Raspad Dveri?

Треба сви да спусте лопту и да наставе да раде оно што су започели,без обзира на то што се десило.Одборници имају мандате на своје име и није важно да ле ће писати Двери или не ,оно што је важно је како ће радити и гласати.
Ако се не организују као странка,овакве ће им се ствари дешавати и у будуће.

Paradoksalno je da Dverasi kazu da nemaju clanstvo, a sada su dvojicu clanova iskljucili iz clanstva. :lol:

Dveri moraju aktivnije da se uključe u politički život. Gledanje sa strane, pisanje saopštenja, davanje intervjua, vikati izbori su pokradeni i tome slično nije dovoljno u trenutku u kome se Srbija nalazi. Sve to podržavam, ali uz aktivnije učešće u političkom životu.

Kod nas dveri ne da su aktivni, nego su agresivni. Postali su gori od subotara. Pred izbore su išli od kuće do kuće i opominjali ljude šta je ko od njih kome učinio, pa da se glasa, jel, jer nezna se ko će sutra na vlast. Svuda se guraju, čak i tamo gde politici nije mesto.
Ušli su u crkvu, ovde mislim na građevinu, a ne crkvu kao zajednicu,većina ne zbog verskih osećanja, već zbog poena-glasova ucenjenih vernika, a gde gde i sveštenika... prljaju najčistije narodu.
Kome prodaju mu*a za bubrege? Verujem, idem u crkvu, ali mi je više muka od njihovih aktivnosti,
I ja ih zovem Zveri.

А да нису и куповали гласове и возили их комбијима на гласање,то ниси приметила?:think:,како је то могуће?:confused:
Kod nas dveri ne da su aktivni, nego su agresivni. Postali su gori od subotara. Pred izbore su išli od kuće do kuće i opominjali ljude šta je ko od njih kome učinio, pa da se glasa, jel, jer nezna se ko će sutra na vlast. Svuda se guraju, čak i tamo gde politici nije mesto.
Ušli su u crkvu, ovde mislim na građevinu, a ne crkvu kao zajednicu,većina ne zbog verskih osećanja, već zbog poena-glasova ucenjenih vernika, a gde gde i sveštenika... prljaju najčistije narodu.
Kome prodaju mu*a za bubrege? Verujem, idem u crkvu, ali mi je više muka od njihovih aktivnosti,
I ja ih zovem Zveri.

I ja ih zovem Zveri.

Da. Zamisli da tebi tako verujućoj neko prlja Božji hram u kome se moliš dragom Bogu za sve duše, sem za duše ovih zveri, naravno.
Mada nisi napisala, ali imam utisak da živiš u Vojvodini.

A, čime su ti vernici ucenjeni?

Треба сви да спусте лопту и да наставе да раде оно што су започели,без обзира на то што се десило.Одборници имају мандате на своје име и није важно да ле ће писати Двери или не ,оно што је важно је како ће радити и гласати.
Ако се не организују као странка,овакве ће им се ствари дешавати и у будуће.

Дуго им траје пресабирање. Или чекају да виде шта ће се десити са овом владом и како ће се она поставити спрам проблема које треба да решава.

Vara te utisak.
Verujem da ti nisi bila primorana, ali ima koji jesu :)
Zamisli ti šta hoćeš, samo nemoj da mi stavljaš reči u usta. Odkud znaš za koga se molim i da li se molim ili ne za članove zveri?
Recimo, neko je bio ucenjen da im da svoj glas, a neko da se učlani, pardon, nema članstva :)
Zar da ne molim za te ljude?
Ili za one koji su ih primorali?
Ako ćeš da se sprdaš sa tim, evo ti još i ovo- vernici se mole i za jedne i za druge.

Дуго им траје пресабирање. Или чекају да виде шта ће се десити са овом владом и како ће се она поставити спрам проблема које треба да решава.

