RASPRAVLJANJE NA TEMELJU PISMA

• Začetnik teme Začetnik teme vorki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bozji narod organizuje Bog ...:aha:

ti izgleda ne razumes te Bozje stvari :think:

Аха, сад ми је јасније...Бог штампа ваше литературе, даје вам одређене функције и изидао вам централу у Бруклину и да не набрајам шта је све још око једне организације потребно да би функционисала:think:

Аха, сад ми је јасније...Бог штампа ваше литературе, даје вам одређене функције и изидао вам централу у Бруклину и да не набрајам шта је све још око једне организације потребно да би функционисала:think:

tacno tako.. . Bog blagosilja Bozju organizaciju podupire je svojim duhom i daje da raste...

nije moguce nista ljudskim naporima...

porast JS je iz godine u godinu stalan...

za razliku od drugih destinacije gde se broj vidljivo smanjuje...

crkve mnoge se raspadaju gubevernike.... vecina vernika vise ni ne ide u crkvu ...

Zašto misliš da je istina to što je napisano ?

Napisano je isto i da je zemlja nastala slučajno, pa zašto u to ne vjeruješ ???

Rasell nije lagao, nego su advokati sa pitanjima, koja su tražila odgovor dvosmislenog značenja, dali mogučnost tumačenja na više načina.

On nikada nije proricao.

Ovakav nastup, tebe, valama, za koga sam se razočarao i De_Sistija nisam očekivao, jer kroz komunikaciju pisanja jasno prostirete PLODOVE GRIJEHA ( želje tijela ), a ne plodove duha, koji se traže o pravih kršćanina. No, Bog zna što radi, pa prije ili kasnije otkrije GLUMU svakog pojedinca.

Galaćanima 5:19-21 - A očita su djela tijela. To su: blud, nečistoća, besramnost, idolopoklonstvo, vračanje, neprijateljstva, svađe, ljubomora, izljevi gnjeva, sukobi, podjele, sljedbe, zavisti, pijanke, razuzdane gozbe i tome slično. To vam unaprijed kažem, kao što sam vam već i rekao, da oni koji takvo što čine neće naslijediti kraljevstvo Božje. :heart:

Ono sto pise o zemlji , nikako se ne moze staviti u isti kos sa covekom,

Sto se tice lazi , postoji tacan zapis razgovora izmedju njih, koji nikako ne govori o tome da su advokati ili bilo ko izmanipulisali sa Bozijim prorokom koji bi valjda uz pomoc Boziju znao sta mu spremaju, A ZASTO JE PREVARIO LJUDE ZA PSENICU?
zASTO JE OBMANJIVAO ZA SVOJA PUTOVANJA GOVORE?
Zasto je prorokovao vise puta lazno?
Niko to ne izmislja.
A plus je bio mason 33 stepena sto se moze proveriti pracenjem loze iluminata i masona.

tacno tako.. . Bog blagosilja Bozju organizaciju podupire je svojim duhom i daje da raste...

nije moguce nista ljudskim naporima...

porast JS je iz godine u godinu stalan...

za razliku od drugih destinacije gde se broj vidljivo smanjuje...

crkve mnoge se raspadaju gubevernike.... vecina vernika vise ni ne ide u crkvu ...

Ајд с тобом ћу, ти се не знаш наљутити...:)

Шта ЈС мисли о Раселу?

Jeste, samo sto ste se vi samostalno tako nazvali?
Nije Bog sisao i rekao e ovo je moj narod koji ce zvati Jehovin narod i svedoci.
To vi sami sebi laskate

zar mislis da bi BOG dozvolio da neko nosi njegovo ime ako nije njegov? :heart: :)

Bozji narod s ponosom nosi Bozje ime :heart: i zastupa ga :)

ako imalo poznajes Boga znas da on to ne bi dozvolio...

хајде да погледамо шта каже исечак из Куле Стражаре:

Na kakvom je glasu kršćanstvo ? :rtfm:
--------------------------------------------------------
ISUSA KRISTA općenito se smatra jednim od najvećih ljudi svih vremena. Mnogi smatraju da on i jest bio najveći čovjek. Njegova učenja gotovo dvije tisuće godina duboko utječu na ljudske živote — ”bilo da u malim, nezapaženim ljudima potiču dobrotu i ljubaznost bilo da potiču velike geste čovjekoljublja“, kako se izrazio engleski pisac Melvyn Bragg.
Na kakvom je glasu kršćanstvo? Neki ga smatraju ”jednim od vrhunaca čovjekovog duhovnog razvoja“. David Kelso sa sveučilišta Caledonian u Glasgowu (Škotska) ovako je opisao jedno gledište: ”Dvije tisuće godina njegove povijesti pune su nenadmašnih dostignuća u umjetnosti, arhitekturi, filozofiji, glazbi i društvenim odnosima.“
Međutim, mnogi imaju i posve drugačiji stav. Oni zapravo nemaju zamjerke religiji koja se temelji na ’vjeri u Isusa Krista i prihvaćanju života u skladu s evanđeljem‘, kako se kršćanstvo definira u Hrvatskoj enciklopediji, već se gnušaju nad postupcima vjerskih institucija i organizacija koje tvrde da su predstavnici kršćanstva. :heart: :bye:

Баш ми је драго што је господин Дејвид Келсо изразио своје мишљење.
Врло респектабилан ауторитет и одличан познавалац ПРавославне Цркве :roll:

Naprimjer, Friedrich Nietzsche, njemački filozof iz 19. stoljeća, nazvao je kršćanstvo, u tom drugom značenju, ”besmrtnom mrljom čovječanstva“. Nazvao ga je ”velikim prokletstvom, velikom i najdubljom pokvarenošću, (...) kojemu ni jedno sredstvo nije dovoljno otrovno, tajno, podzemno, malo“. Istina, Nietzsche je imao ekstremna gledišta, ali i drugi, objektivniji ljudi došli su do sličnih zaključaka. Zašto? Zato što višestoljetna povijest onih koji su se nazivali kršćanima nije bila obilježena osobinama Isusa Krista, već rasprostranjenom ”dekadencijom, čudovišnim zločinima i svetogrđem“. :heart: :bye:

Баш лепо што се Јеховини сведоци позивају на то шта Ниче каже о хришћанима...

