valaam
Domaćin
- Poruka
- 4.176
па нема тако нешто у њиховој стражарској кули
Нема, нема... али зато има у Библији..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па нема тако нешто у њиховој стражарској кули

Нема, нема... али зато има у Библији..![]()
они Библију студирају преко стражарске куле, ако у стр. кули тога нема нема ни у Библији.

Библија о душама и о проповедању Јеванђеља умрлима...
"Зато се наиме и мртвима проповеда Јеванђеље, да на људски начин буду осуђени у погледу тела, а да духом по Богу живе"(2.Петр.4,6)
"Јер је Христос једном умро за грехе, праведник за неправеднике, да нас приведе Богу, тело су му додуше убили, али је духом оживљен: њим је сишао и проповедао духовима који су били у тамници"(1.Петр.3,18-19)

Priče Salamunove 9: 8 - Ne ukoravaj podrugljivca, da te ne zamrzi. Ukori mudroga, i on će te zavoljeti.
1. Ivanova 3:13 - Ne čudite se, braćo, što vas svijet mrzi!![]()
Priče Salamunove 9: 8 - Ne ukoravaj podrugljivca, da te ne zamrzi. Ukori mudroga, i on će te zavoljeti.
1. Ivanova 3:13 - Ne čudite se, braćo, što vas svijet mrzi!![]()
1. Petrova 3:18,19 - Pa i Krist je jednom zauvijek umro za grijehe, pravedan za nepravedne, da bi vas doveo k Bogu, on koji je ubijen u tijelu, ali je oživljen u duhu. Tako je otišao i propovijedao duhovima u tamnici...
Što je ovdje rečeno prijatelju ?![]()
Болдовао сам ти..
Tko su ti duhovi u tamnici ?
може ли се у вашим постовима избећи реч мржња или је то некаква процедура са срцићима?

Душе умрлих људи

Čuj, probao sam ovih dana da ti POTAKNEM srce, no i dalje govoriš sa riječnikom NETRPELJIVOSTI.
Priče Salamunove 14:6 - Podrugljivac traži mudrost i ne nalazi je, a razborit lako dolazi do znanja.![]()
1. Petrova 3:18-20 - Pa i Krist je jednom zauvijek umro za grijehe, pravedan za nepravedne, da bi vas doveo k Bogu, on koji je ubijen u tijelu, ali je oživljen u duhu. Tako je otišao i propovijedao duhovima u tamnici, koji su nekoć bili neposlušni, kad je Bog strpljivo čekao u danima Noinim...
2. Petrova 2:4,5 - Zaista, Bog nije poštedio anđele koji su sagriješili, nego ih je bacio u tartar i predao u mračne jame da ih se čuva za sud. I nije poštedio drevni svijet...
Juda 6 - I anđele koji nisu zadržali svoj prvobitni položaj, nego su napustili svoje pravo obitavalište, u vječnim okovima u gustoj tami čuva za sud velikoga dana.
Malo prouči prijatelju, ovdje se govori o anđelima koji su uzeli ljudska tijela, tako da Isus nije imao posla sa dušama ljudi, jer one ne postoje.![]()

нека нова стратегија?
раније смо били демони
а сад би
да нас потакнете.

Ako ti nije teško objasni šta je ovo. Ja mislim da je ovo sinonim za pakao ali JS kažu da nema pakla pa...1. Petrova 3:18-20 - Pa i Krist je jednom zauvijek umro za grijehe, pravedan za nepravedne, da bi vas doveo k Bogu, on koji je ubijen u tijelu, ali je oživljen u duhu. Tako je otišao i propovijedao duhovima u tamnici, koji su nekoć bili neposlušni, kad je Bog strpljivo čekao u danima Noinim...
2. Petrova 2:4,5 - Zaista, Bog nije poštedio anđele koji su sagriješili, nego ih je bacio u tartar i predao u mračne jame da ih se čuva za sud. I nije poštedio drevni svijet...
Juda 6 - I anđele koji nisu zadržali svoj prvobitni položaj, nego su napustili svoje pravo obitavalište, u vječnim okovima u gustoj tami čuva za sud velikoga dana.
Malo prouči prijatelju, ovdje se govori o anđelima koji su uzeli ljudska tijela, tako da Isus nije imao posla sa dušama ljudi, jer one ne postoje.![]()

Ivan 13:34,35 - Novu vam zapovijed dajem: Ljubite jedan drugoga! Kao što sam ja ljubio vas, tako i vi ljubite jedan drugoga! Po tome će svi znati da ste moji učenici, ako budete ljubili jedan drugoga.”
Ja te volim prijatelju, jer znam da neznaš.![]()
Е мој Ворки, па из тих цитата се уочљиво види да Христос уопште није имао потребе да Јеванђеље проповеда демонима...А ипак Библија наводи да је Јеванђеље(Блага вест) проповедана духовима у тамници тј. душама свих људи који су помрли од Адама до Васкрсења...
И још се наводе душе људи који су помрли у потопу за Ноја.

Ako ti nije teško objasni šta je ovo. Ja mislim da je ovo sinonim za pakao ali JS kažu da nema pakla pa...![]()

Znaš prijatelju, Isus je PROPOVJEDAO, no NE evanđelje.
Jasno se vidi po ova tri biblijska citata, da se odnose na pale anđele.
Duše ljudi su SAMI LJUDI.
1. Petrova 3:20 -...koji su nekoć bili neposlušni, kad je Bog strpljivo čekao u danima Noinim, dok se gradila arka, u kojoj se svega nekoliko ljudi, to jest osam duša, spasilo prošavši kroz vodu.
![]()
![]()

видим
мериш и судиш
да сам место тебе не би се радовао армагедону.

Normalno da se radujem HARMAGEDONU, jer će tada biti uništeni svi ZLI ljudi, a Sotona i njegovi demoni će biti zatočeni.
Ako se ti NE raduješ uništenju ZLA, hmm, to je onda tvoj problem.
Otkrivenje 22:11 - Tko je nepravedan, neka i dalje čini nepravdu. Tko je okaljan, neka se i dalje kalja. A tko je pravedan, neka i dalje čini pravdu. I tko je svet, neka i dalje bude svet.![]()
Tartar je stanje nalik zatočeništvu u kojem se mogu naći samo duhovna stvorenja, ali ne i ljudi. To je stanje potpune duševne tame u kojem nije moguće razumjeti Božje divne naume, a za one koji se nalaze ondje nema nikakve nade. Bog je neposlušne anđele bacio u tartar još u Noinim danima. Oni će ostati u tom stanju najdubljeg poniženja sve dok ne budu uništeni.![]()
![]()
Како болан не видиш да је горе реч о људима који су били Нојеви савременици, а не реч о палим анђелима...![]()

значи сад поред тога што не знам још сам и зао.
само настави.
ипак се није променила стратегија.

Da si ZAO, hmm, to ti kažeš a ne ja.![]()
![]()