A ko si ti da određuješ ko je isfrustriran i da li će i kako da rađa sopstveno dete? Imaš neku licencu? Zakon ti to dozvoljava ili si dokon pop a ponestalo ti prasića?
Je l se tebi neko meša u to šta ćeš raditi sa svojim penisom i spermom? Da li ćeš da ga otfikariš, prodaš, produžiš, pokloniš ili iznajmljuješ? Ako su žene koje odlaze u banku sperme loše, šta su onda muškarci koji doniraju spermu bez da ih je briga što negde u belom svetu obitava ko zna koliko njihovih potomaka?
Mani me se sa tim nebulozama o frustriranim ženama od karijere u zemlji Srbiji. Mnogo vi gledate Sex i grad.
a ko si ti lili bilo ko da mi nameces paradiranje po gradu po osnovu seksualne orijentisanosti?
ti si ovu raspravu svela na feministicki ugao gledanja muskarac vs zena a meni su i gomila muskaraca bez mozga bolidi,dakle ti sto prodaju svoj semeni materijal za par desetina dolara su teski idioti

iako je muško.
pa mu napravili matericu do sad još uvek zabranjenim postupkom jerbo prlja kalup svetog čeljadeta. Instalirali je nazad pa uspeo da zatrudni, mislim SF priča al' ajde.