Raspada se SRS?

Yopa:
Po Srbiju bi bilo najbolje da Gojkoviceva pocne da vodi SRS. Ona bi mozda mogla da od ove nacional-sovinisticke rulje napravi modernu evropsku desnicu. Da ih deseseljizira, nesto kao sto je Sanader uradio sa HDZ-om.
U ovom trenutku to je, na zalost, najbolji moguci scenario. Ali to nece da se desi. Ako bude povuci - potegni, krezuba rulja ce da podrzi grobara i pussylipsa. Jer rulja je tu gde jeste zbog njih, a ne zbog Maje. I rulja je tu jer nece EU, jer nece modernizaciju, jer nece demokratiju, jer hoce ratove... Da li mozes da zamislis Maju koja osudjuje izjavu kako u Srbiji nije pozeljan hrvatski kapital, kao sto to onomad uradi Sanader magarcu koji je kenjao po srpskim investicijama u HR? I da zadrzi glasace? Ma idi...

Jakobinac:
U ovom trenutku to je, na zalost, najbolji moguci scenario. Ali to nece da se desi. Ako bude povuci - potegni, krezuba rulja ce da podrzi grobara i pussylipsa. Jer rulja je tu gde jeste zbog njih, a ne zbog Maje. I rulja je tu jer nece EU, jer nece modernizaciju, jer nece demokratiju, jer hoce ratove... Da li mozes da zamislis Maju koja osudjuje izjavu kako u Srbiji nije pozeljan hrvatski kapital, kao sto to onomad uradi Sanader magarcu koji je kenjao po srpskim investicijama u HR? I da zadrzi glasace? Ma idi...
Како да не.
По чему је неко ко је до сада био радикал и стојао иза већине њихових идиотарија преко ноћи постао велики борац за демократизацију СРС-а.
Маји је само власт ударила у главу па сада 'оће да се представи као неки ''СРС - реформиста''.
Зашто није била ''СРС - реформиста'' 2004. године, него сада?

Jakobinac:
U ovom trenutku to je, na zalost, najbolji moguci scenario. Ali to nece da se desi. Ako bude povuci - potegni, krezuba rulja ce da podrzi grobara i pussylipsa. Jer rulja je tu gde jeste zbog njih, a ne zbog Maje. I rulja je tu jer nece EU, jer nece modernizaciju, jer nece demokratiju, jer hoce ratove...
Vecina glasackog tela radikala za njih glasa samo zato sto su im dokurchile stranke bivseg DOS-a. Do 10% njih gotiv lik und delo The Duke-a.

B92:
Tomislav Nikolić kaže da je Maja Gojković prekinula kontakte sa SRS-om, ali da neće biti isključena iz stranke.

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke je u intervjuu beogradskom NIN-u rekao da Gojkovićeva ne dolazi u stranku i da joj zamera što "izmišlja neki novi put SRS". Nikolić je naveo da iz javnih nastupa Gojkovićeve provejava misao o tome da stranka treba da bude vođena na drugi način, a da nema snagu da se u stranci za to izbori.

"Da hoće, nema toga što u stranci ne bi postigla, a to je jedini legalni put", prokomentarisao je Nikolić i dodao da je Gojkovićeva, koja je i gradonačelnica Novog Sada, zaboravila da je bila kandidatkinja SRS-a.

On je rekao da Gojkovićeva, iako to mnogi očekuju, neće biti isključena iz stranke, da je s njom vodio tročasovni razgovor o tome kako mediji pokušavaju da ih posvađaju i da će se tek videti koliko će biti inteligentni da to spreče.

Nikolić je rekao da "Srbija mora da se deli između demokrata i radikala", da građani treba da odlučuju birajući između dve velike stranke i da "ne može da postoji neko treći, kome ne znate profil i ko na kraju sam odlučuje ko će od ove dve partije biti na vlasti".

On je kazao da se izbori zasad nagoveštavaju za decembar, upitavši "da li je moralno da oktobar i novembar provedemo trčeći po Srbiji, boreći se za fotelju predsednika Srbije ili bi mnogo moralnije bilo da trčimo po svetu, svako onoliko koliko može i kod prijatelja kod kojih možemo da se borimo za Kosovo i Metohiju".

