Raskrinkani botovi: Kolika je cena internet podrške vlasti?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jos jedan dokaz da su "studenti" u sluzbi rezima :klap:
1752608040926.png

Ti "studenti" koji su razvodnili proteste i drugi ubaceni elementi jesu ali pravi studenti ne,
znaci slazemo se da su pravi studenti oni koji zele da uce, a ne ovi krivinasi sto trose tatine pare na zurke po raskrsnicama umesto da se skoluju?

(ne nemislim na one bosance sto kampuju po sred beograda nego na desetine hiljada onih koji nameravaju da zavrse studije)

znaci slazemo se da su pravi studenti oni koji zele da uce, a ne ovi krivinasi sto trose tatine pare na zurke po raskrsnicama umesto da se skoluju?

(ne nemislim na one bosance sto kampuju po sred beograda nego na desetine hiljada onih koji nameravaju da zavrse studije)
Ne, pravi studenti su zapoceli prve proteste ispred predsednistva i posle su te proteste razvodnili, neko je razvodnio te proteste, nije nikome trebalo ono setanje do Brisela i takve gluposti., to je kao da od dzelata trazis da te ne ubije.

5. ti je post na forumu a vec SI RASKRINKAN.

koliko vas vucicevih botova se registruje dnevno? :think:

I KOLIK VAM JE BREEEE DNEVNICA??
nije dnevnica nego sam placen sam za sat pogledaj film " kad porastem bicu kengur" scena gde lik prica o stadionu za tebe ko rodjena...ja mislim da svoja nezadovoljstva naredjane neuspehe godinama treba da pretocite u energiju. "ajde prvo da pocistimo, svoju kucu, svoje dvoriste pa da vidimo sta se tu desava".....zao mi je sto su se glumci i ostali umetnici deklarisali u ovom haosu....bia nadgleda sve vrste drustvenih mreza i nacine komunikacija preko neta...medju vama sam na svakom vasem skupljanju....morao sam original da korigujem zbog moderatora

5. ti je post na forumu a vec SI RASKRINKAN.

koliko vas vucicevih botova se registruje dnevno? :think:

I KOLIK VAM JE BREEEE DNEVNICA??
svi "ONI" su trebali da ostanu deo drustva...a ne da se politizuju....ja glumce i sportiste volim ili sam voleo zbog toga sto oni rade ...ova ili ona strana....a ne zbog toga sta misle i dal su za ovog i onog....ja imam pekara pored, covek pece najbolji leba na svetu al voli da glumi lika koji se razume u krovove zato sto mu to brat radi pa se pravi bitan....ali realno nema pojma o krovovima...i to je ok, ja ga volim kao pekara tu kida sta ume i pece najbolji leba al savet o krovu i ako mi je gotivan lik nikad nebi trazio od njega

nije dnevnica nego sam placen sam za sat pogledaj film " kad porastem bicu kengur" scena gde lik prica o stadionu za tebe ko rodjena...ja mislim da svoja nezadovoljstva naredjane neuspehe godinama treba da pretocite u energiju. "ajde prvo da pocistimo, svoju kucu, svoje dvoriste pa da vidimo sta se tu desava".....zao mi je sto su se glumci i ostali umetnici deklarisali u ovom haosu....bia nadgleda sve vrste drustvenih mreza i nacine komunikacija preko neta...medju vama sam na svakom vasem skupljanju....morao sam original da korigujem zbog moderatora
sad nam je jasnije.

ciji bese da si klon?

To ni sudija ni advokat, da ne govorim ozbiljan inženjer ili doktor nemaju, pa ni admin na nekom forumu....dok drugi botovi rade za kikiriki od kojeg mu uzmu za banane i kineze koje pojedu u
Uh, užas....jedan mi u poverenju rekao da ima platu 5000 evra plus 13 platu plus besplatnu avio kartu jednom godišnje buki gde u svetu plus topli obrok po narudžbini kada radi....

To nitko normalan ne bi niti htio, niti dozvolio sebi da ga krimosi servisiraju

Back