Raspusni život srpskih političara !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tekst je genijalan ,pogotovo pojedini delovi
"Jednom prilikom sam se napio i ostavši sam u redakciji napisao sam mu ružno pismo. Posle nekoliko dana pozvao sam ga i izvinio se, objašnjavajući mu da sam bio pijan i da se nisam kontrolisao. "Tačno sam znao da je to u pitanju", nasmejao se gospodin Krstić, opraštajući mi.Iz tih razloga pokušao sam da sprečim objavljivanja pisma u prošlom broju, u kojem se pominje i njegovo ime, ali su svi članovi redakcije zapretili momentalnim otkazom."
:mrgreen::mrgreen:
yebote solo drinker Brkic je relevantan izvor :hahaha:
a ima i dalje ,izgleda da se Brkic i gudra osim sto je po sopstevnom priznanju i notorni alkos :

Diskusije na forumu
Krstan (univerzitetski profesor) 24. januar 2006. u 03.00 (registrovani član)
Dame i gospodo,
Već danima mi se ovde postavljaju pitanja u vezi sa Borisom Tadićem - FRANCETIĆEM. Oni koji nisu pročitali ništa više od Bukvara neka se ubuduće zamisle pre nego što bilo šta napišu, jer ja sam ozbiljan čovek i uvek...
:hahaha::hahaha::hahaha:
Fantasticno ,pijani Brkic uzima za za izvor "profesora" Krstana obolelog od svih poznatih psihickih bolesti :mrgreen: a retardi sa Krste ih sve zajedno tako pijane i lude ozbiljno shvataju

Da, to sto je moj otac bio u DS-u od osnivanja (pre nekog vremena se isclanio iz stranke), i da je bio pomocnik ministra u Djindjicevoj vladi, i poznaje Tadica, Batica, Cedu i ostale. A takodje i moja sestra zivi u zgradi u kojoj zivi Tadiceva svalerka i cesto ga vidja kad ide kod nje... U toj zgradi je javna tajna da je ona njegova ljubavnica.

Ау бре...:hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back