- Poruka
- 90.669
A nekad se moglo sprdati ovako. 
Što kaže kotač sve je otišlo u...

Što kaže kotač sve je otišlo u...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao i svaki narod, ima ih dobrih i losih. Medjutim za ovo sto im se desava danas mogu kriviti samo sebe. Stanje u njihovom drustvu pre 60ih i 70ih je bilo mnogo bolje nego ovo danas, zbog toga sto su imali stabilne porodice. Ovo sto se desava danas nije nist cudno, svako drustvo koje dozvoli urusavanje porodice ce da zavrsi kao i crnci u Americi. I nije rasizam samo prisutan medju bjelcima vec i medju latinosima, azijatima itd. Rasizam jos postoji u SAD-u medju pojedincima medjutim nije sistematski, sto vise danas crnac ima vecu sansu da udje na univerzitet nego bjelac ili azijat sa boljim ocjenama. Isto tako dobar deo crnaca sto zive u SAD-u nisu potomci robova pa opet ista prica kao i sa onima sto jesu.
Znaš koji je isto dojajan džojnt, onaj koji je Šajn snimao iz ćuze preko telefonaZnači ja sam Amerikanac srpskog porekla koji je i u vojsci radio i živeo sa Crncima na veru života i na ulici i u poslovima imao autoritet.
Znaš koji je isto dojajan džojnt, onaj koji je Šajn snimao iz ćuze preko telefona
Ne razumem zašto tebe izbeglog od krapinskih monstruma anglo pitanje rase jede.
Jeste, ima ih i dobrih i loših, dobri su očuvali duhovnost kroz hibridne verske oblike a loši su se odali anglosaksonskom primeru naj goreg, bilo sadizmu bilo gramzivosti bilo hedonizmu bilo nižem merilu zaslužnosti, sve naj gore.
Zato ja sa izgledom i stasom vikinga mogu da kažem da su moji Srbi i da tako procenjujem i prihvatam prema odredjenim kriterijima (te retko više "Srbe") pojedince svih nacija i kultura ukoliko su svojstveno dostojanstveni i iskreni.
Сава је неки исфрустрирани СРЈ апаратчик, љут што сам није успео да оде у Америку, или што тамо није успео ако је већ добио визу. Генерално, из сваке његове поруке избијају фрустрације према људима који су успели да се настане у САД-у и тамо успеју, и то веома детињасте фрустрације ("Сад ће црњац да вас ј-ебе а ја ћу да се смејем").
А штета јер мислим да није ПОТПУНО помахнитао саговорник, провејава некад ту неки траг рационализма и трезвености, али на једну добру иде цирка 8 хистеричних, исфрустрираних искомплексираних порука.
"Сад ће црњац да вас ј-ебе а ја ћу да се смејем".
Нисам ја крив што сте ви гола говна.Некада је дијаспора била много другачија.Да не причам каква је шиптарска или хрватска дијаспора.Ви се овде убисте од доказивања да сте "чисти" Американци и да смо ми Срби инфериорни у сваком погледу , и да сте пресрећни што имате прилику да постанете "бели" Американци.Одобравате војну, политичку и економску агресију САД против Срба и Србије, хвалите Тачија, Харадинаја и Кучана.Као да читам умоболна писанија неког монструозног хибрида Наташе Кандић и припадника ККК .
И онда очекујете да вам се ми клањамо због тих ваших срања.Када вам неко лепо напише да сте конвертитско-расистичка говна онда кукате.
Црнци су стрептомицин за вас, то вас баш много боли.
У тим црнцима ви видите нешто друго а не Афроамериканце који вас високом стопом криминалитета угрожавају.У тим црнцима ви видите нас Србе-ваше бивше сународнике , и они су вам само замена за прави објекат ваше мржње-Србе.
У тим црнцима ви видите нешто друго а не Афроамериканце који вас високом стопом криминалитета угрожавају.У тим црнцима ви видите нас Србе-ваше бивше сународнике , и они су вам само замена за прави објекат ваше мржње-Србе.
Свако, ко теби каже да ниси Србин, или да си лош Србин- у моје име на'рани- знаш чиме; ја одговарам за доказивање.Normalno da nismo Srbi ali neki osećamo vezu sa precima te i dužnost istene rodu.
Ти си био и остао Србин, у духовној вериткали, у духу, у моралном и етичком нормативу.
Не мешам се у твој ресор.Де не прди у нормативу![]()
Definitivno nešto nije u redu sa korisnikom @savasavanovic.Драго ти је што халуцинираш? Шта нам то говори о твом менталном здрављу? Није ли ово довољан разлог да се с тобом не комуницира?
Rastrojen čovek. Nije se tome podrugivati. Nejasno je samo kojoj poraženoj grupi pripada - '89. ili '45.Definitivno nešto nije u redu sa korisnikom @savasavanovic.
Apsolutno se slažem s tobom.Rastrojen čovek. Nije se tome podrugivati. Nejasno je samo kojoj poraženoj grupi pripada - '89. ili '45.
Sava Savanović je veliki čovek u poređenju sa tobom.Definitivno nešto nije u redu sa korisnikom @savasavanovic.
Ti mene zasmejavaš.Не идеш ми на живце, већ ме засмејаваш, али на другој теми.
На овој теми, нисам више хтео да коментаришем, јер сам проценио да није хумано да толико цвељам ове беле Американце српског порекла, имају они довољно својих мука.
Одеш у неку туђину, прихватиш туђу културу а иза угла вреба неки црнац са тољагом.Ваљда је уобичајено у тим напредним, демократским и цивилизованим друштвима, да страхујеш за свој живот и безбедност у свом граду, стану, радном месту и да не смеш ни да писнеш због тога, већ једино можеш да трчиш на неке форуме из Србије да нешто напишеш о томе .
Ucesnici na diskusije koji ne zive u SAD ne treba da komentarisu o ovoj temi.