_Saint
Primećen član
- Poruka
- 572
DA divlja, ali ako vec razmishljash o raskidu zato shto ti je dosadno, na koji nachin onda volish tu osobu i kojim intezitetom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_Saint:DA divlja, ali ako vec razmishljash o raskidu zato shto ti je dosadno, na koji nachin onda volish tu osobu i kojim intezitetom?
divlja:Mislim, otkud tebi ideja da se dosada nece pojaviti u drugoj vezi i kad ce ona da se pojavi. Kolotecina i dosada je problem ljudi i koji nisu u vezi, to je problem kompletne populacije na zemaljskoj kugli. Samo je poenta da shvatis, ako si ti samoj sebi dosadna, nema ti pomoci ni u vezi ni van veze.
alya:Slazem se sa divljom......u potpunosti....amin...![]()
chika_doktor:alah uekber morituri te salutant![]()
Ma ne znamo bre svi! Ispricaj ti jos jednom za svaki slucaj. Taman ce i Bojana odnekud da se pojavi pa da krenu varnice. :-?Nevernik u to:ovo me strasno podsetilo na moju vezu... svi znamo sta se dogodilo![]()
![]()
Maslachak:...ja sam bila/postala nezadovoljna vezom koja me je nekada ispunjavala i chinila srecnom.
...problem su mi postale sushtinske razlike, koje jedan izlazak u bioskop ili seks u kadi ne mozze da reshi.... - posesivnost, neinicijativnost, konstantno tuljenje...
...i onda sam se umorila, i prsla i vishe me je mrzelo da ga stalno podizzem sa dna ( na kom realno i nema razloga da bude), i mrzelo me je vishe da ohrabrujem i da bodrim (a ako nekog volish, ne treba to da ti pada teshko....) iz prostog razloga shto nisam neisrpan izvor energije i ponekad kad padnem, zzelim da mene digne i kazze - bice sve u redu, ja sam tu.
u svakom sluchaju, i ja sam kriva za sve to. nisam se zzalila, a trebalo je. niko, ili su retki ti koji umeju da chitaju misli - te nije trebalo to da ochekujem od njega. trebalo je u startu da kazzem shta mi smeta, a ne da budem ubedjena da mogu sve da iznesem. zato shto ne mogu.
verujem da su promene moguce. ne verujem da stizzu preko noci. ali ne treba pothranjivati mane svog partnera i ochekivati da ce ti biti zahvalan, jerbo to nije u ljudskoj prirodi.
i na kraju - ljubav, zajednishtvo i bliskost jesu bitne stvari. ali iskreno mislim da je bitno biti i svoj - imati samo SVOJ hobi, imati samo SVOJE prijatelje ili neko interesovanje i delovanje van zajednichkog. ako ne gradish sebe, ne mozzesh graditi ni vas.
divlja:Pazi ovako, niko nikog ne moze da voli konstantno, u svakom trenutku, tako da oseca pun intezitet svojih osecanja. Al' to ne znaci da je ljubav nestala. To su cesti tripovi, kad se ljubav poistovecuje iskljucivo sa stanjem zaljubljenosti, sa strascu na pocetku veze. Ono, pobrkani loncici.
U stvari kad bolje razmislim, ljubav i nije tako slatka stvar, leprsava, jok brate, teska je ko crna zemlja!Medjutim, vraca ti se desetostruko. :wink:
mokica:Sta uraditi sa vezom od tri godine u kojoj vam je postalo uzasno dosadno? Volite se,ali to je nazalost sve, nema one zaljubljenosti,sve je zapalo u kolotecinu...
mokica:Sta uraditi sa vezom od tri godine u kojoj vam je postalo uzasno dosadno? Volite se,ali to je nazalost sve, nema one zaljubljenosti,sve je zapalo u kolotecinu...
Ubo si ga ko prstom u oko. To je to!cvele_kv:pa vi ste zreli za brak.![]()