Расим Љајић:Србија ће се фокусирати на домаће туристе, али ПОКРЕЋЕ КАМПАЊУ ЗА КИНЕСКО ТРЖИШТЕ

Poruka
20.104

Министар туризма Расим Љајић изјавио је да ће се Србија у наредном периоду фокусирати на домаће туристе и да од 15. маја покреће и кампању за кинеско тржиште.

1828856365eb01a10b24e4313659419_w640.png

"... од 15. маја крећемо кампању за кинеско тржиште преко Алибабине платформе Флиги. Преко те платформе обратићемо се кинеским туристима да посете неку дестинацију у Србији. Заузимамо што бољи старт да кинеским туристима приближимо потенцијал Србије, с обзиром на то да смо имали огроман раст кинеских туриста", рекао је он.
Паде ми на памет она Томина провала , када је цитирао Тарабића пред кинеским премијером:
" Доћи ће жути људи са истока и пиће воду са Мораве .." :zper::mrgreen::hehe:

- Pre 200 godina bio je kod nas jedan mudar, ali nepismen čovek, a bio je prorok. Nikada nije čuo za Kinu, ali je rekao: "Doći će ljudi sa istoka, žuti ljudi, i zavladaće svetom. Oni će piti vodu sa srpske reke Morave" - ispričao je predsednik Tomislav Nikolić delić Kremanskog proročanstva Mitra Tarabića.

...а онда још да додам и једну поруку, коју сам поставила малопре на другу тему. Иначе, пренешена је са једне фејсбук странице. Мислим да би могла и овде да се уклопи:

.i nasa je duznost ... da naglasimo da gradjani Srbije treba da razmisle o jos jednoj vaznoj cinjenici: nekoliko meseci pre 'pandemije' coronavirusa u MUP Srbije su deportovani kineski policajci koji su rapidno brzo ucili srpski jezik i ordinirali po ulicama srpskih gradova sa srbijanskim policajcima. Sada pod maskama vise i ne mozete da ih razlikujete.
Takodje, ovi sto glume vojnike koji cuvaju bolnice/pola od njih nisu Srbi, ali nose sunglasses i portikle umesto maski da narod ne bi provalio da nisu Srbi (provalio je onaj ko se svadjao sa njima ispred bolnica,a mi smo bili ti)!!
Razmislite zasto su Kinezi dosli u MUP Srbije mnogo pre 'pandemije', zasto je 50% BIA i MUP sastavljena od otpadnika stranih obavestajnih sluzbi!! Srbija postaje kineska provincija i oni mogu opusteno da nastave svoj totalitarni 'Put Svile'!!

:think:

"... од 15. маја крећемо кампању за кинеско тржиште преко Алибабине платформе Флиги. Преко те платформе обратићемо се кинеским туристима да посете неку дестинацију у Србији. Заузимамо што бољи старт да кинеским туристима приближимо потенцијал Србије, с обзиром на то да смо имали огроман раст кинеских туриста", рекао је он.
Паде ми на памет она Томина провала , када је цитирао Тарабића пред кинеским премијером:
" Доћи ће жути људи са истока и пиће воду са Мораве ..":zper::mrgreen::hehe:

Nedavno su kineski turisti obišli Milano.

:) imamo dosta pasa lutalica, naci ce se vec nesto.
Namnozili se psi, ovo je ustvari za njih safari turizam.....podelis im jace vazdusne puske ili one sacmare sa sitnijom sacmom i obojis autobus u vojnicke boje i pustas muziku iz valter brani sarajevo i ima da ti oteknu ruke od otezalog novcanika....

Наравно да одобравам извоз у Кину , Кина је огромно тржиште

Није тема о ИЗВОЗУ:mrgreen:
Туризам је у питању. КАМПАЊА, коју заговара доживотни министар у свим владама, Расим.

kineski_turisti.jpg

Наравно да одобравам извоз у Кину , Кина је огромно тржиште

Ogromno tržište. I oni i ZND.
Samo ne vidim koji proizvod bi mogli da im izvezemo, osim papaka i pilećih nogica.

Back