Phobos01
Početnik
- Poruka
- 18
placaju i ovu drugu stranu...ne botovsku...obe strane su postale grozne i ekstremne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cim napadas studente znaci DA SI VUCICEV BOTplacaju i ovu drugu stranu...ne botovsku...obe strane su postale grozne i ekstremne
Mario , da se to organizuje i ocigledno EU trebaju botovi na kilo , pa kao sto indijci rade amerima, tako srbi EU...Biće MALA BARA PUNA BOTOVA![]()
![]()
o tome pricam ili sa nama ili ne.....pa nisam bas zbog ovoga i nece meni sigurno paljevina da govori ko samcim napadas studente znaci DA SI VUCICEV BOT
i postedi nas ja sam neutralan lalala fore. okej ?![]()
5. ti je post na forumu a vec SI RASKRINKAN.o tome pricam ili sa nama ili ne.....pa nisam bas zbog ovoga i nece meni sigurno paljevina da govori ko sam
Napisao si veliku istinu.cim napadas studente znaci DA SI VUCICEV BOT
Podeljena Srbija - nema izmeđui postedi nas ja sam neutralan lalala fore. okej ?![]()
Napisao si veliku istinu.
Svi koji nisu Vučićeve sluge, podržavaju studente.
Podeljena Srbija - nema između. Ne daj Bože da se Srbi slože (stara istina).
Vise nego profesore, sigurno.Naleteo sam na ovaj linkovani tekst:
Imala je 11 profila na društvenim mrežama i dobijala je zadatke i uvek je mogla da čuje „ili ćeš da radiš ili ćeš da dobiješ otkaz.“ -- link
Zanimalo me kako ih plaćaju. Po učinku ? - po tvitu, po rejtingu, po vremenu provedenom na mreži,.. kako i koliko ?
Ali to ne vidim u tekstu.
Kako plaćaju botove i iz kojih "budžetskih linija" ili Reketa ili Donacija ?.
Jeste razmišljali o tome ? Možda bi neki plaćenik znao više o tome![]()
Tihomir radi u 3 smene, a ljudi kukaju kako nema posla. Ima posla ko hoće da radi![]()
Garfo se slatko nasmijao! Znači više?!100 evrića mjesečno, na ruke naravno.
Ti si običan spam bot. To ti je ona baba sa dna kace opštinske šalter službe koja sva u zavojima čeka penziju ili bog da je pozove.5. ti je post na forumu a vec SI RASKRINKAN.
koliko vas vucicevih botova se registruje dnevno?
I KOLIK VAM JE BREEEE DNEVNICA??
krivo mi je sto neki dobijaju pare a ja moram da volontiram.Ti si običan spam bot. To ti je ona baba sa dna kace opštinske šalter službe koja sva u zavojima čeka penziju ili bog da je pozove.
Preporuka:krivo mi je sto neki dobijaju pare a ja moram da volontiram.
uneo se razdor medju cacije. blizi nam se kraj![]()
Aj molim te ne lupajNaleteo sam na ovaj linkovani tekst:
Imala je 11 profila na društvenim mrežama i dobijala je zadatke i uvek je mogla da čuje „ili ćeš da radiš ili ćeš da dobiješ otkaz.“ -- link
Zanimalo me kako ih plaćaju. Po učinku ? - po tvitu, po rejtingu, po vremenu provedenom na mreži,.. kako i koliko ?
Ali to ne vidim u tekstu.
Kako plaćaju botove i iz kojih "budžetskih linija" ili Reketa ili Donacija ?.
Jeste razmišljali o tome ? Možda bi neki plaćenik znao više o tome![]()
Aj molim te ne lupaj
Caci i botovi haha
Jel zna caci sta je bot.hahaPa ako me moliš, razmisliću...
Ne znam ,Jel zna caci sta je bot.haha
pffff pa to mi firma burazPreporuka:
Obratiti se na adresu : Uprava za vodovod i kanalizaciju.
jos jedan dokaz da su "studenti" u sluzbi rezimaKoliko su sklonili para dok se studenti i gradjani zamajavali blokadama...ja mislim sigurno nekoliko desetine milijarde evra.
ti pricas uglavnom gluposti i radis na kvantitetja volontiram
![]()