RASADNIK KRIZA NA BALKANU

Ja sam za to da se svi tvorci tih tekstova otvoreno imenuju,da se otvori topić o njima i da vidimo u direktnom "okršaju" sa njima ko su,šta su i zašto postavljaju tekstove takvog sadržaja.

било би добро, али ми се чини да је забрањено отварати теме о члановима форума, а какви су модератор(и) не треба помињати

Ти си се стварно озбиљно "погубила", и ја више немам намеру да на тебе трошим време.

Поготово, што су очигледно 90-те управо - твоје омиљене, а и "Алцхајмер" те опако "поздравио".

Збогом.

... e pa ja iz tih 90' zelim da se secam samo lepih stvari :) a ti me podsecas na djubretara koji seta okolo sa gomilom djubreta iz proslosti odsecena od sveta - tebi i vecini politicara na ovim prostorima su problemi iz proslosti i navodna briga za buducnost toliko pretrpali sadasnjost da ste postali neupotrebljivi...kao ljudi koji nikad ne oproste svojim roditeljima zato sto su upropastili sopstvene zivote i ne prestaju da dokazuju da su oni krivi zato sto su neupotrebljivi i nesrecni

Interesuje me šta mislite o mom dubokom ubeđenju da je kriza u bivšoj SFRJ krenula iz Srbije gde se sada i završava? Imali smo promašaje i izgubljene ratove, naša se država umesto za sebe borila za Jugoslaviju, dobili smo državu ne zahvaljujući želji većine naroda, već kao posledicu referenduma u CG. Ako realno pogledamo sve bivše Republike SFRJ su relativno stabilne, a mi imamo najveću krizu u Evropi. Ne znači li to da smo mi rasadnik kriza na Balkanu?

dijelim tvoje, takoder i misljenje Mesica koji je, ako se ne varam rekao jos davne 88-e, nakon prvih derneka po Srbiji sa "dozivljavanjem naroda" da je kriza na ovim podrucju, njen glavni uzrok Srbija i Kosovo; sa" Kosovom je pocelo, sa Kosovom ce zavrsiti"
mislim da je to to dobrim dijelom tocno...i mislim da je priznanje odcjepljenja Kosova neka vrsta kazne Srbiji od MZ sto su prouzrokovali, kao glavni,a ne i jedini, krivci sve one strahote 90-ih....

Evo vidiš li illuminat ko deli tvoje mišljenje.
Poturica ili u prevodu pokatoličena srpkinja iz krvatske a srpske Slavonije koja obožava Mesića.
Pa sad sam sebe pitaj u kakvom si se to ružnom snu,pardon društvu pronašao.

dijelim tvoje, takoder i misljenje Mesica koji je, ako se ne varam rekao jos davne 88-e, nakon prvih derneka po Srbiji sa "dozivljavanjem naroda" da je kriza na ovim podrucju, njen glavni uzrok Srbija i Kosovo; sa" Kosovom je pocelo, sa Kosovom ce zavrsiti"
mislim da je to to dobrim dijelom tocno...i mislim da je priznanje odcjepljenja Kosova neka vrsta kazne Srbiji od MZ sto su prouzrokovali, kao glavni,a ne i jedini, krivci sve one strahote 90-ih....

Čuo si dileme oko Kosova:
Priznanje, kao kazna za Srbiju, bi na kraju mogla biti kazna za mnoge države koje imaju slične probleme!:D

Interesuje me šta mislite o mom dubokom ubeđenju da je kriza u bivšoj SFRJ krenula iz Srbije gde se sada i završava? Imali smo promašaje i izgubljene ratove, naša se država umesto za sebe borila za Jugoslaviju, dobili smo državu ne zahvaljujući želji većine naroda, već kao posledicu referenduma u CG. Ako realno pogledamo sve bivše Republike SFRJ su relativno stabilne, a mi imamo najveću krizu u Evropi. Ne znači li to da smo mi rasadnik kriza na Balkanu?

Prvo, ko to mi? Ti si Crnogorac. Ja sam Srbin.

Srbe Tito nije pitao da li hoce da prestonica bude u Beogradu. Sve sto je odlucivano, odlucivano je iz Beograda. Sve proistice iz toga.

Pa pre će biti da se Srbija borila najviše za sebe a baš najmanje za Jugoslaviju. Jedan Hrvat je jednom napisao kako su Srbi za vreme SFRJ more zvali ''naš Jadran'',dok recimo Hrvati nikad nešto iz Srbije nisu smatrali svojim i nikad nisu govorili recimo ''naš Zlatibor''.

Back