Врло респектабилан ауторитет и одличан познавалац Православне Цркве :roll:

хм... Ко зна како би тај Ниче тек оплео по Ј.сведоцима... А да! Они нису постојали у његово време... или су се тек зачињали и бавили прорицањем датума другог Христовог доласка...

Prema tome, nije pretjerano postaviti pitanje: ”Je li Krist još uvijek u kršćanstvu?“ ”Naravno da jest!“ neki će odmah reći. ”Zar on svojim sljedbenicima nije obećao da će biti s njima ’do svršetka svijeta‘?“ Točno, Isus je to doista obećao. No je li time htio reći da će biti sa svakim tko tvrdi da je njegov sljedbenik, bez obzira na to kako se ponaša? Prisjeti se, neki vjerski vođe Isusovog vremena vjerovali su da ih Bog bezuvjetno podržava. Budući da je Bog izabrao Izraela za posebnu svrhu, neki vjerski vođe mislili su da ih Bog nikada neće ostaviti — što god oni činili. Međutim, s vremenom su otišli predaleko u odbacivanju Božjih zakona i mjerila. Zato im je Isus Krist otvoreno rekao: ”Evo, vaša se kuća ostavlja vama“. Njihova religija izgubila je Božje odobravanje. On ju je odbacio i dopustio rimskoj vojsci da 70. n. e. razori njihov glavni grad, Jeruzalem, i hram koji se u njemu nalazio. :heart: :bye:

Баш леп закључак неименованог аутора из Бруклина...
Врло респектабилан ауторитет и одличан познавалац Православне Цркве :roll:

И шта сад? Нешто ми је доказано?

Rasel je smo jedan JS koji je zasluzan jer je pokrenuo stampanje caspisa... koji i dana danas se stampaju..

a i pre njega je bio Jehovinih Svedoka...

Nikakvih jehovinih svedoka nije nikada bilo pre Rasela, koji vas je osnovao kao istrazivace biblije, pogotovo ovakvih, jer takvi koji su ispovedali takvo ucenje, kao recimo Arije, nazivani su djavoljim slugama, jer su sirili jeres i razdor u crkvi i odvlacili ljude u vecnu pogibao.

Ja opet kazem da nije Bog sisao da vas organizuje, nego Rasel od koga ste se i zavrgli.
Dakle njegova ucenja pratite i vasa tumacenja sledite, a nikako pismo.

Što misliš, kako će se proročanstvo ispuniti o formiranju čistog obožavanja u poslijednjim danima, ako ga nebudu ljudi pokrenuli ??? :heart: :bye:

Naprimjer, mi tumačimo Pismo, koje se objašnjava u našim publikacijama, i po tom objašnjenju djelujemo.

Kao što se vidi, jedan od primjera, mi ne sudjelujemo u ubijanju drugih ljudi, dok članovi drugih religijskih zajednica sudjeluju.

Ako se usporedi naš stav, i stav drugih, onda se vidi da postoji velika razlika na djelu.

Isus je rekao da volimo svoje neprijatelje, i mi se trudimo to i činiti, dok drugi mrze svoje neprijatelje, te u vojnim i drugim dešavanjima ih ubijaju.

Tko po tom pitanju onda vrši Božju volju, vi možda ???

Što misliš, kako će se proročanstvo ispuniti o formiranju čistog obožavanja u poslijednjim danima, ako ga nebudu ljudi pokrenuli ??? :heart: :bye:

Naprimjer, mi tumačimo Pismo, koje se objašnjava u našim publikacijama, i po tom objašnjenju djelujemo.

Kao što se vidi, jedan od primjera, mi ne sudjelujemo u ubijanju drugih ljudi, dok članovi drugih religijskih zajednica sudjeluju.

Ako se usporedi naš stav, i stav drugih, onda se vidi da postoji velika razlika na djelu.

Isus je rekao da volimo svoje neprijatelje, i mi se trudimo to i činiti, dok drugi mrze svoje neprijatelje, te u vojnim i drugim dešavanjima ih ubijaju.

Па преко пореза плаћате и војску, а порез се мора платити...то је Исус заповедио.;)

Bog je rekao; ne ubij.

Ali nije ubivstvo samo ubiti coveka,
Vi ubivate duse ljudi koje sablaznjujete jeresima i tako ih nesvesno ubivate duhovno, sto je najtezi greh .

Prvo, svi ljudi su narod Boziji, ali nisu svi deca Bozija, jer deca Bozija su Hriscani koji su posinjeni.

Ivan 8:44 - Vaš je otac Ðavo i želite postupati po željama svojega oca. On je bio ubojica ljudi otkad se pobunio i nije ostao postojan u istini, jer nema istine u njemu. Kad govori laž, svoje govori, jer je lažljivac i otac laži. :heart:

Nisu svi Božji narod, a pogotovo djeca Božja.

1. Ivanova 5:19 - Znamo da potječemo od Boga, a cijeli je svijet pod vlašću Zloga. :heart:

Biblija jasno govori da, osim pravog Božjeg naroda, svi ostali su pod Sotonom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back