Rasprave na internetu

internet_vs_reality.jpg

Tehnicke stvari treba raspraviti , zasto da ne...
Socioloske su stvar licnog iskustva za vecinu pa ne treba biti optimistican u shvatanju onog sto napises.
A tu su i placenici i hejteri...
I pacenici ideolozi sopstvene frustracije...

Drustvo srpskog govornog podrucja je jako nazadovalo pa treba adekvatno tretirati i internet komunikaciju.
Vlada misljenje da je internet tu zbog bolesnih da imaju prostor gde da ispolje emocije, jer inace u realu nemaju...Pod bolesnima mislim na psihicke, emotivne i fizicki hendikepirane bolesnike...
Animalno drustvo ima pravilo da se animalci uvek posvadjaju sta god bilo...
I stvarno , spontano ako pustite par animalaca , oni ce se posvadjati...

Ostale tehnikekoje se sprovode na narodu , ovde ne bih pominjao...

Tehnicke stvari treba raspraviti , zasto da ne...
Socioloske su stvar licnog iskustva za vecinu pa ne treba biti optimistican u shvatanju onog sto napises.
A tu su i placenici i hejteri...
I pacenici ideolozi sopstvene frustracije...

Drustvo srpskog govornog podrucja je jako nazadovalo pa treba adekvatno tretirati i internet komunikaciju.
Vlada misljenje da je internet tu zbog bolesnih da imaju prostor gde da ispolje emocije, jer inace u realu nemaju...Pod bolesnima mislim na psihicke, emotivne i fizicki hendikepirane bolesnike...
Animalno drustvo ima pravilo da se animalci uvek posvadjaju sta god bilo...
I stvarno , spontano ako pustite par animalaca , oni ce se posvadjati...

Ostale tehnikekoje se sprovode na narodu , ovde ne bih pominjao...
Zalosno ali je tako :ok:

Sto se tice komjutera i interneta i svega sto je povezano sa ovim problemima je u redu obratiti se na ovakva mesta i Forume.A sto se tice politike ili kucnih problema,to treba da se resava na drugim odredjenim mestima za to.Neku dobru salu na kontu politike i nije lose ubaciti,ali nista vise od toga.

Ovo ti je odlicna tema ali za Psihologiju vise :)
Ne znam ja ne volim previse drustvene mreze, ne volim da moji poznanici znaju gde idem, sta radim, sa kim, sta mislim i sl.
A tek rasprave, sto mora auditorijum mojih poznanika, kolega i ostalih da cita moje stavove o necemu? Jos ako postane neka zestoka rasprava, padnu i prozivke mozda, sto moram da se eksponiram tako javno? Nije mi to potrebno uopste da tako srozavam sebe.

I na forumu slicna prica, jeste da svi imamo ovde Avatar iza koga se krijemo, pa nam daje slobodu da se raspravljamo i lupamo, prozivamo, nerviramo druge, ali cemu?
Volim da prodiskutujem, ali ako osecam da se zahuktava i da je taj sa druge strane neko kome je do rasprave, prozivke i sl. popustam po principu "pusti budalu".

Back