Rasim Ljajić i pomoć ljudima koji su bedniji od nas

bez da ulazim u ocjene njegovog soc. angazmana, ali taj tip mi je malo cudan...kad otprilike svako dvije god. daje izjave o napredovanju potrage za Mladicem uvijek govori , npr., 2003 je rekao znali smo do 2001 gdje se nalazi,(tada nije bilo pol. volje da se uhaspsi) sada neznamo.ali postoji pol. volja..ili 2005, znali smo do 2003 sada neznamo( tada nije bilo pol. volje...blablabla), i najnovije znali smo do kraja 2005(tada nije bilo pol. volje..blablabla) gdje je sad neznamo...ali sada postoji politicka volja blablabla...:dash:

ja ne znam koliko tu moze uticati bilo koja jedinka, ali sam samo hteo reci da su ga neke patrijote pohvalile i da je to verovatno zasluzio svojim rado a ne "rodjenjem"

ja ne znam koliko tu moze uticati bilo koja jedinka, ali sam samo hteo reci da su ga neke patrijote pohvalile i da je to verovatno zasluzio svojim rado a ne "rodjenjem"

kad ga i patrijote hvale, onda sigurno...:ok:
bar nije lopov, ali s obzirom na posao kojim se bavi, postati ce , za pretpostaviti jednoga dana izdajnik...(u ocima tih istih patrijota)

Back