raskid poslije 5 godina hodanja

etotako:
smatraj me svojom...:
Koji si ti destruktivac!!!

Nisam, samo sam iskrena... štaviše, veoma sam konstruktivna osoba! A to što ti ne razumeš šta je pisac hteo da kaže...
Ne, pazi situaciju: curi je ocigledno tesko. Ako nije zanemarila svoje prijatelje, tim bolje - onda ovde dolazi samo zbog toga sto to ne moze to da izbaci iz glave, pa, kao, da podeli to i sa nama. A ako nema bas nekoga pored sebe, onda to jos otezava situaciju, jer dolazi ovde ne bi li nasla bilo kakvu utehu.
Savrseno sam razumela sta si htela da kazes, a da si destruktivac rekla sam samo zbog toga sto mislim da ipak treba imati obzira prema drugima, iako je ovo na netu, iako je sve ovo, tekoreci, virtuelno i (pa, ja bih slobodno rekla) malo bolesno. Ipak smo svi mi ljudi. Primi moje pohvale za iskrenost, to svakako cenim vise od mazanja ociju, ali ja se, recimo, vodim onim: "Mudar covek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze..." :)
Pozdrav

Bad_Wolf:
Ti ko da si ostavila bubrege kod njega, pa sad imas problem kako da nastavis da zivis.

Idi lepo na nako groblje, onkolosko ili negde drugde gde ljudi imaju probleme i bice ti mnogo lakse.
Ej, pa daj malo samo saosecanja. Ljudi zasto ste tako surovi. Znam da sad ne treba svi da tetosimo onima koji imaju problem. Na mene su cak i nekad delovali komentari tipa tvog, ali samo po nekad. Zato ajde prvo malo da je utesimo, posto je friska. A ako se nastavi kriza onda cemo da je cupamo na tvoj nacin. :lol:

smatraj me svojom...:
Ne, pazi situaciju: curi je ocigledno tesko.
Jeste, teško joj je, pogrešila je, dešava se, nije ništa strašno. Ako me je nečemu naučilo moje internet iskustvo to je da su ljudi gladni i žedni ljubavi, a da su ti ljudi sa mreže isti oni koje viđam svakodnevno te da je dovoljno samo pružiti ruku i dotaći neko srce... i odmah ćeš prevazići tu nesrećnu usamljenost. Potpuno je glupo sedeti i kukati... ne vredi plakati nad prosutim mlekom!
Mislim da je jako bezveze okrenuti leđa svojim prijateljima, a još gore ne priznati tu grešku i sedeti na nekom forumu... Treba reći:
žao mi je, pogrešila sam... bla, bla
i ne ponoviti tu grešku :!:
Što se tiče moje brutalne iskrenosti... ovo nije ništa, treba da me vidiš na delu kada tešim svoju prijateljicu koja plače. Ljudi se zanose u samosažaljevanju i onda samo hladan šamar može da ih trgne iz tog blata. I mada joj se ne sviđa moja metoda, ona uvek plače meni jer zna da ću joj pomoći.

mrvica 2:
Bad_Wolf:
Ti ko da si ostavila bubrege kod njega, pa sad imas problem kako da nastavis da zivis.

Idi lepo na nako groblje, onkolosko ili negde drugde gde ljudi imaju probleme i bice ti mnogo lakse.
Ej, pa daj malo samo saosecanja. Ljudi zasto ste tako surovi. Znam da sad ne treba svi da tetosimo onima koji imaju problem. Na mene su cak i nekad delovali komentari tipa tvog, ali samo po nekad. Zato ajde prvo malo da je utesimo, posto je friska. A ako se nastavi kriza onda cemo da je cupamo na tvoj nacin. :lol:

O.K. u pravu si, ali... Kada se ja setim sta mi digne pritisak i sta zna da me zbedi, isfrustrira,... Samo relativizujem problem i eto. Npr: sta mislis kakvi bi genetski naslednici bili od tog coveka...

Pzdrv

Back