...meni je oduvek Maja odskakala od ostalih radikala, i po ponasanju i po idejama...
...da imaju imalo pameti u srs, ona kao kandidat bi imala velike sanse u predsednickim izborima, a ne kiseli Toma... ali srecom nisu svesni toga... :)
...neko je rekao da je ona izabrana za gradonacelnika NS ne zahvaljujuci podrsci SRS, vec uprkos toj podrsci... potpuno se slazem...

bilo ovde nekoliko tema o maji, i bas je uvek vise bila kritikovana od SRS, a ostali su je branili, pohvaljujuci njen doprinos novom sadu. ako bude ko sto ja mislim, SRS ce ostati bez mozda jedinog radikala koga su simpatisali ostali. ili moza uspe da povuce jos pristalica "meksih radikala" zelim joj uspeha. mada mislim da onih slepaca odanih seselju ima previse, ali vredi se nadati.

...hm...problem je sto postoji samo desetak radikala koji se medijski eksponiraju...i to su oni "za televiziju"...i svi su daleko iza Maje...tj. tzv. "meksi radikali" ne postoje...mislim da je ona presedan...

...ja sam daleko od radikala, i ne gotivim maju, nego jednostavno ne pozli mi kad je vidim...to je to...nisu to simpatije, nego samo ne postoji odvratnost prema njoj kao prema ostalima iz srs...

Montezuma:
...hm...problem je sto postoji samo desetak radikala koji se medijski eksponiraju...i to su oni "za televiziju"...i svi su daleko iza Maje...tj. tzv. "meksi radikali" ne postoje...mislim da je ona presedan...

...ja sam daleko od radikala, i ne gotivim maju, nego jednostavno ne pozli mi kad je vidim...to je to...nisu to simpatije, nego samo ne postoji odvratnost prema njoj kao prema ostalima iz srs...

pa valjda je to vrh vrhova za jednog radikala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Како да не.
По чему је неко ко је до сада био радикал и стојао иза већине њихових идиотарија преко ноћи постао велики борац за демократизацију СРС-а.
Маји је само власт ударила у главу па сада 'оће да се представи као неки ''СРС - реформиста''.
Зашто није била ''СРС - реформиста'' 2004. године, него сада?
Neko je pravio paralelu sa HDZom i njegovim preobrazajem pa sam zato to napisao. I Sanader je neko ko je bio u HDZu sve godine, cutao na sva zverstva koje je Tudjmanov rezim cinio, ali je u jednom trenutku shvatio da Hrvatsku treba povesti napred u EU i promenio plocu. Sada vlada u koaliciji sa Srbima. Zato i kazem da se rulja okrece za liderima pa me nimalo ne bi iznenadilo kada bi smradikali sutra postali proevropejci. Ali na to moraju da ih pozovu grobar i pussylips, ne Maja. Ili da se ova dvojica povuku i prepuste sve Maji, sto opet nece da se desi. Dakle, ne verujem u te scenarije, samo ih iznosim kao mogucnosti.
Vecina glasackog tela radikala za njih glasa samo zato sto su im dokurchile stranke bivseg DOS-a. Do 10% njih gotiv lik und delo The Duke-a.
Ja ne poznajem niti jednog glasaca SRS koji je nekada glasao za DOS. Takva osoba je najblaze receno sizofrena. Mozda i jesu za Kostunicu, ali to mu je ionako smradikal u odelu.
Ogromna vecina njihovih glasaca ljubi guzicu The Duke-u i kunu se u grobara i pussylipsa.

Ne bih ulazila u polemiku ko se i da li se raspada...nešto me te stvari unutar bilo koje stranke i ne interesuju...više se osvrćem na lik i delo nekog pojedinca iz javnog života, a shodno tome, često okarakterišem i samu stranku...poistovetim ih, jer je opšte poznato da predstavnici političkih partija i ne govore u svoje ime, već izlažu stav stranke po bilo kom pitanju, ali masu puta sam već istakla da mi se dopada Maja Gojković...njen lik i delo i sve što je do sada postigla...i mislim da je sve postigla zahvaljujući svojim sposobnostima, a ne pripadnosti određene političke partije, a u ovom slučaju SRS-a.:smile:

Uostalom svedoci smo njenih mnogobrojnih javnih nastupa i zaista, realno gledajući, još nisam primetila da nije bila na nivou, ma kakav joj sagovornik " dopao"...izuzetno pametna i obrazovana žena.:smile:

I da samo naglasim da nemam razloga da budem pristrasna...ipak je Maja gradonačelnica u gradu u kojem ja lično ne živim.

