pucanjuprazno@hotmail.com:...jel ti znas uopste kako je postalo hriscanstvo?Алjона:...sve religije su u pocetku na neki nacin bile sekte,sta je bilo hriscanstvo za vreme Rima? - Добро, аjде, погледим да щта ће бити са овом учењом:о)...
Аха:о)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pucanjuprazno@hotmail.com:...jel ti znas uopste kako je postalo hriscanstvo?Алjона:...sve religije su u pocetku na neki nacin bile sekte,sta je bilo hriscanstvo za vreme Rima? - Добро, аjде, погледим да щта ће бити са овом учењом:о)...
Hrist-hriscanstvoguitarrr_babe:Imam samo jedan predlog: da se ne koristi izraz "rastafarijanizam". Rastafarijanizam kao pojam ne postoji, postoji Rastafari. A sto se tice klasifikacije religija-sekta, to nikada ne moze biti pouzdano. Koje su norme da se neka verska zajednica nazove religijom/sektom?
Sama religija/sekta Rastafari je vrlo fleksibilan pojam, jer (kao sto neko rece) ima raznih frakcija. Zato moje tumacenje Rasta ucenja moze biti drugacije od tvog, ali ono je, u sustini, isto. One God, one aim, one destiny...
Zato sto ne gledas dovoljno dobroguitarrr_babe:Nigde, ni na jednom Rastafari sajtu nisam videla ime "rastafarianism". Ja sa tog stanovista pricam.
Mistical truth:Zato sto ne gledas dovoljno dobroguitarrr_babe:Nigde, ni na jednom Rastafari sajtu nisam videla ime "rastafarianism". Ja sa tog stanovista pricam.
Anonymous:pa naravno da nije sekta, to je vjera kao i svaka druga samo što to neki ne svačaju

Anonymous:rastafarijanizam je samo ime, oni su rastafarijanci a vjera je rastafarijanizam