve bude kako ona je ona zamišljala. Prosto osećam da više nemam šta da krijem.

"Najdraža M......
Ne mogu više živeti sa tobom. Poricao sam to dugo vremena jer sam te voleo.
Ne mogu i neću više živeti sa tobom.
Ne verujem u pokušaje, jer nijedno od nas ne želi da se promeni. Neću posustati jer znam da ćemo imati druge probleme koji će rezultirati nervnim slomom, psihičkim i fizičkim nasiljem. Zbog toga molim te da me ne kontaktiraš radi mog sopstvenog zdravlja.
Iskreno tvoj K........

Vadsø, Finnmark - Norge 18.12.2004."
Dobro je da se ne razvodiš od Foruma, to bi već maaaaaalo teže išlo! :wink:

Samo polako i hrabro.Ovo sto si objavio znaci da si emotivno zreliji i da si se u tom smislu popeo stepenicu vise u samom emotivnom sazrvanju za koje kazu da traje celog zivota.Uz to nezaobilazno idu i odluke kojima dajemo veci kvalitet i smisao naseg zivljenja.

Hehehe...ma daj Lara#1 nemoj da si smesna...otvaranje na forumu...:lol:
Oath se otvara i vishe nego sto bi trebao...i sto muskarac treba sebi da dozvoli. Mogu da zamislim sta kakav bi bio da je zensko.
Ima puno istine u onome sto je Calimero napisala.
Stvarno Oath...smanji dozivljaj sa svojom bivsom zenom i sam tom yebenom princezom...mislim...zbog tvog sopstvenog zdravlja. :lol:

Lepo mi je da cujem (procitam u ovom slucaju) verbalno ispoljavanje emocija od stane muske osobe. Bicu iskrena, nisam to dozivela u stvarnosti:( Reci, molim te, sta fali da si u potpunosti otvoren prema nekom, pa eto i ovom forumu. Zanimljivije je cuti REALNE price, tako nesto mozes i nauciti...

AntunTun:
genijalno.....velike rechi velikog choveka....bitno da su iz srca....ovim postom odajem pochast jednom istinski emotivnom choveq....koji postuje svoje najprivatnije poruke na forum bez ikakvog smisla razloga potrebe van bilo kog konteksta il bilo chega shto se na forumu pishe....dakle dodje chovek na forum...i kao ....aham sad tju ja da napishem kako sam raskinuo sa zhenom....a gde je tu pojenta molitju lepo?....gde je tu bilo kakva potreba za bilo kakvom konverzacijom na datu nam temu?....iiiii da....jedan si od najnegativnijih ljudi na forumu....to je moje skromno mishljenje....ja jesam i ovakav i onakav....al ti si losh....meni makar....mada da sam zhensko svakako bi odlepio na tvoju emotivnost i tvoje vidjenje prave i iskonske ljubavi....chiste kao novorodjenche....jake kao noga pastuva....a opet tako nezhne kao latice ruzha uvijene u svilu....mislim ....bljax
:lol: :lol: :lol:

@DBTO
Dobro sad znamo kako si se rastao sa zenom i sta s tim...?

Izvinite prijatelji moji sto niste razumeli poentu potrebe za otvaranjem nego ste odmah posegnuli za onim sto je najnize, ali to je odraz vaseg karaktera i vase nesposobnosti, a dobrim delom i kukavicluka.
Ja sam smeo da se bez straha otvorim, i otvaracu se jos, dokle god smatram da tako treba.

Da ste ovakvu oprostajnu poruku procitali u nekoj knjizi ne biste osudjivali pisca, cak bi ste se zamislili nad piscevom istinitom ispovescu, a ovako, samo udarate po egu..... smesno.
A sta Calimero rece, "egocentrik osrednjem uma". Izvini ali ljudi koji su egocentricni se ne otvaraju ovako i ne pokazuju svoje slabosti i svoja tamna raspolozenja u koja su upali.
Jesam li ja egocentrik samo zato sto hocu ono sto je moje?

Dragi moj The Oath,
neka te ne uznemiravaju oni sto tvoje emocije vide kao bljutave ili kako ih vec vide. To je njihov problem i vise pokazuje njihivo emotivno stanje, o duhu i da ne govorim, nego sto govore bilo sta o tebi. Meni je samo zao sto ti takvima dozvoljavas da imaju i najmanju sansu da se prazne. Sitne duse imaju uvek potrebu da se iskazu u svojoj sicusnosti, smatrajuci da je njihova rec od izuzetne vaznosti po citav Univerzum.

Ljubim te.;)

Dont_Break_The_Oath:
A sta Calimero rece, "egocentrik osrednjem uma". Izvini ali ljudi koji su egocentricni se ne otvaraju ovako i ne pokazuju svoje slabosti i svoja tamna raspolozenja u koja su upali
Naravno, čoveče... toliko si egocentričan da si u slavu sebi otvorio i temu.
No, ja, pak, nisam toliko zaludna da se upuštam u dalja razglabanja o istoj.

P.S. A za one nesrećnike koji smatraju da se o svakoj temi mora imati cukerwasser stav, samo mogu da kažem - šteta mozga koji vam je Bog dao.
------------------------------------------------------

Neću da trošim reči i na glavnu forumsku idiotkinju - otud izmena.:arrow:

CaLiMeRo:
Naravno, čoveče... toliko si egocentričan da si u slavu sebi otvorio i temu.
No, ja, pak, nisam toliko zaludna da se upuštam u dalja razglabanja o istoj.

P.S. A za one nesrećnike koji smatraju da se o svakoj temi mora imati cukerwasser stav, samo mogu da kažem - šteta mozga koji vam je Bog dao.
------------------------------------------------------

Neću da trošim reči i na glavnu forumsku idiotkinju - otud izmena.:arrow:

Sebi u slavu sam se i ozenio. I ziveo u tom braku. Pa i razveo se sebi u slavu. Sebi u slavu i zivim i stvaram i volim.

Znaci htenje sopstvenog jeste nesto egocentricno?
Pa dobro, ako ti i bog tako mislite, u redu, onda se vidi ko je ovde sklon opstoj niskosti.

Back