Neko je pravio paralelu sa HDZom i njegovim preobrazajem pa sam zato to napisao. I Sanader je neko ko je bio u HDZu sve godine, cutao na sva zverstva koje je Tudjmanov rezim cinio, ali je u jednom trenutku shvatio da Hrvatsku treba povesti napred u EU i promenio plocu. Sada vlada u koaliciji sa Srbima. Zato i kazem da se rulja okrece za liderima pa me nimalo ne bi iznenadilo kada bi smradikali sutra postali proevropejci. Ali na to moraju da ih pozovu grobar i pussylips, ne Maja. Ili da se ova dvojica povuku i prepuste sve Maji, sto opet nece da se desi. Dakle, ne verujem u te scenarije, samo ih iznosim kao mogucnosti.

Ja ne poznajem niti jednog glasaca SRS koji je nekada glasao za DOS. Takva osoba je najblaze receno sizofrena. Mozda i jesu za Kostunicu, ali to mu je ionako smradikal u odelu.
Ogromna vecina njihovih glasaca ljubi guzicu The Duke-u i kunu se u grobara i pussylipsa.
mogu da ti budu sizofreni koliko hoces ali septembra 2000 80% danasnjih radikalskih glasaca je glasalo za Kostunicu...

nikolić:maja gojković prekinula kontakte sa srs
Politika - Pre 44 minuta

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Nikolić izjavio je da je Maja Gojković prekinula kontakte sa SRS, ali da neće biti isključena iz stranke.

Nikolić je, prenosi se izjava iz jednog beogradskog nedeljnika, rekao da Gojkovićeva ne dolazi u stranku i da joj zamera što "izmišlja neki novi put SRS".

On je naveo da iz intervjua Gojkovićeve provejava misao o tome da stranka treba da bude vođena na potpuno drugi način, a da nema snagu da se u stranci za to izbori.

"Da hoće, nema toga što u stranci ne bi postigla, a to je jedini legalni put", prokomentarisao je Nikolić, ističući da je Gojkovićeva, koja je i gradonačelnik Novog Sada, zaboravila da je bila kandidat SRS-a.

On je naglasio da Gojkovićeva, iako to mnogi očekuju, neće biti isključena iz stranke, da je sa njom vodio tročasovni razgovor o tome kako mediji pokušavaju da ih posvađaju i da će se tek videti koliko će biti inteligentni da to spreče.

Nikolić je rekao da "Srbija mora da se deli između demokrata i radikala", da građani treba da odlučuju birajući između dve velike stranke i da "ne može da postoji neko treći, kome ne znate profil i ko na kraju sam odlučuje ko će od ove dve partije biti na vlasti".

i na kraju kao glavni likovi ostanu toma i aca,sve dok se i oni ne pokace a i od kada je voja u buvari,mnogo su omeksali,neki put voju aca imitira,za skupstinskom govornicom,zadnji put videh,poceli da pricaju o eu,hteli u koaliciju sa dss,sve ono o cega se dize voji kosa na glavi,koji bi garant tomi i aci sve po spisku ali nije u toj poziciji da se kaci sa njima

muppets_together.jpg

Ja sam odavno rekao da je Maja pogrešila stranku.

Medjutim, bilo bi tužno da nestane takva stranka sa sastavom Mapet Šou likova.
A svi smo voleli Mapet Šou zbog skečeva koje su radili. Nekako je život bio zanimljiviji...

Ne bih ulazila u polemiku ko se i da li se raspada...nešto me te stvari unutar bilo koje stranke i ne interesuju...više se osvrćem na lik i delo nekog pojedinca iz javnog života, a shodno tome, često okarakterišem i samu stranku...poistovetim ih, jer je opšte poznato da predstavnici političkih partija i ne govore u svoje ime, već izlažu stav stranke po bilo kom pitanju, ali masu puta sam već istakla da mi se dopada Maja Gojković...njen lik i delo i sve što je do sada postigla...i mislim da je sve postigla zahvaljujući svojim sposobnostima, a ne pripadnosti određene političke partije, a u ovom slučaju SRS-a.:smile:

Uostalom svedoci smo njenih mnogobrojnih javnih nastupa i zaista, realno gledajući, još nisam primetila da nije bila na nivou, ma kakav joj sagovornik " dopao"...izuzetno pametna i obrazovana žena.:smile:

I da samo naglasim da nemam razloga da budem pristrasna...ipak je Maja gradonačelnica u gradu u kojem ja lično ne živim.
А шта је то конкретно?
Мисим на ш'а конкретно мислиш када кажеш да је она до сада постигла?

Ne volem je, što kaže crow, nema tu razlike......U radikalima je čvrsta stranačka disciplina i ovo je možda izrežirano da se pokaže da tamo ima i drugačijih mišljenja:cool:....

Back