sekta ili ne?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Алjона:Rebel :"sekta ili ne?" - Могу казати jедну реч да то ниjе религиjа. А зар то ниjе религиjа значи то jе секта:о)
Поздрав.
Stoorbak:Алjона:Rebel :"sekta ili ne?" - Могу казати jедну реч да то ниjе религиjа. А зар то ниjе религиjа значи то jе секта:о)
Поздрав.
Aljona mnogi pa cak i crkva smatraju hinduizam sektom, a nem pojma zashto kada je starija i od hrishcanstva i islama zajedno, i ima dovoljno vernika!!!
ajde ti pametnjakovicu da mi ti malo objasnis jehovine svedoke. po cemu se oni to toliko razlikuju od drugih hriscanskih sekti? zbog cega su oni "bolesniji" od drugih? zasto si bas njih odabrao a ne neku drugu sektu? pazi, jehovine svedoke vec duze vreme proucavam i znam sve o njima, zato i ne pokusavaj da me izvatas nekim lazima. govori cinjenicama. ajde objasnjavaj, zasto su bas jehovini svedoci toliko bolesni, ne neke druge hriscanske sekte.Mistical_truth:Gore bi umesto "gost" trebalo da pise "Mistical_truth",ali ne znam iz kog razloga to ne pise(cisto da se zna ko je to napisao jer cu da pisem jos)
PREDRASUDA!!!!!Anonymous:I zazaboravio sam da kazem da mi puca ku*** sto ti proucavas jehovinne svedoke.
Ja te ne osudjujem,ja te zalim,jer je tebi potrebna ozbiljna pomoc.
...sve religije su u pocetku na neki nacin bile sekte,sta je bilo hriscanstvo za vreme Rima?Kissko:Stoorbak:Алjона:Rebel :"sekta ili ne?" - Могу казати jедну реч да то ниjе религиjа. А зар то ниjе религиjа значи то jе секта:о)
Поздрав.
Aljona mnogi pa cak i crkva smatraju hinduizam sektom, a nem pojma zashto kada je starija i od hrishcanstva i islama zajedno, i ima dovoljno vernika!!!
Bas zato sto samozvane religije paze, da jim ko ne udje u njihov kukuru))
Stoorbak:Алjона:Rebel :"sekta ili ne?" - Могу казати jедну реч да то ниjе религиjа. А зар то ниjе религиjа значи то jе секта:о)
Поздрав.
Rasta:E boli me ku**c dal je neko musliman ili hriscanin ili hinduista ili budista ili otkud znam sta jos da ne nabrajam vise.Ako je covak dobar on je dobar bez obzira na veru.Vi kao verujete u boga i u hriscanstvo,satro svi ravnopravni,bez nasilja...A sta su bili krstaski ratovi?Koliko je ljudi poginulo?Pustite ljude da sami izaberu veru i nemojte im nametati vasu!Hriscanstvo je nametnuto vise od polovini sveta,kao i islam.Ja sam svoju veru odabrao sam,i niko mi nece nametnuti nista drugo!!!
...Otprilike tako nesto,nema religije koja zarad i u ime boga nije cinila nasilje i radila bas suprotno onom sto taj isti bog propoveda,budi ispravan,ne cini zlo i ne radi zlo pa ces i po svim religijama svetskim biti dobar...Kissko:Rasta:E boli me ku**c dal je neko musliman ili hriscanin ili hinduista ili budista ili otkud znam sta jos da ne nabrajam vise.Ako je covak dobar on je dobar bez obzira na veru.Vi kao verujete u boga i u hriscanstvo,satro svi ravnopravni,bez nasilja...A sta su bili krstaski ratovi?Koliko je ljudi poginulo?Pustite ljude da sami izaberu veru i nemojte im nametati vasu!Hriscanstvo je nametnuto vise od polovini sveta,kao i islam.Ja sam svoju veru odabrao sam,i niko mi nece nametnuti nista drugo!!!
Tako-zvano-hriscanstvo. "On je moj ucenik, ko izpunjuje moj nauk," tako (nesto) rece Hrist. A sta rade oni, koji su toboze Hriscani, jasno se vidi. Jos jednom: po delima se vidi covek. I po delima ce ga suditi...
...jel ti znas uopste kako je postalo hriscanstvo?Алjона:...sve religije su u pocetku na neki nacin bile sekte,sta je bilo hriscanstvo za vreme Rima? - Добро, аjде, погледим да шта ће бити са овом учењом:о)...