raskid

muskarac sa principima :)

i sam je pricao uvek pa i tokom raskidanja da mu u sexu samnom nista nije falilo, sta je onda trazio sa njima?

i ja sam imala ponude, pa sam odbila zbog njega.

A ko zna mozda je hteo videti kako izgleda u drugoj pici.:)

E najjaci su mi ljudi koji traze da drugi imaju principe, a oni ih nemaju ni od korova.:hahaha:

e a i nije samo fora sto je bio sa njima nego mi se kleo da to nije tacno :confused:
sta treba da mislim o osobi koja se kune a laze, a nisam ga terala da se kune :neutral:

Laz vec nikako ne valja, treba biti iskren i kud pukne,
zasto posle neizbezne situacije jos i savest kasnije da opterecuje,
samo istina - nista manje od toga,
a lazovu :bye::bye:

pa....za mene je normalan na pr..onaj koji voli i to pokazuje
mislim ne vidim ja tu sad da je nesto preterano zahtevno

Jedna prava ljubav moze da se razvije samo izmedju srodnih dusa neopterecenih raznim predrasudama i ciljevima prazne taštine. U beskrajnoj medjusobnoj potrazi samo malo njima u zivotu uspe da se i nadju.
A za ostalo sledi pravilo - uzmi sve sto ti zivot pruza,
ne vredi cekati 7-cu dobijenu na LOTO

:)

Da li vam se desava da na raskidu kazete nesto sto ne mislite?
Jednostavno kazete da bi uvredili svog partnera...ili da bi mu vratili za nesto sto je vas povredilo...

Ako ne radite- sta mislite o tim osobama zasto su takve???
kad bolje razmislim...pa ponekad mozda zazalim sto nisam cutao
ali ne govorim ono sto ne mislim, samo ono sto inace ne bih rekao ;)

Jednostavno kazete da bi uvredili svog partnera...ili da bi mu vratili za nesto sto je vas povredilo...

Jednom sam rekla i posle toga je meni bilo lose koliko je to bilo odvratno, ne znam i ne zelim da znam kako je bilo njemu :confused:
Ponekad je potrebna ta odsecnost da mi neko zesce lupio o zemlju , kako ja to kazem tresnuo.. Sto jace tresne - pre ce se prizvati svesti i prihvatiti da mora da krene dalje.
To je mehanizam koji upraznjavam i prema sebi pri raskidima. Ne stedim se i ne zivim u laznim nadanjima i kvazi planovima za buducnost niti u zabludama.. Prihvatim da je kraj - kraj i da moram dalje, sama. :idea:

Neko ( blabla valjda:think:) rece da smatra da je cutanje tj samo obavestenje ne zelim da budem sa tobom dovoljno .. ne bih se slozila :)
Da me neko tako ostavi, osecala bih se ko da letim u vazduhu , a ako mene sve potencijalni razlozi za isti raskid, pitanja cija je krivica itd.. To bi mi samo unelo nemir :roll:

uglavnom kazem sve sto mislim kad mi je nebitno....ali, kad raskidam sa par recenica, mnogo mi je gore....a i njemu....jer tada mi je jos stalo a emocije su mi zavezale jezik......najgora varijanta, jer neizgovoreno boli kao ziva rana......

Jedna prava ljubav moze da se razvije samo izmedju srodnih dusa neopterecenih raznim predrasudama i ciljevima prazne taštine. U beskrajnoj medjusobnoj potrazi samo malo njima u zivotu uspe da se i nadju.
A za ostalo sledi pravilo - uzmi sve sto ti zivot pruza,
ne vredi cekati 7-cu dobijenu na LOTO

pa za usput je to ok...to ..uzmi sve sto ti zivot pruza..ali mislim da je bolje coveku da bude i sam nego da bude sa nekim da ne bi bio sam

pa za usput je to ok...to ..uzmi sve sto ti zivot pruza..ali mislim da je bolje coveku da bude i sam nego da bude sa nekim da ne bi bio sam

Da, samo sto na putu do savrsenosti ima puno znimljivih nivoa,
mozes u medjuvremenu izabrati osobu koja ti nece savrseno odgovarati,
neces moci biti sa njom u nedogled kao sa srodnom dusom,
no dozivices mnogo lepih i srecnih trenutaka koje je vredno ziveti.
A biti sam samo zato sto nemozes naci gospodina savrsenog,
to bi tek bila krajnje nepromisljena glupost.

