anajade
Elita
- Poruka
- 21.933
Neki opasan caci ima da pobedi na izborima.Posle izbora ponovo blokade jer sve manje vidim scenario gde je Vučić poražen na njima.
Ovaj je nezan kao golub a bude neki kao zmija haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki opasan caci ima da pobedi na izborima.Posle izbora ponovo blokade jer sve manje vidim scenario gde je Vučić poražen na njima.
Izborna krađa u Srbiji nešto je poput Bigfoota. Svi tvrde da postoji, a nitko je nikada nije vidjeo....
Autorski osvrt na potencijalni razvoj situacije...
Vlast ce na kraju raspisati izbore...jer sa ovim narodnim buntom se ne moze izboriti, ali onda ce par meseci gledati kako da ih pokrade...
Mislim da im je ovo jedina izlazna strategija...sa zamkom za sve nas, zamkom koju x puta ponavljaju = organizovanom kradjom izbora...
Videcemo...
Ali mislim da se ide u tom pravcu...
...
Sirota opozicija uvek pokraĐena.Izborna krađa u Srbiji nešto je poput Bigfoota. Svi tvrde da postoji, a nitko je nikada nije vidjeo.
Bolje receno glup narod dopusta da mu kriminalna vlast krade izbore svaki put.Logično da će pokrasti izbore u startu ma šta se dešavalo. Inače glup narod bira glupu vlast pa imamo to što imamo danas.
A Srbi sede i gledaju kako se virtuelni gradjani pumpaju na netu dok ne puknu?...
Vlast ce na kraju raspisati izbore...jer sa ovim narodnim buntom se ne moze izboriti, ali onda ce par meseci gledati kako da ih pokrade...
Mislim da im je ovo jedina izlazna strategija...sa zamkom za sve nas, zamkom koju x puta ponavljaju = organizovanom kradjom izbora...
Videcemo...
...
Izborna krađa u Srbiji nešto je poput Bigfoota. Svi tvrde da postoji, a nitko je nikada nije vidjeo.
10000% tako Grome!...
Videcemo...
...
sad ce policija udariti svom silom....
Videcemo...
...
Svestan si da će svi policajci krivično i kazneno odgovarati i ostati bez staža i penzija? I neće više moći da se zaposle u državnim institucijama kao i članovi njihovih porodica?sad ce policija udariti svom silom.
Genijalna Vuciceva strategija sa uzdrzanoscu policije sve do sada.
U Januaru su blokaderi bili zasticeni navucenim narodom, pa policija bi morala da uadri na taj narod da bi dosla do blokadera.
Vucic je dao vreme tom zaludjenom narodu da shvati ko su blokaderi i polako se "zastitni sloj" (ponekad su tu i deca iz obdanista bili) oko blokadera rasipao tako da su danas tih par hiljada placenika blokadera ogoljeni, ostali sami bez zastite narodne mase, sada prepusteni punoj brutalnosti policije.
Vucic je hiruskom preciznoscu izolovao blokadere od naroda i danas se svom silom srucio na njih........uz ovacije naroda, cak i onog dela koji su do juce cinili zastitni kordon oko blokadera pred policijom.
Neće.Svestan si da će svi policajci krivično i kazneno odgovarati i ostati bez staža i penzija? I neće više moći da se zaposle u državnim institucijama kao i članovi njihovih porodica?
taman posla da 2000 anglo-americkih placenika "procesuira" narodnu policiju iza koje stoji 6 miliona gradjana Srbije i celo politicko rukovodstvo, zavrsno sa Vucicem.Svestan si da će svi policajci krivično i kazneno odgovarati i ostati bez staža i penzija? I neće više moći da se zaposle u državnim institucijama kao i članovi njihovih porodica?
Ne fantaziraj vučić i ekipa ubrzo menjaju mesto boravka - expo zabela.taman posla da 2000 anglo-americkih placenika "procesuira" narodnu policiju iza koje stoji 6 miliona gradjana Srbije i celo politicko rukovodstvo, zavrsno sa Vucicem.
Nego, ima ovde kandidata koji ce ubrzo da ostanu bez posla, DOLARA,........... slobode.
Bilo bi mi zao da su to neki koje vec par godina poznajem.
DA, VIDELI SMO KAKO AV MENJA MESTO BORAVKA ZA OVI 8 MESECI.Ne fantaziraj vučić i ekipa ubrzo menjaju mesto boravka - expo zabela.
Ja nisam bot,ja sam neutralan.Erupcija botova na svim temama znači da je frka posle užičke romanse![]()