DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.013
Ti "studenti" koji su razvodnili proteste i drugi ubaceni elementi jesu ali pravi studenti ne, "samo mu jebbati mir i stabilnost" Srdjan Zunic Leta Gospodnjeg 2025!jos jedan dokaz da su "studenti" u sluzbi rezima![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti "studenti" koji su razvodnili proteste i drugi ubaceni elementi jesu ali pravi studenti ne, "samo mu jebbati mir i stabilnost" Srdjan Zunic Leta Gospodnjeg 2025!jos jedan dokaz da su "studenti" u sluzbi rezima![]()
jos jedan dokaz da su "studenti" u sluzbi rezima![]()
na forumu sam 22 godine a i dalje se ne mogu nacuditi sizofrenoj ostrascenosti pojedinaca.ti pricas uglavnom gluposti i radis na kvantitet
vucic je taj koji nudi ili taj koji jede sendvic? dogovori se sa sobom
Ma on ne jede te splacine to samo gura Tomi Moni i onom Sinisi...vucic je taj koji nudi ili taj koji jede sendvic? dogovori se sa sobom![]()
znaci slazemo se da su pravi studenti oni koji zele da uce, a ne ovi krivinasi sto trose tatine pare na zurke po raskrsnicama umesto da se skoluju?Ti "studenti" koji su razvodnili proteste i drugi ubaceni elementi jesu ali pravi studenti ne,
da jbt. gde nam je tomamoma?Ma on ne jede te splacine to samo gura Tomi Moni i onom Sinisi...
Prica se da je u Francuskoj.da jbt. gde nam je tomamoma?
nikoga ne pominje mesecima
tvoje argumentacije su zani toma mona nije u stanju da izgovori kako treba
Ne, pravi studenti su zapoceli prve proteste ispred predsednistva i posle su te proteste razvodnili, neko je razvodnio te proteste, nije nikome trebalo ono setanje do Brisela i takve gluposti., to je kao da od dzelata trazis da te ne ubije.znaci slazemo se da su pravi studenti oni koji zele da uce, a ne ovi krivinasi sto trose tatine pare na zurke po raskrsnicama umesto da se skoluju?
(ne nemislim na one bosance sto kampuju po sred beograda nego na desetine hiljada onih koji nameravaju da zavrse studije)
a sta ocekujes od decurlije koja nema pojma od cega je pun frizider i zbog cega prekidac pali svetlo?nije nikome trebalo ono setanje do Brisela i takve gluposti.
neki su zavrsili i po ambasadama u Evropi...znam lika, koji je daleko dogurao, kakve su nu bile sposobnostiTe usluge su posao bez ikakvog obrazovanja tj megatrend i slično.
Naravno da je trebalo pokrenuti srbe iz učmalosti parizera i 2 jaja luksuza.Ne, pravi studenti su zapoceli prve proteste ispred predsednistva i posle su te proteste razvodnili, neko je razvodnio te proteste, nije nikome trebalo ono setanje do Brisela i takve gluposti., to je kao da od dzelata trazis da te ne ubije.
nije dnevnica nego sam placen sam za sat pogledaj film " kad porastem bicu kengur" scena gde lik prica o stadionu za tebe ko rodjena...ja mislim da svoja nezadovoljstva naredjane neuspehe godinama treba da pretocite u energiju. "ajde prvo da pocistimo, svoju kucu, svoje dvoriste pa da vidimo sta se tu desava".....zao mi je sto su se glumci i ostali umetnici deklarisali u ovom haosu....bia nadgleda sve vrste drustvenih mreza i nacine komunikacija preko neta...medju vama sam na svakom vasem skupljanju....morao sam original da korigujem zbog moderatora5. ti je post na forumu a vec SI RASKRINKAN.
koliko vas vucicevih botova se registruje dnevno?
I KOLIK VAM JE BREEEE DNEVNICA??
svi "ONI" su trebali da ostanu deo drustva...a ne da se politizuju....ja glumce i sportiste volim ili sam voleo zbog toga sto oni rade ...ova ili ona strana....a ne zbog toga sta misle i dal su za ovog i onog....ja imam pekara pored, covek pece najbolji leba na svetu al voli da glumi lika koji se razume u krovove zato sto mu to brat radi pa se pravi bitan....ali realno nema pojma o krovovima...i to je ok, ja ga volim kao pekara tu kida sta ume i pece najbolji leba al savet o krovu i ako mi je gotivan lik nikad nebi trazio od njega5. ti je post na forumu a vec SI RASKRINKAN.
koliko vas vucicevih botova se registruje dnevno?
I KOLIK VAM JE BREEEE DNEVNICA??
sad nam je jasnije.nije dnevnica nego sam placen sam za sat pogledaj film " kad porastem bicu kengur" scena gde lik prica o stadionu za tebe ko rodjena...ja mislim da svoja nezadovoljstva naredjane neuspehe godinama treba da pretocite u energiju. "ajde prvo da pocistimo, svoju kucu, svoje dvoriste pa da vidimo sta se tu desava".....zao mi je sto su se glumci i ostali umetnici deklarisali u ovom haosu....bia nadgleda sve vrste drustvenih mreza i nacine komunikacija preko neta...medju vama sam na svakom vasem skupljanju....morao sam original da korigujem zbog moderatora
e drago mi je, zovi me klon, bot sta god...al nisam neprijatelj...nekim ljudima u glavi je ostalo samo to da prebace zbog razlike u misljenjimasad nam je jasnije.
ciji bese da si klon?
To ni sudija ni advokat, da ne govorim ozbiljan inženjer ili doktor nemaju, pa ni admin na nekom forumu....dok drugi botovi rade za kikiriki od kojeg mu uzmu za banane i kineze koje pojedu u
Uh, užas....jedan mi u poverenju rekao da ima platu 5000 evra plus 13 platu plus besplatnu avio kartu jednom godišnje buki gde u svetu plus topli obrok po narudžbini kada radi....