Rasizam i tinejdzeri

da se ne lazemo,oni se svuda ponasaju,da kazem,bahato.
drzava nema nikakve veze sa tim.

A zasto kad kazete romi-cigani,pomislite na one ispod mosta ,koji zive u barakama i koji nemaju sta da jedu i ne znaju da pricaju??msm:roll:
bahati su,bole ih uvo realno i da im daju milione za dan bi potrosili i posle opet ne bi imali nista.zato im ne treba ni dati..ne govorim za sve!

A zasto kad kazete romi-cigani,pomislite na one ispod mosta ,koji zive u barakama i koji nemaju sta da jedu i ne znaju da pricaju??msm:roll:
bahati su,bole ih uvo realno i da im daju milione za dan bi potrosili i posle opet ne bi imali nista.zato im ne treba ni dati..ne govorim za sve!

ja sam svoj stav o njima lepo izlozila.........
ovde se povela prica o onima koji ne rade nista,dobili stan blah..........
i na njih se to i odnosi.
ostalima svaka cast.

Zasto??vecina tako ,,voli,, da zivi,i kada bi se nesto preduzelo oni bi se vratili na staro...takav im je mentalitet(ne svima naravno)..evo primera..
Nisu imali gde da zive,znaci sirotinja strasno,dobili su stan u novoj zgradi dvoiposoban,sve novo,oni nisu hteli tu da zive,izvadili su najnoviji parket 3 klasa i sluzio im je za paljenje vatre..:eek::mrgreen:

Ja to ne predlazhem zbog njih , nego zbog mene , ako se njima zhivi istoremeno u zlatu i djubretu neka , neka pochnu i svoju decu za potpalu da koriste , ali tako sam ja na gubitku , kako , pa shta moze da izadje od takve jedne zajednice , u najboljem sluchaju fizikalci , a ostalo kriminalci ( intelektualce nigde ne spominjem , jer kad se ima i pamet i volja mozhe da se uspe ) , a ko ce patiti od kriminalaca , pa ostali .
Ovde ne govorim o svim romima , imam dobre prijatelje rome , pametne i radne ljude koji su se celog zhivota muchili da bi neshto stekli, i prema radnim ljudima bilo koje nacionalnosti treba imati poshtovanja , ali prema bagri koju sam vidjao u pirotu treba imati box ta te ne zakache u mraku .

Ja to ne predlazhem zbog njih , nego zbog mene , ako se njima zhivi istoremeno u zlatu i djubretu neka , neka pochnu i svoju decu za potpalu da koriste , ali tako sam ja na gubitku , kako , pa shta moze da izadje od takve jedne zajednice , u najboljem sluchaju fizikalci , a ostalo kriminalci ( intelektualce nigde ne spominjem , jer kad se ima i pamet i volja mozhe da se uspe ) , a ko ce patiti od kriminalaca , pa ostali .
Ovde ne govorim o svim romima , imam dobre prijatelje rome , pametne i radne ljude koji su se celog zhivota muchili da bi neshto stekli, i prema radnim ljudima bilo koje nacionalnosti treba imati poshtovanja , ali prema bagri koju sam vidjao u pirotu treba imati box ta te ne zakache u mraku .

Pa dobro to se slazem stvarno..mada sumnjam da bi se nesto promenilo.
Pa mora neko da bude kriminalac??bog te..hahaa
nego,da ja izostavim te,,problematicne rome,,...
rekoh,veseljaci,prosto ne mogu da verujem kako ih neki ljudi mrze..:)

Pa dobro to se slazem stvarno..mada sumnjam da bi se nesto promenilo.
Pa mora neko da bude kriminalac??bog te..hahaa
nego,da ja izostavim te,,problematicne rome,,...
rekoh,veseljaci,prosto ne mogu da verujem kako ih neki ljudi mrze..:)

Ne bih rekao da ih mrzim , ali sigurno ni jedni naciju ne simaptishem , niti pak simpatishem , pojedince mrzim i volim , simpatishem i ne simpatishem . A tako imam poznanike Rome koji su mi mnogo dragi , a vidjao sam i neke od kojih mi izrastu i ochi na ledjima . Da ne govorim moje utiske i o drugima , od " Arijevcima " i slichnima , na primer neki koji ne bi ni izashli sa cigankom , za koje je vi to bilo prljavo , sramota . Promene moraju uvek ici u vishe smerova .
A nisu samo Romi problematichna grupa , svugde nema nikakvih uslova za razvoj ( ne mislim samo na materijalne ) , cvetace primitivizam i naravno kriminal .

Back