Mislim da čekaju ishod istrage koja nije ni počela oko izborne kradje. Od vrha vlasti (Nikolić i Vučić) su dobili uveravanja da će se to ispitati.
Nemam dokaz, ali mi se čini da zbog toga istrajavaju na principijelnom stavu i ne ulaze u koalicije. Medjutim, u Novom Sadu je izborni rezultat takav da je njihovih 5 odborničkih mesta neophodno za smenu dosadašnje vlasti. I tu bi trebali da budu pragmatični i da se vode opšttim interesom, a ne svojim principima jer taj opšti interes nije u suprotnosti sa jednim od njihovih ciljeva.

Зато ја и кажем да треба да спусте лопту и терају оно због чега су и ушли у политичку утакмицу са партијама.
Mislim da čekaju ishod istrage koja nije ni počela oko izborne kradje. Od vrha vlasti (Nikolić i Vučić) su dobili uveravanja da će se to ispitati.
Nemam dokaz, ali mi se čini da zbog toga istrajavaju na principijelnom stavu i ne ulaze u koalicije. Medjutim, u Novom Sadu je izborni rezultat takav da je njihovih 5 odborničkih mesta neophodno za smenu dosadašnje vlasti. I tu bi trebali da budu pragmatični i da se vode opšttim interesom, a ne svojim principima jer taj opšti interes nije u suprotnosti sa jednim od njihovih ciljeva.

Јавне претње централе Покрета Двери

Саопштење поводом јавних претњи централе Покрета Двери

Згрожени маниром централе Двери која јавно прети свим активистима који се противе приватизацији покрета од стране Старешинства који чине: Бранимир Нешић, Бошко Обрадовић, Владан Глишић, Радован Тврдишић, Данило Тврдишић, Зоран Радоичић и Срђан Ного, дужни смо јавности да скренемо пажњу шта ова група монополиста тренутно ради са циљем даљег разбијања Покрета:

1. Преко интернет портала www.dverisrpske.com прете тужбама Мирославу Паровићу, Александру Ђурђеву и свим активистима који се осмеле да мисле својом главом и који не желе да раде у приватној, породичној фирми чланова Старешинства Двери. Ова групација узурпатора почела је да се понаша као да поседује тапију на црквенословенске појмове, светосавско родољубље и бригу о општем интересу. Постављамо питање да ли ће сутра уследити претње тужбама и за коришћење појмова као што су Србија, породица и мајка, или им је тзв. “бренд” Двери важније од мајке, породице и Србије?

2. Повереништвима по Србији шаљу мејлове у којима се од активиста тражи да се изјасне да ли ће безпоговорно следити све одлуке Старешинства, а свакоме ко се изјасни другачије прете тужбама на исти начин као што прете Повереништву Нови Сад. Пре годину и по дана сви смо поверовали Старешинству Двери да ће овакви диктаторски методи у Србији заувек остати иза нас.

3. Обмањују јавност и Покрет да је иза одлуке о избацивању Новосадског повереништва стало и Руководство покрета, а истина је да нису ни питали Руководство за став и мишљење о срамном чину разбијања покрета од стране Старешинства. Ово је још један у низу доказа да је једина одметнута структура у Покрету уствари Старешинство које никога ни за шта у Покрету нити консултује нити пита, а о свим процесима тајно одлучује.

4. Иако је од Ђурђевданских избора до данас Старешинство са структуром покрета комуницирало углавном путем мејлова, баш данас је већина чланова Старешинства у обиласку повереништава по Србији са циљем клеветања Новосадског Повереништва и завођења опште диктатуре у Покрету. Интересантно је како су баш сада успели да одвоје време за овакву свеобухватну активност, а до сада нису одговарали чак ни на телефонске позиве.

Као одговорни и пристојни људи заиста немамо потребу да даље учествујемо у рату саопштењима. Наш позив за сазивање ванредног Сабора на ком би сви имали прилику да се изјансе о тренутном стању у покрету и даље стоји, и није нам јасно из ког разлога Старешинство инсистира на безличним саопштењима, а одбија саборни дух, живу реч, аргументе и договор.