Mada pretpostavljam ja kako je to biti zena,
moraju sebi postaviti nedostizne kriterijume,
i onda uzdisu kako je zivot tako tesko nepravedan prema njima.

Uvek precutim jer znam da je to gore od bilo cega sto mogu da kazem :lol:

A osobe koje to rade zele u tom momentu da isprazne svu tu negativnu energiju i da jednom za svagda zatvore to poglavlje.

Увек кажем оно што мислим,
па и на раскиду,
то није неко посебно стање да бих монтирала изјаве,
а и човек сам,
не дозвољавам бесу да увредим човека,
може да се опсује, што да не, али невезано за партнера,
просто онако, излети.

Иначе, сви моји раскиди су били мирни или некако тужни. :(

Ne mislim da je to loše. Čak misli da je obrazlaganje odlaska glupavo. Prilično je egocentrično, narcisoidno, zvati nekoga da se vidite kako biste mu kazali da želite kraj. Žašto mučiti tu osobu?
To je nešto što mislim od skora. Ranije sam mislila da je kul i fer kazati oči u oči. Trulež. Više ne mislim tako. Sada mislim da je sms sasvim dovoljan: Ej, ja ne bih više da budem sa tobom. Ionako nema normanog kontakta nakon veze. Čemu "fer" glupiranje? Samo da bismo se osećali malo manje loše, a u stvari je čisto foliranje i osećaj superiornosti, zapravo osećaj koji nam je potreban da bismo prekinuli, kazali to.

na neki način se slažem
najgore je kad ti neko pri raskidu objasni lepo svoje razloge
i ti vidiš da čovek nije ni kriv ni dužan
(ok naravno da nije, svako ima prava da raskida sa kime hoće i kad hoće ali u tom trenutku nam to ne izgleda tako)
a ni ti npr nisi
i onda nemaš ni koga da mrziš ni zbog čega da se kaješ
baš onako ostaneš uskraćen za neka zdrava osećanja besa, ostane samo kao neka tuga =I

Da, samo sto na putu do savrsenosti ima puno znimljivih nivoa,
mozes u medjuvremenu izabrati osobu koja ti nece savrseno odgovarati,
neces moci biti sa njom u nedogled kao sa srodnom dusom,
no dozivices mnogo lepih i srecnih trenutaka koje je vredno ziveti.
A biti sam samo zato sto nemozes naci gospodina savrsenog,
to bi tek bila krajnje nepromisljena glupost.

Mada pretpostavljam ja kako je to biti zena,
moraju sebi postaviti nedostizne kriterijume,
i onda uzdisu kako je zivot tako tesko nepravedan prema njima.

pa nije tako....niko se nece odreci ili bar vecina tih usputnih...mislim preterane su price o gospodinu savrsenom ili gospodji savrsenoj.....ali i dalje tvrdim da je bolje ostati sam nego biti sa nekim koga ne volish...to iziskuje puno zivaca....ali to je samo moje misljenje...bez ljubavi...meni je sve besmisleno

Trudila sam se da uvek raskinem na fer nacin, bez priredjivanja neprijatnih iznenadjenja toj osobi, bez dugih monologa, bez tenzije... Volim da, bez obzira na to zbog cega raskidam, na tu osobu zadrzim samo lepa secanja, da rascistimo sa konfliktima, a ne da raskid bude jedan od njih. Ne moramo da budemo prijatelji, ali da se bar kad se sretnemo pozdravimo, to je ljudski. Uvek bi sve bilo manje-vise ok, ali decko mi je jednom (u pitanju je samozaljubljeni fudbaler koji samo o utakmicama prica, a da pri tom devojku ne pita ni sta radis, ni kako si, mesec dana koliko je sve trajalio) napravio takvu scenu da sam stvarno resila da ne budem fina, odnosno da mu se revansiram, rekla mu svasta (ali sve lepo upakovano izmedju redova, bez uvreda), gledao me kao ribica otvorenih usta (ja sam se uvek samo smeskala, ovo mu je bilo nesto novo) i nikada nisam zazalila, naprotiv, osecala sam se sjajno nakon toga!

Slične teme

Back