dusebriznik
Početnik
- Poruka
- 34
hvala i za ovolikoaha uz pomoc alkohola recimo.
To je najvise od informacija koje mozes da dobijes ovde posto hodas po tankoj liniji piraterije koja je zabranjena ovde.
Ako je neko raspolozen moze na PP da ti objasni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala i za ovolikoaha uz pomoc alkohola recimo.
To je najvise od informacija koje mozes da dobijes ovde posto hodas po tankoj liniji piraterije koja je zabranjena ovde.
Ako je neko raspolozen moze na PP da ti objasni.
Ljudi izgleda da je nadjen modul za skidanje sa rapida besplatno za sve koji su na Telekomu ali imam problem posto se to nalazi na drugom forumu a i svi forumi ne dozvoljavaju da se postavljaju linkovi drugih foruma interesuje me da li da vam prebacam postove ili da postavim link.
Ljudi izgleda da je nadjen modul za skidanje sa rapida besplatno za sve koji su na Telekomu ali imam problem posto se to nalazi na drugom forumu a i svi forumi ne dozvoljavaju da se postavljaju linkovi drugih foruma interesuje me da li da vam prebacam postove ili da postavim link.
Interesuje me ima li nacina za skiadnje fajlova sa Rapidshare ali preko nekog download managera,ali naravno u free verziji....Zahvaljujem!!!![]()
to sve vazi iskljucivo za premium account.
meni savrseno radi sa FlashGetom i koliko vidim po onim uputstvima 100 puta je lakse nego to sta oni proprucuju.
Premda se ja ne bih sa njim mlatio. To su neki pirati.
Bolje je ici kod ovlascenog zastupnika za nasu zemlju. Cene su koliko vidim slicne
http://infopano.com/
Rapid u besplatnoj varijanti ne podrzava ni jedan download manager.
Ima jedan, a zove se Orbit Downloader http://www.orbitdownloader.com/ :razz:Rapid u besplatnoj varijanti ne podrzava ni jedan download manager.

)pa iz zasede iskacete kad vas najmanje ocekujem

btw vas dvojica se prikrili(status kaze da niste tu)pa iz zasede iskacete kad vas najmanje ocekujem
![]()

E uvek nadjes tako neke slike.Nice..