Миланка Бркић, одборник у Скупштини града Новог Сада

Мирослав Паровић, шеф одборничке групе у Скупштини града Новог Сада

Александар Ђурђев, одборник у Скупштини града Новог Сада

Митар Шобот, одборник у Скупштини града Новог Сада

Мирослав Илић, одборник у Скупштини града Новог Сада

Горан Миленковић, члан Повереништва Двери Нови Сад

Дејан Милановић, члан Повереништва Двери Нови Сад

Данијел Кулачин, члан Повереништва Двери Нови Сад

Богдан Кукић, члан Повереништва Двери Нови Сад

Давор Переула, члан Повереништва Двери Нови Сад

Мирела Новаковић, члан Повереништва Двери Нови Сад

Драгиша Васиљевић, члан Повереништва Двери Нови Сад

Богдан Амиџић, члан Повереништва Двери Нови Сад

Сунчица Марковић, члан Повереништва Двери Нови Сад

Стефан Мијовић, члан Повереништва Двери Нови Сад

Јован Илић, члан Повереништва Двери Нови Сад

Немања Новаковић, члан Повереништва Двери Нови Сад

Стојан Иванишевић, члан Повереништва Двери Нови Сад

Нови Сад, 8. август 2012

Информативна служба

Лепо је видети оволико срећних и задовољних људи који ништа не покушавају да ураде ,али зато имају чувену реченицу :"Знао сам" и "рекао сам ".

ПУТИН ПОДРЖАО ДВЕРИ :super::klap:

Руски лидер указао на велику духовну блискост руског и српског народа кроз векове и да је свестан да је Србија у протеклом периоду пролазила кроз многе тешкоће. Изразио је наду да ће се односи још више развијати и нагласио да ће лично дати све од себе да тако буде
НA форуму „Селигер“, који се одржава на истоименом језеру у Тверској области у Русији, представник Двери, Иван Костић, сусрео се са председником Русије, Владимиром Путином, и уручио му поклоне - српску заставу и програм Покрета Двери.

Делегација Двери је иначе била једини страни учесник форума који је окупио бројне руске организације.

То је била јединствена прилика да у личном обраћању представник Двери постави питање председнику Путину о томе шта мисли о могућностима даљег развијања и продубљивања пријатељских односа између Русије и Србије.

Председник Путин је одговорио да постоји велика духовна блискост руског и српског народа кроз векове, као и да је свестан да је Србија у протеклом периоду пролазила кроз многе тешкоће. Изразио је наду да ће се односи још више развијати и да ће лично дати све од себе да тако буде.

Председник Русије, Владимир Путин, фотографисао се са делегацијом Двери када је видео српску заставу, иначе му је било немогуће прићи због јаког обезбеђења.

629627.jpg

http://fakti.org/serbian-point/dveri-uricile-putinu-srpsku-zastavu-i-svoj-program

ПУТИН ПОДРЖАО ДВЕРИ :super::klap:

Руски лидер указао на велику духовну блискост руског и српског народа кроз векове и да је свестан да је Србија у протеклом периоду пролазила кроз многе тешкоће. Изразио је наду да ће се односи још више развијати и нагласио да ће лично дати све од себе да тако буде
НA форуму „Селигер“, који се одржава на истоименом језеру у Тверској области у Русији, представник Двери, Иван Костић, сусрео се са председником Русије, Владимиром Путином, и уручио му поклоне - српску заставу и програм Покрета Двери.

Делегација Двери је иначе била једини страни учесник форума који је окупио бројне руске организације.

То је била јединствена прилика да у личном обраћању представник Двери постави питање председнику Путину о томе шта мисли о могућностима даљег развијања и продубљивања пријатељских односа између Русије и Србије.

Председник Путин је одговорио да постоји велика духовна блискост руског и српског народа кроз векове, као и да је свестан да је Србија у протеклом периоду пролазила кроз многе тешкоће. Изразио је наду да ће се односи још више развијати и да ће лично дати све од себе да тако буде.

Председник Русије, Владимир Путин, фотографисао се са делегацијом Двери када је видео српску заставу, иначе му је било немогуће прићи због јаког обезбеђења.

629627.jpg

http://fakti.org/serbian-point/dveri-uricile-putinu-srpsku-zastavu-i-svoj-program

Ово је жалосно...Владимире, шта ти мислиш о Дверима и продубљивању односа ?

Back