Vlast ce na kraju raspisati izbore...jer sa ovim narodnim buntom se ne moze izboriti, ali onda ce par meseci gledati kako da ih pokrade...

Sledeći izborni poraz biće fatalan po opoziciju i njene pristalice.Među istima nastupiće konsternacija,apatija,očaj.Mnoge od političkih partija jednostavno će se ugasiti a mnoge pristalice opozicije posebno onaj militantniji deo napustiće zemlju.
Kad dođe do pročišćenja i stvaranja opuštenijeg ambijenta u društvu vladajućima će biti neuporedivo lakše da se usredsrede na rešavanje stvarnih problema i razvoja ove zemlje.Diverzija kojoj svedočimo i jeste osmišljena kako bi se vladi vezale ruke i zaustavile reforme.

...

Autorski osvrt na potencijalni razvoj situacije...

Vlast ce na kraju raspisati izbore...jer sa ovim narodnim buntom se ne moze izboriti, ali onda ce par meseci gledati kako da ih pokrade...

Mislim da im je ovo jedina izlazna strategija...sa zamkom za sve nas, zamkom koju x puta ponavljaju = organizovanom kradjom izbora...

Videcemo...
Ali mislim da se ide u tom pravcu...

...
Izborna krađa u Srbiji nešto je poput Bigfoota. Svi tvrde da postoji, a nitko je nikada nije vidjeo.

...

Mislim da im je ovo jedina izlazna strategija...sa zamkom za sve nas, zamkom koju x puta ponavljaju = organizovanom kradjom izbora...

Videcemo...

...
A Srbi sede i gledaju kako se virtuelni gradjani pumpaju na netu dok ne puknu?
Moralo bi još mnogo para da se nekako dovuče do izbora 2027. a para sve manje spolja, a tek se seku i unutrašnji izvori....tačnije državni....tačnije englezi su smislili da sami plaćamo svoje neprijatelje, naravno preko žute gamadi....

...

Videcemo...

...
10000% tako Grome!
Sekta je uvek sekta.
Nema tu srece!

...

Videcemo...

...
sad ce policija udariti svom silom.
Genijalna Vuciceva strategija sa uzdrzanoscu policije sve do sada.
U Januaru su blokaderi bili zasticeni navucenim narodom, pa policija bi morala da uadri na taj narod da bi dosla do blokadera.
Vucic je dao vreme tom zaludjenom narodu da shvati ko su blokaderi i polako se "zastitni sloj" (ponekad su tu i deca iz obdanista bili) oko blokadera rasipao tako da su danas tih par hiljada placenika blokadera ogoljeni, ostali sami bez zastite narodne mase, sada prepusteni punoj brutalnosti policije.
Vucic je hiruskom preciznoscu izolovao blokadere od naroda i danas se svom silom srucio na njih........uz ovacije naroda, cak i onog dela koji su do juce cinili zastitni kordon oko blokadera pred policijom.

sad ce policija udariti svom silom.
Genijalna Vuciceva strategija sa uzdrzanoscu policije sve do sada.
U Januaru su blokaderi bili zasticeni navucenim narodom, pa policija bi morala da uadri na taj narod da bi dosla do blokadera.
Vucic je dao vreme tom zaludjenom narodu da shvati ko su blokaderi i polako se "zastitni sloj" (ponekad su tu i deca iz obdanista bili) oko blokadera rasipao tako da su danas tih par hiljada placenika blokadera ogoljeni, ostali sami bez zastite narodne mase, sada prepusteni punoj brutalnosti policije.
Vucic je hiruskom preciznoscu izolovao blokadere od naroda i danas se svom silom srucio na njih........uz ovacije naroda, cak i onog dela koji su do juce cinili zastitni kordon oko blokadera pred policijom.
Svestan si da će svi policajci krivično i kazneno odgovarati i ostati bez staža i penzija? I neće više moći da se zaposle u državnim institucijama kao i članovi njihovih porodica?

Svestan si da će svi policajci krivično i kazneno odgovarati i ostati bez staža i penzija? I neće više moći da se zaposle u državnim institucijama kao i članovi njihovih porodica?
taman posla da 2000 anglo-americkih placenika "procesuira" narodnu policiju iza koje stoji 6 miliona gradjana Srbije i celo politicko rukovodstvo, zavrsno sa Vucicem.
Nego, ima ovde kandidata koji ce ubrzo da ostanu bez posla, DOLARA,........... slobode.
Bilo bi mi zao da su to neki koje vec par godina poznajem.

taman posla da 2000 anglo-americkih placenika "procesuira" narodnu policiju iza koje stoji 6 miliona gradjana Srbije i celo politicko rukovodstvo, zavrsno sa Vucicem.
Nego, ima ovde kandidata koji ce ubrzo da ostanu bez posla, DOLARA,........... slobode.
Bilo bi mi zao da su to neki koje vec par godina poznajem.
Ne fantaziraj vučić i ekipa ubrzo menjaju mesto boravka - expo zabela.

Ne fantaziraj vučić i ekipa ubrzo menjaju mesto boravka - expo zabela.
DA, VIDELI SMO KAKO AV MENJA MESTO BORAVKA ZA OVI 8 MESECI.
NISTE MU NISTA MOGLI NI SA 100 000 OVACA U MARTU A KAKO MISLITE DANAS SA 24 OVCE...........DOBRO, +850 SLUZBENIKA NEVLADINIH ORGANIZACIJA "NA TERENU" PO CITAVOJ SRBIJI.

Back